سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تعیین حداقل غلظت بازدارندگی و کشندگی اسانس زیره سبز علیه باکتری Xanthomonas campestris به وسیله روش ماکرو براث دایلوشن

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,252

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

HHMM01_085

Index date: 19 February 2016

تعیین حداقل غلظت بازدارندگی و کشندگی اسانس زیره سبز علیه باکتری Xanthomonas campestris به وسیله روش ماکرو براث دایلوشن abstract

این پژوهش به منظور تعیین حداقل غلظت بازدارندگی و حداقل غلظت کشندگی اسانس زیره سبز علیه باکتری Xanthomonas campestris با استفاده از روش ماکروبراث دایلوشن ا نجام گرفت. کلیه آزمایشات در قالب طرح فاکتوریل به صورت کاملاً تصادفی با 3 تکرار انجام شد. ابتدا اسانس با غلظتهای مختلف شامل 0/004% ، 0/008% ، 0/016% ، 0/032% ، 0/062% ، 0/125% ، 0/25% ، 0/5% ، 1% ، 2% ، 4% در محیط کشت مغذی تهیه گردید. سپس به هر کدام از لوله ها cfu/ml 10 6 محیط کشت تلقیح گردید. حداقل غلظت بازدارندگی برای اسانس زیره سبز علیه باکتری Xanthomonas campestris لوله ای در نظر گرفته شد که در آن کدورت قابل مشاهده ای ایجاد نشده بود. برای تعیینحداقل غلظت کشندگی از لوله هایی که رشد قابل مشاهده نداشت، برداشته و روی محیط کشت آگار مغذی کشت داده شد. دراین مطالعه حداقل غلظت بازدارندگی رشد معادل 1 درصد و حداقل غلظت کشندگی معادل 2 درصد تعیین گردید. نتایج بدست آمده از این مطالعه نشان داد که عصاره زیره سبز به عنوان ترکیبی موثر بر علیه باکتری زانتوموناس کمپستریس بوده و می توان از آن بهعنوان ترکیب ضد باکتریایی طبیعی در مبارزه با باکتریهای بیماری زا استفاده نمود.

تعیین حداقل غلظت بازدارندگی و کشندگی اسانس زیره سبز علیه باکتری Xanthomonas campestris به وسیله روش ماکرو براث دایلوشن Keywords:

تعیین حداقل غلظت بازدارندگی و کشندگی اسانس زیره سبز علیه باکتری Xanthomonas campestris به وسیله روش ماکرو براث دایلوشن authors

نازنین میری

دانش آموخته کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد،گروه زراعت و اصلاح نباتات، مشهد

رویا رضائیان دلویی

عضو هیئت علمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد،گروه زراعت و اصلاح نباتات، مشهد

رضا صدرآبادی حقیقی

عضو هیئت علمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد،گروه زراعت و اصلاح نباتات، مشهد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آبرومندآذر، پ، متقیان , ور، ز.، شریفان، ا.، ولاریجانی، ک. ...
بیادیان، م.، فرهمند، ا. و حسین پور، ف. (1387) اثر ...
حاجی قاسمخان، ع.ر. 1385. سم شناسی صنعتی. نشر برای فردا.صفحه ...
رفیعی، ح. 1391. مخاطرات ناشی از سموم و کودهای شیمیایی. ...
عزیزی، ف، حاتمی، ح. و جانقربانی، م. 2000. اپیدمیولوژی و ...
کوچکی، ع.ر.، یزدی صمدی، ب0، مظاهری، د.، ولی زاده، ر.، ...
مقدر، م.، ایرج منصوری، ع.، سالاری، ح. و فرهمند، آ. ...
مینوئیان حقیقی، م.ح. و خسروی، ع.ر. (1388)بررسی اثر اسانسهای گیاهی ...
Abhay, P., Pooja, S. and Umat, P.)2012(In vitro antibacterial activities ...
Burt, S. 2004. Essential oils Their antibacterial properties and potential ...
Chrispeels, M.J. and sadava, D.E. 1994 .Farming systems: Development productivity ...
Isman, B.M. 2000. Plant essential oils for pest and disease ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تعیین حداقل غلظت بازدارندگی و کشندگی اسانس زیره سبز علیه باکتری Xanthomonas campestris به وسیله روش ماکرو براث دایلوشن" توسط نازنین میری، دانش آموخته کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد،گروه زراعت و اصلاح نباتات، مشهد؛ رویا رضائیان دلویی، عضو هیئت علمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد،گروه زراعت و اصلاح نباتات، مشهد؛ رضا صدرآبادی حقیقی، عضو هیئت علمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد،گروه زراعت و اصلاح نباتات، مشهد نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش گیاهان دارویی و داروهای گیاهی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اسانس زیره سبز ، Xanthomonas campestris ، حداقل غلظت بازدارندگی، حداقل غلظت کشندگی هستند. این مقاله در تاریخ 30 بهمن 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1252 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که این پژوهش به منظور تعیین حداقل غلظت بازدارندگی و حداقل غلظت کشندگی اسانس زیره سبز علیه باکتری Xanthomonas campestris با استفاده از روش ماکروبراث دایلوشن ا نجام گرفت. کلیه آزمایشات در قالب طرح فاکتوریل به صورت کاملاً تصادفی با 3 تکرار انجام شد. ابتدا اسانس با غلظتهای مختلف شامل 0/004% ، 0/008% ، 0/016% ، 0/032% ، 0/062% ، 0/125% ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تعیین حداقل غلظت بازدارندگی و کشندگی اسانس زیره سبز علیه باکتری Xanthomonas campestris به وسیله روش ماکرو براث دایلوشن با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.