سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی عددی میزان کاهش وزن در ساختمان های بتنی نیمه فعال کف جدا

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 449

This Paper With 8 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICGUEE02_152

Index date: 19 February 2016

بررسی عددی میزان کاهش وزن در ساختمان های بتنی نیمه فعال کف جدا abstract

سیستم های جداساز کف یکی از قابل قبول ترین سیستم های کنترل غیرفعال می باشند که پاسخ های سازه را کاهش داده و به نوعی سبب حرکت صلب سازه می شوند. مشکل اساسی سیستم های جداسازی زمانی است که، سازه جداسازی شده تحت زلزله های نزدیک به گسل قرار گیرد. بر اثر تحریک این زلزله ها تغییر مکان های بزرگی در تراز جداساز ها ایجاد می شود. به منظور کاهش این تغییر مکان های بزرگ تلاش بر این است که از وسایل کنترلی دیگر در کنار این سیستم استفاده گردد، یکی از این ابزارهای کمکی برای کنترل این تغییر مکان های بزرگ میراگرهای MR می باشند که خصوصیات منحصر به فردشان در استفاده ترکیبی با جداگر ها به اثبات رسیده است. در این تحقیق، یک مطالعه پارامتری برای کاهش وزن سازه بر اساس پارامترهای کنترلی که در این مقاله شامل ماکسیمم تغییر مکان ها و تغییر مکان نسبی مراکز جرم می باشد، انجام شده است. یک سازه 5 سقف بتنی متقارن سه بعدی با ابعاد15×15×15 با فاصله آکس های 5 متر و ارتفاع طبقه 3 متر با کمک نرم افزار ETABS بر اساس روش تحلیل استاتیکی معادل، طراحی و بر اساس این سازه به محاسبه ماتریس های جرم، سختی و میرایی پرداخته شده است. با استفاده از ماتریس های بدست آمده به معادل سازی معادله حرکت سازه فوق در نرم افزار MATLAB پرداخته و برای حل معادله حرکت سازه از معادله فضای حالت و استفاده از محیط SIMULINK استفاده شده است. در این مرحله نیز پارامترهای کنترلی محاسبه می گردد. در مرحله بعدی با افزودن تعداد مختلفی از جداگر های کف به سازه مدل شده در MATLAB و اعمال تغییرات ناشی از آن در ماتریس های جرم، سختی و میرایی پرداخته شده و سعی شده است که تعداد مناسب آنها انتخاب شود. در گام بعدی با افزودن میراگرنیمه فعال MR در تراز کف سازه جداسازی شده و بررسی تعداد مورد نیاز میراگر ها به محاسبه مجدد پارامترهای کنترلی می پردازیم. در این مرحله با مقیاس کردن پارامترهای کنترلی سازه نهایی، مقادیر جدیدی برای آنها بدست آورده شده است. در مرحله پایانی با آنالیز سازه اولیه بر اساس اعمال رکورد زلزله مقیاس نشده و بر اساس تحلیل تاریخچه زمانی در نرم افزار ETABS سعی بر نزدیک شدن به مقادیر پارامتر های کنترلی داریم.با افزایش سطح مقطع مقاطع به روش های مختلف تلاش خواهیم کرد که به پارامترهای کنترلی دست یافته و به مقایسه سازه اولیه با سازه نهایی بپردازیم.

بررسی عددی میزان کاهش وزن در ساختمان های بتنی نیمه فعال کف جدا Keywords:

بررسی عددی میزان کاهش وزن در ساختمان های بتنی نیمه فعال کف جدا authors

آرش بهار

استادیار دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه گیلان

مصطفی صالحی پور ماسوله

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی سازه پردیس دانشگاهی دانشگاه گیلان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Fragiacomo M., Rajgelj S., Cimadom F. _ Design of bilinear ...
Bani-Hani A. K., Sheban A. M.; "Semi-active neuro-control for base-isolation ...
Yang, G, Spencer, B.F., Calson, J.D, Sain., M.K., 2002, " ...
Chae, Y., Ricles, J.M., Sause, R., 2010, _ Evaluation of ...
Bahar, A..Pozo, F., Acho, L. , Rodellar, J., Barbat, A., ...
Chang, C.C., and Zhou, L., 2002, _ Neural network emulation ...
Tsang, H.H., Su, R.K.L., Chandler , A.M., 2006, _ Simplified ...
Bahar, A., Pozo, F., Acho, L. , Rodellar, J., Barbat, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی عددی میزان کاهش وزن در ساختمان های بتنی نیمه فعال کف جدا" توسط آرش بهار، استادیار دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه گیلان؛ مصطفی صالحی پور ماسوله، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی سازه پردیس دانشگاهی دانشگاه گیلان نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس بین المللی ژئوتکنیک و مهندسی لرزه ای شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله وزن سازه ، کنترل نیمه فعال ، جداگر کف ، میراگر نیمه فعال MR ، هستند. این مقاله در تاریخ 30 بهمن 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 449 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که سیستم های جداساز کف یکی از قابل قبول ترین سیستم های کنترل غیرفعال می باشند که پاسخ های سازه را کاهش داده و به نوعی سبب حرکت صلب سازه می شوند. مشکل اساسی سیستم های جداسازی زمانی است که، سازه جداسازی شده تحت زلزله های نزدیک به گسل قرار گیرد. بر اثر تحریک این زلزله ها تغییر مکان های بزرگی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی عددی میزان کاهش وزن در ساختمان های بتنی نیمه فعال کف جدا با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.