سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی توده سنگ ساختگاه تونل ترابری براساس روش های تجربی (مورد مطالعه ای؛ معدن سرب و روی انگوران)

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,011

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SMFE02_432

Index date: 16 February 2016

ارزیابی توده سنگ ساختگاه تونل ترابری براساس روش های تجربی (مورد مطالعه ای؛ معدن سرب و روی انگوران) abstract

همواره در ارزیابی های اقتصادی، هزینه های حفر ترانشه در مناطق سطحی نسبت به حفر تونل کمتر بوده و روش ایجاد شیروانی در اولویت می باشد. در مواردی ممکن است به دلایل مختلف مانند عدم پایداری شیروانی، سطح زیاد شیب بالای ترانشه، شرایط موفولوژی منطقه و عوامل خاصی مانند حفظ ارتباط دو طرف ترانشه مد نظر قرار گرفته و علیرغم هزینه های زیاد، روش تونلزنی انتخاب گردد. در معدن روباز انگوران و در قسمت ورودی معدن، چنین چالشی در سالهای اخیر وجود داشته است. در این تحقیق با فرض انتخاب حفر تونل، مطالعه مکانیک سنگی ساختگاه این تونل با استفاده از برداشت شرایط درزه و شکستگی ها و مطالعات آزمایشگاهی انجام گرفت و کیفیت توده سنگ آهکی مسیر تونل ترابری بررسی شد. از آنجایی که جهت عبور و مرور کامیون های معدنی با ظرفیت 60 تن، تونلی با سطح مقطع بزرگ مورد نیاز خواهد بود، با تلفیق اطلاعات طبقه بندی های تجربی، سیستم نگهداری مناسب برای این تونل با دهانه 15 متر تخمین زده شد. بدیهی است نتایج بدست آمده از روش های مختلف طبقه بندی تودهسنگ، گام نخست در طراحی و ساخت تونل مذکور می باشد.

ارزیابی توده سنگ ساختگاه تونل ترابری براساس روش های تجربی (مورد مطالعه ای؛ معدن سرب و روی انگوران) Keywords:

طبقه بندی توده سنگ , درزه , معدن انگوران , تونل ترابری

ارزیابی توده سنگ ساختگاه تونل ترابری براساس روش های تجربی (مورد مطالعه ای؛ معدن سرب و روی انگوران) authors

جعفر حسنلو

دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک سنگ، دانشگاه زنجان

علی رفیعی

استادیار، گروه مهندسی معدن دانشگاه زنجان

رامین دوست محمدی

استادیار، گروه مهندسی معدن دانشگاه زنجان

بهمن کارگر

کارشناس ارشد استخراج، معدن سرب و روی انگوران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
شرکت معدن زمین، (1390)، "گزارش طرح نهایی اق 2740 معدن ...
شرکت ایتوک ایران، (1386)، "گزارش پیشرفت پروژه مکانیک سنگ معدن ...
Rocscience, (2001), "Manual of DIPS (v 5.103)", Rocscience Inc.31 Balsam ...
Palmstrom A., )1974(, _ _ Cha racterization of jointing density ...
Hudson J.A and Priest S.D., 1979. _ 'Discontinuitis and rock ...
Deere, DU. and Miller, RP. (1966). "Engineering classification and index ...
Barton, N.R., Lein, R. and Lunde, J. (1974) "Engineering classification ...
Bieniawski, Z.T. (1989). "Engineering rock mass class ifications", Wiley, New ...
Hoek, E, Brown, E.T, (_ 99 8), ;Practical estimates of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی توده سنگ ساختگاه تونل ترابری براساس روش های تجربی (مورد مطالعه ای؛ معدن سرب و روی انگوران)" توسط جعفر حسنلو، دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک سنگ، دانشگاه زنجان؛ علی رفیعی، استادیار، گروه مهندسی معدن دانشگاه زنجان؛ رامین دوست محمدی، استادیار، گروه مهندسی معدن دانشگاه زنجان؛ بهمن کارگر، کارشناس ارشد استخراج، معدن سرب و روی انگوران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس ملی مکانیک خاک و مهندسی پی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله طبقه بندی توده سنگ، درزه، معدن انگوران، تونل ترابری هستند. این مقاله در تاریخ 27 بهمن 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1011 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که همواره در ارزیابی های اقتصادی، هزینه های حفر ترانشه در مناطق سطحی نسبت به حفر تونل کمتر بوده و روش ایجاد شیروانی در اولویت می باشد. در مواردی ممکن است به دلایل مختلف مانند عدم پایداری شیروانی، سطح زیاد شیب بالای ترانشه، شرایط موفولوژی منطقه و عوامل خاصی مانند حفظ ارتباط دو طرف ترانشه مد نظر قرار گرفته و علیرغم ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی توده سنگ ساختگاه تونل ترابری براساس روش های تجربی (مورد مطالعه ای؛ معدن سرب و روی انگوران) با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.