شناخت عوامل موثردر شکل گیری کالبد روستایی مطالعه موردی: روستای داش دیبی شهرستان گرمی
Publish place: National Conference on Sustainable Architecture and Urban Planning with a human and environmental approach
Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,193
This Paper With 19 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CMMA01_100
تاریخ نمایه سازی: 30 بهمن 1394
Abstract:
معماری روستایی ایران به لحاظ ماهیت کارکردی و پاسخگویی به نیازهای انسانی، فعالیت های مردمی، عناصر تولیدی و محیط زیست، مجموعه ای همگن از ارتباطات و کارکردها و نقش چند عملکردی فضاهای آن می باشد روستای داش دیبی ازاین قاعده مستثنی نیست و کلیت آن متشکل از مجموعه اجزایی است که با رابطه ای منطقی بین مجموعه فعالیت ها، رفتارها و کالبد روستا به گونه ای انسجام یافته ادراک می شوند روستای داش دیبی در 22 کیلومتری شرق شهرستان گرمی دراستان اردبیل است واین روستا براساس آمار سال 1390 دارای 81 نفر جمعیت است به منظور انجام این تحقیق از طریق مشاهده بستر روستا و بررسی عوامل محیطی و تأثیرگذار ومصاحبه با ریش سفیدان وانجام کروکی و اطلاعات گردآوری شده اعم از کتابخانه ای و میدانی با روش توصیفی تحلیلی جمع بندی و نتیجه آن به صورت مقاله پیش روی ارائه گردیده است.
Keywords:
Authors
یوسف زیادی دمیرچی درسی
کارشناس معماری ومدرس دانشگاه
محسن اسدی کلاش
دانشجوی کارشناسی معماری آموزشکده رازی اردبیل
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :