مطالعه عددی تاثیر ارتفاع تخلیه جت هوا بر روی میدان های دما ، سرعت و فاکتورهای آسایش حرارتی در تهویه جت برخوردی
Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 611
This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NRIME01_169
تاریخ نمایه سازی: 27 بهمن 1394
Abstract:
در سال های اخیر از مفهوم جت های برخوردی به عنوان روشی نوین در تهویه ساختمان ها استفاده شده است. این روش علاوه بر آنکه برتری های دو روش تهویه ترکیبی و تهویه گردشی را به همراه دارد بلکه می تواند کاستی های آنان را نیز پوشش دهد. در این مقاله تأثیر ارتفاع تخلیه جت هوا بر روی توزیع میدان های سرعت و دماغ و همچنین فاکتورهای آسایش حرارتی در یک اتاق دارید با استفاده از شبیه سازی عددی بررسی شده است. برای این کار از نرم افزار Airpak 2.0.6 و مدل آشفتگی indoor zero equation استفاده شده است. با بررسی نتایج می توان مشاهده کرد که هرچه ارتفاع تخلیه چت پایین تر باشد جت هوا و بخصوص هوای سرد می تواند مسافت بیشتری را طی کند و این امر می تواند برای مکان های بزرگی یک امر حیاتی باشد اما بررسی نمودارهای PPD و PMV نیز نشان می دهند که پایین بودن ارتفاع تخلیه جت هوا می تواند باعث بروز عدم آسایش حرارتی در مجاورت منبع تغذیه جریان هوا به درون اتاق و به خصوص در قسمت های نزدیک به کف اتاق (در نزدیکی مچ پا) گردد. مقایسه گرادیان های دمای عمودی هم نشان می دهد که ارتفاع تخلیه جت تأثیر قابل ملاحظه ای در ایجاد آسایش حرارتی در منطقه تنفسی اتاق نمی گذارد. با همه این موارد تفاوت های موجود بین نتایج حاصل از استفاده های مختلف مورد بررسی بسیار کم بود و می توان گفت ارتفاع تخلیه تأثیر چندان زیاد و مؤثری برای عملکرد سیستم تهویه جت برخوردی نمی گذارد، هرچند انتخاب یک ارتفاع نه چندان زیاد و نه چندان کم می تواند مطلوب ترین گزینه باشد .
Keywords:
تهویه جت برخوردی , شبیه سازی عددی , ارتفاع تخلیه جت , آسایش حرارتی , مدل آشفتگی indoor zero equation , impinging jet ventilation
Authors
فرهاد جدیدی علمداری
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک ، دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد جلفا، دانشکده مهندسی مکانیک، جلفا
کامیار زمزمیان
استادیار مهندسی مکانیک ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، دانشکده مهندسی مکانیک ، تبریز
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :