سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

با کاربرد در S باند 10W طراحی و شبیه سازی تقویت کننده توان سیستم های راداری

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 722

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

DSCONF01_084

Index date: 19 February 2016

با کاربرد در S باند 10W طراحی و شبیه سازی تقویت کننده توان سیستم های راداری abstract

تقویت سیگنال های دریافتی نیاز بسیار مهم و جدایی ناپذیر در انواع سیستم های مخابراتی (فرستنده و گیرنده، رادار و ...)می باشد. تقویت کنند ها به صورت بلوک های مجزا در چندین مرحله و بسته به میزان تقویت مورد نیاز، وظیفه رساندنسطح سیگنال به میزان دلخواه را انجام می دهند. تقویت کنند های توان پر مصرف ترین بخش فرستنده های فرکانسرادیویی (RF) هستند. آنچه در طراحی تقویت کنند های توان اهمیت بیشتری نسبت به دیگر پارامترها دارد سطح توانخروجی می باشد. در این مقاله از نرم افزار ADS برای طراحی و رسیدن به پارامترهای مطلوب از یک تقویت کنندهتوان در باند فرکانسی S با سطح توان خروجی 40dBm، بهره 21dB و نویز کمتر از 6dB استفاده شده است. با استفاد ازتکنیت های بهینه سازی نتایج بهتری نیز حاصل شد است که تا حد بسیار زیادی قابل مقایسه و رقابت با محصولات شرکتهای خارجی می باشد.

با کاربرد در S باند 10W طراحی و شبیه سازی تقویت کننده توان سیستم های راداری Keywords:

باند S فرستنده های فرکانس رادیویی , تقویت کننده توان , Phemt

با کاربرد در S باند 10W طراحی و شبیه سازی تقویت کننده توان سیستم های راداری authors

امین صیاد تندرو

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه علوم و تحقیقات هرمزگان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
A.P.de Hek, G.van der Bent, M. van Wanum, and F.E ...
Freitag R G. A unified analysis of MMIC power amplifier ...
J.-G.Kim, H.-M. Park, J.-Y.Kim, S.-I.Jeon, and S.Hong , _ Balanced ...
Marsh S _ Clifton J V, Vamner K C, et ...
MMIC Fabricated o a 0.25 _ GaAs pHEMT Process, " ...
S.P. Marsh, D.K.Y. Lau, R. Sloan, and L.E Davis, "Design ...
Wolfgang Bosch , James G.E. Mayock, Matthew F. OKeefe, and ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "با کاربرد در S باند 10W طراحی و شبیه سازی تقویت کننده توان سیستم های راداری" توسط امین صیاد تندرو، دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه علوم و تحقیقات هرمزگان نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس بین المللی یافته های نوین علوم و تکنولوژی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله باند S فرستنده های فرکانس رادیویی، تقویت کننده توان، Phemt هستند. این مقاله در تاریخ 30 بهمن 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 722 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تقویت سیگنال های دریافتی نیاز بسیار مهم و جدایی ناپذیر در انواع سیستم های مخابراتی (فرستنده و گیرنده، رادار و ...)می باشد. تقویت کنند ها به صورت بلوک های مجزا در چندین مرحله و بسته به میزان تقویت مورد نیاز، وظیفه رساندنسطح سیگنال به میزان دلخواه را انجام می دهند. تقویت کنند های توان پر مصرف ترین بخش فرستنده های ... . برای دانلود فایل کامل مقاله با کاربرد در S باند 10W طراحی و شبیه سازی تقویت کننده توان سیستم های راداری با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.