سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تعیین خصوصیات ضد باکتریایی اسانس اسطوخودوس Lavandula angustifolia بر باکتری Xanthomonas campestris در شرایط آزمایشگاهی

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 844

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

HHMM01_075

Index date: 19 February 2016

تعیین خصوصیات ضد باکتریایی اسانس اسطوخودوس Lavandula angustifolia بر باکتری Xanthomonas campestris در شرایط آزمایشگاهی abstract

استفاده از فراورده های طبیعی بجای مواد شیمیایی و آنتی بیوتیک ها در جهت کنترل عوامل باکتریایی بیماریزای گیاهی مورد توجه اکثر محققین قرار گرفته است. هدف از این پژوهش، تعیین خصوصیات ضدباکتریایی اسانس اسطوخودوس Lavandula angustifolia بر باکتری Xanthomonas campestris عامل بیماری سوختگی باکتریایی برگ چغندر قند با استفاده از روش انتشار در آگار می باشد. در این مطالعه ترکیبات شیمیایی اسانس اسطوخودوس با استفاده از دستگاه GC/MS شناسایی گردید. اسانس اسطوخودوس با غلظت های 0.004 تا 4 درصد درمحیط کشت مغذی تهیه گردید. فعالیت ضد باکتری اسانس در مقایسه با دیسک آنتی بیوتیک جنتامایسین با استفاده از روش انتشار در آگار تعیین گردید. بیشترین ترکیبات تشکیل دهنده اسانس اسطوخودوس شامل لینالول 44.94% و 1 ، 8- سینئول 21.5% بودند. قطر هاله عدم رشد در خصوص باکتری Xanthomonas campestris از 0.35 ± 3.83 تا 0.77 ± 18.7 میلی متر به ترتیب در غلظت های 0.25 تا 4 درصد متغیر بود. نتایج بدست آمده نشان داد که در غلظت های بالاتر از اسانس اسطوخودوس میتوان به عنوان یک ترکیب ضد باکتریایی طبیعی به جای مواد شیمیایی وآنتی بیوتیک ها برای کنترل عوامل بیماریزای گیاهی استفاده کرد.

تعیین خصوصیات ضد باکتریایی اسانس اسطوخودوس Lavandula angustifolia بر باکتری Xanthomonas campestris در شرایط آزمایشگاهی Keywords:

تعیین خصوصیات ضد باکتریایی اسانس اسطوخودوس Lavandula angustifolia بر باکتری Xanthomonas campestris در شرایط آزمایشگاهی authors

مریم ربانی

دانش آموخته کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، گروه زراعت و اصلاح نباتات ، مشهد

رویا رضائیان دلویی

عضو هیات علمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، گروه زراعت و اصلاح نباتات ، مشهد

مهدی جباری نوقابی

عضو هیات علمی، دانشگاه فردوسی مشهد، گروه آمار، مشهد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
احمدی، س. نصرالهی عمران، ا. جعفری، ن. مصطفی‌پورمی، م.کیاء، م. ...
برومند، ع. منوچهر، ح. امام جمعه، _ رضوی، 5. گلمکانی، ...
حسن زاده، ن. (1384);«فن آوری استفاده از مواد طبیعی گیاهی ...
حسین زاده، ا. مهاجرفر، ط. آخوندزاده بستی، ا. خنجری، ع. ...
رنجبر، ح. فرزانه، م. هادیان، ج. میرجلیلی، م.ح. شریفی، ر. ...
علی مددی، ن. صعودی، مر. سپهری، ش. قدم، پ.(1392);« باکتریهای ...
قادری، س. فلاحتی حسین‌آباد، . سرایلو، م.ح. قنبری، و. (1391);6 ...
Andrews, J.M. (2001); Determination of minimum inhibitory concentration, Journal of ...
Burt, S. (2004); Essential oils their antibacterial properties and potential ...
Conner, D.E..(1993). Naturally occurring compounds. In: Davidson PN and Branen ...
Dufour, M. Simmonds, R.S. and Bremer, P.J. (2003); Development of ...
Hemaiswarya, S. and Kruthiventi, A.K. Doble, M. (2008); Synergism between ...
Holly, R.A. and Patal, D. (2005); Improvement in shelf life ...
Lo Cantore, P. Iacobellis, N.S. De Marco, A. Capasso, F. ...
Soylum, M. Kurt, s. and Soylu, s. (2010); In vitro ...
_ . Ulte, A. Bennik, M.H.J. and Moezelaar, R. (2002); ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تعیین خصوصیات ضد باکتریایی اسانس اسطوخودوس Lavandula angustifolia بر باکتری Xanthomonas campestris در شرایط آزمایشگاهی" توسط مریم ربانی، دانش آموخته کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، گروه زراعت و اصلاح نباتات ، مشهد؛ رویا رضائیان دلویی، عضو هیات علمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، گروه زراعت و اصلاح نباتات ، مشهد؛ مهدی جباری نوقابی، عضو هیات علمی، دانشگاه فردوسی مشهد، گروه آمار، مشهد نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش گیاهان دارویی و داروهای گیاهی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اسطوخودوس، فعالیت ضد باکتریایی، Xanthomonas campestris هستند. این مقاله در تاریخ 30 بهمن 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 844 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که استفاده از فراورده های طبیعی بجای مواد شیمیایی و آنتی بیوتیک ها در جهت کنترل عوامل باکتریایی بیماریزای گیاهی مورد توجه اکثر محققین قرار گرفته است. هدف از این پژوهش، تعیین خصوصیات ضدباکتریایی اسانس اسطوخودوس Lavandula angustifolia بر باکتری Xanthomonas campestris عامل بیماری سوختگی باکتریایی برگ چغندر قند با استفاده از روش انتشار در آگار می باشد. در این مطالعه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تعیین خصوصیات ضد باکتریایی اسانس اسطوخودوس Lavandula angustifolia بر باکتری Xanthomonas campestris در شرایط آزمایشگاهی با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.