سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

رمان عامه پسند به عنوان رمان اجتماعی و واقع گرا

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,311

This Paper With 9 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ARTHUMAN01_294

Index date: 19 February 2016

رمان عامه پسند به عنوان رمان اجتماعی و واقع گرا abstract

رمان شکلی از پرس و جوی اجتماعی است و به عنوان یک موضوع پژوهشی در دوران معاصر مورد توجه قرار گرفته است. رمان،یکی از مطرح ترین شاخه های ادبی در هر دوره ای است؛ زیرا تمام هیجانات گسترده و عمیق جامعه و اجتماعی را برای خوانندگان بیان می کند. رمان عامه پسند، متعلق به اقشار مختلف جامعه است و شرایط و اوضاع زندگی بورژوازی و مشکلات جامعه ی آنها را بیان می کند. نویسندگان با لحنی ساده، مشکلات اجتماعی، فرهنگی و حتی سیاسی زمان خود را با وارد کردن تخیلاتشان، در شکل داستان برای مخاطبین عوام خود، در معرض نمایش می گذارند. رمان عامه پسند در ابتدا به صورت پاورقی نویسی در روزنامه ها، مجلات فرهنگی و ماهنامه به چاپ می رسید. نویسندگانی که امکان بیان اوضاع و احوال نابسامان خود را نداشتند، از طریق پاورقی نویسی حرف های شان را به گوش مخاطبان می رساندند. در این مقاله به تحلیل و بررسی پیدایش رمان عامه پسند پرداختیم. با دلایلی رمان عامه پسند را گونه ای از رمان اجتماعی و واقع گرا به حساب آوردیم و به سؤالات فوق پاسخ دادیم: 1- علت واقع گرایی این رمانها چیست؟ 2- آیا رمانهای غیر عامه پسند اجتماعی نیستند؟ 3- چه فرقی بین رمانهای عامه پسند و دیگر رمانها وجود دارد؟

رمان عامه پسند به عنوان رمان اجتماعی و واقع گرا Keywords:

رمان عامه پسند به عنوان رمان اجتماعی و واقع گرا authors

پرنوش پژوهش

استادیار دانشگاه آزاد رودهن

ذلفا کیاست

کارشناس ارشد ادبیات فارسی دانشگاه رودهن

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- آدورنو، تئودور: لوسین گلدمن؛ (1381). درآمدی بر جامعه شناسی ...
_ اکبری، فریدون؛ (1382). درآمدی بر ادبیات داستانی بعد از ...
- پارسا نسب، محمد؛ (1390). نظریه و نقد رمان فارسی. ...
- کوندرا، سیلان؛ (1391). هنر رمان. مترجم: دکتر پرویز همایون ...
- محمودیان، محمد رفیع؛ (1382). نظریه رمان و ویژگی های ...
- مکاریک، ایرناریما؛ (1384). دانش نامه نظریه های ادبی معاصر. ...
- ولک، رنه؛ آوستن وارن؛ (1382). نظریه ادبیات. مترجم: ضیاء ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "رمان عامه پسند به عنوان رمان اجتماعی و واقع گرا" توسط پرنوش پژوهش، استادیار دانشگاه آزاد رودهن؛ ذلفا کیاست، کارشناس ارشد ادبیات فارسی دانشگاه رودهن نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش بین المللی نوآوری و تحقیق در هنر و علوم انسانی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله رمان ، رمان عامه پسند ، رمان اجتماعی ، پاورقی نویسی ، بورژوازی ، واقع گرا ، هستند. این مقاله در تاریخ 30 بهمن 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1311 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که رمان شکلی از پرس و جوی اجتماعی است و به عنوان یک موضوع پژوهشی در دوران معاصر مورد توجه قرار گرفته است. رمان،یکی از مطرح ترین شاخه های ادبی در هر دوره ای است؛ زیرا تمام هیجانات گسترده و عمیق جامعه و اجتماعی را برای خوانندگان بیان می کند. رمان عامه پسند، متعلق به اقشار مختلف جامعه است و شرایط ... . برای دانلود فایل کامل مقاله رمان عامه پسند به عنوان رمان اجتماعی و واقع گرا با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.