سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تحلیل و بررسی وضعیت و دلایل اضافه حفاری در تونل مطالعه موردی : تونل شهید حکیم (تهران)

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 863

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SMFE02_024

Index date: 16 February 2016

تحلیل و بررسی وضعیت و دلایل اضافه حفاری در تونل مطالعه موردی : تونل شهید حکیم (تهران) abstract

شهر تهران به عنوان پرجمعیت ترین شهر کشور، برای رفع مشکلات رفت و آمد مردم و برای جلوگیری از بروز ترافیک های سنگین نیازمند احداث راه های سطحی و زیرزمینی متعددی است تا نیازهای آنها را از لحاظ صرفه جویی در وقت و هزینه برآورده سازد. یکی از راهکارهای اصلی رفع این مشکل احداث تونل است که می تواند تعداد بسیار زیادی از مسافران ووسایل نقلیه را در واحد زمان جابجا نماید. تونل های شهری غالباً در محیط های آبرفتی حفاری شده و دارای شرایط زمین شناسی ویژه ای می باشند. تونل شهید حکیم (چیتگر) نیز مانند بسیاری از تونل های حفاری شده در زمین های آبرفتی دارای شرایط زمین شناسی آبرفتی می باشد. وقوع اضافه حفاری ها و ریزش های ناخواسته در زمان عملیات حفاری مشکلات بسیاری را در ارتباط با پرکردن این فضاهای باقیمانده، وقوع نشست های سطحی، مهندسی ادعا (Claim Engineering) و زمان و هزینه عملیات های مکمل ایجاد می کند. لذا شناخت دلایل وقوع این اضافه حفاری ها و در صورت امکان جلوگیری از شدت وقوع آنها می تواند بسیار مفید و کارا بوده و به مهندسین کمک نماید تا با درکی مناسب نسبت به تحلیل شرایط زمین شناسی و تبعات ناشی از آن در عملیات تونل سازی در محیط های آبرفتی اقدام نمایند. حفاری تونل به روش اطریشی (NATM) انجام شده دراین مقاله به دلایل اضافه حفاری و مشخصات زمین شناسی محدوده این طرح می پردازیم در نتیجه 1. در مجموع 7 درصد از کل حجم حفاری انجام شده را بولدر تشکیل می دهد و این بولدرها هنگامی که در دیواره ی حفاری قرار می گیرند منجر به بروز اضافه حفاری های ناخواسته می شوند.

تحلیل و بررسی وضعیت و دلایل اضافه حفاری در تونل مطالعه موردی : تونل شهید حکیم (تهران) Keywords:

تحلیل و بررسی وضعیت و دلایل اضافه حفاری در تونل مطالعه موردی : تونل شهید حکیم (تهران) authors

سیدیعقوب ذوالفقاری فر

گروه مهندسی عمران، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج، ایران

محمد مقصودی فر

دانشجوی کارشناسی ارشد، مکانیک خاک و پی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
گزارش مطالعات ژتوتکنیک و ژوفیزیک انجام شده در پروژه تونل ...
.موسسه مهندسین مشاور عمران راهور، نتایج مطالعات زمین‌شناسی و ژئومکانیک، ...
مو سسه مهندسین مشاور عمران راهور، نتایج برداشت های نقشه ...
Vermeer, P. A.. & Ruse, N. (2001). On the Stability ...
Narasaki, M., Okuda, M., Matsuhashi, S."Design and construction of large ...
Farias, M., Moraes, A., Pacheco de Assis, A , Displacement ...
Soubra, A. H. (2000). Three -Dimensional Face Stability Analysis of ...
[Das, Braja, M. (1990) "Principles of Geotechnicl Engineering john wiley&sons. ...
Thorburn , S. and Hutchison , " Underpining" , Slurry ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تحلیل و بررسی وضعیت و دلایل اضافه حفاری در تونل مطالعه موردی : تونل شهید حکیم (تهران)" توسط سیدیعقوب ذوالفقاری فر، گروه مهندسی عمران، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج، ایران؛ محمد مقصودی فر، دانشجوی کارشناسی ارشد، مکانیک خاک و پی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج، ایران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس ملی مکانیک خاک و مهندسی پی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله روش اتریشی، زمین شناسی مهندسی، حفاری تونل، اضافه حفاری هستند. این مقاله در تاریخ 27 بهمن 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 863 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که شهر تهران به عنوان پرجمعیت ترین شهر کشور، برای رفع مشکلات رفت و آمد مردم و برای جلوگیری از بروز ترافیک های سنگین نیازمند احداث راه های سطحی و زیرزمینی متعددی است تا نیازهای آنها را از لحاظ صرفه جویی در وقت و هزینه برآورده سازد. یکی از راهکارهای اصلی رفع این مشکل احداث تونل است که می تواند تعداد ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تحلیل و بررسی وضعیت و دلایل اضافه حفاری در تونل مطالعه موردی : تونل شهید حکیم (تهران) با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.