سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر دگر آسیبی عصاره ی اکالیپتوس بر محتوای پرولین ، اکسین و عملکرد اکسین اکسید از در دوره رویشی دو گیاه سویا و گاوپنبه

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 821

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCER03_005

Index date: 16 February 2016

اثر دگر آسیبی عصاره ی اکالیپتوس بر محتوای پرولین ، اکسین و عملکرد اکسین اکسید از در دوره رویشی دو گیاه سویا و گاوپنبه abstract

به دلیل اثرات مخرب استفاده از ترکیب های شیمیایی، تلاش جهانی در جهت کاهش هر چه بیشتر استفاده از این ترکیبات اختصاص یافته است که یکی از این روش ها استفاده از آللوپاتی می باشد. هدف از این آزمایش بررسی اثر آللوپاتیک عصاره آبی برگ اکالیپتوس بر محتوای پرولین ، اکسین وعملکرد اکسین اکسیداز در گیاه سویا (Glycine max L.) و علف هرز گاو پنبه (Abutilion theophrasti Medicus) بود. بدین منظور اثر عصاره آبی برگ اکالیپتوس با پتانسیل آللوپاتیک بر سویا وگیاه گاوپنبه به طور طرح کاملا تصادفی و با سه تکرار در دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد مورد بررسی قرار گرفت . تیمار ها شامل غلظت های 25% و 50% و 75% و 100% عصاره برگ اکالیپتوس به همراه شاهد( آب مقطر) بود . نتایج حاصل از آزمایشات کشت گلدانی نشان داد که میزان اکسین تحت تاثیر منفی عصاره آبی برگ اکالیپتوس قرار گرفت ، این در حالی است که محتو ای پرولین و اکسین اکسیداز برگ افزایش یافتند . نتایج فوق تاثیر آللوپاتی عصاره آبی برگ اکالیپتوس در غلظت های ذکر شده بر سویا و علف هرز گاو پنبه را به خوبی نشان داد.

اثر دگر آسیبی عصاره ی اکالیپتوس بر محتوای پرولین ، اکسین و عملکرد اکسین اکسید از در دوره رویشی دو گیاه سویا و گاوپنبه Keywords:

اثر دگر آسیبی عصاره ی اکالیپتوس بر محتوای پرولین ، اکسین و عملکرد اکسین اکسید از در دوره رویشی دو گیاه سویا و گاوپنبه authors

مریم سیادتی فر

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه فردوسی مشهد، دانشکده علوم

مهرداد لاهوتی

استاد دانشگاه فردوسی مشهد. دانشکده علوم

منیره چنیانی

استادیار دانشگاه فردوسی مشهد، دانشکده علوم

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
موسوی، س. ک.، زند، و صارمی، ح. (1384). کارکرد فیزیولوژیک ...
Das, C. R., Mondal N. K., Aditya, P., Datta, J. ...
Javed, K. (2011). Impact of allelopathy of sunflower (Helianthus annuus ...
Kalantar A., M. Nojavan and N. Naghashbandi. (2008). Chemical Stress ...
Luisa Anaya A. (1999). Allelopathy as a tool in the ...
Quasem J.R. and C.L. Foy. (2001). Weed allelopathy, its ecological ...
Reigosa, M . and Pedrol , N. (2 002) .A ...
Schobert, B and Tschesche, H. (1978). Usual solution properties of ...
Singh, N. b., singh, D and singh, A. (2009). Modification ...
Smol M. and A. M. Chojnawoski. (1993). Effect of osmotic ...
Wang, J.C., Wu, Y., Wang, Q., Peng, Y.L, Pan, K.W., ...
Zhu, H., Ma, R., Chen, S and Wang, M. (2007). ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اثر دگر آسیبی عصاره ی اکالیپتوس بر محتوای پرولین ، اکسین و عملکرد اکسین اکسید از در دوره رویشی دو گیاه سویا و گاوپنبه" توسط مریم سیادتی فر، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه فردوسی مشهد، دانشکده علوم؛ مهرداد لاهوتی، استاد دانشگاه فردوسی مشهد. دانشکده علوم؛ منیره چنیانی، استادیار دانشگاه فردوسی مشهد، دانشکده علوم نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش ملی پژوهش های محیط زیست و کشاورزی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اثرات آللوپاتی، آنتی اکسیدان، ،سویا، گاوپنبه هستند. این مقاله در تاریخ 27 بهمن 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 821 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که به دلیل اثرات مخرب استفاده از ترکیب های شیمیایی، تلاش جهانی در جهت کاهش هر چه بیشتر استفاده از این ترکیبات اختصاص یافته است که یکی از این روش ها استفاده از آللوپاتی می باشد. هدف از این آزمایش بررسی اثر آللوپاتیک عصاره آبی برگ اکالیپتوس بر محتوای پرولین ، اکسین وعملکرد اکسین اکسیداز در گیاه سویا (Glycine max L.) ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اثر دگر آسیبی عصاره ی اکالیپتوس بر محتوای پرولین ، اکسین و عملکرد اکسین اکسید از در دوره رویشی دو گیاه سویا و گاوپنبه با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.