سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی عوامل موثر بر تولید چغندرقند مطالعه موردی شهرستان میاندوآب

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 807

This Paper With 16 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MRMEA01_240

Index date: 19 February 2016

بررسی عوامل موثر بر تولید چغندرقند مطالعه موردی شهرستان میاندوآب abstract

چغندرقند از نظر تولید و مصرف از محصولات مهمی است که استان آذربایجانغربی بخصوص شهرستان میاندوآب از جمله تولید کنندههای بزرگ آن در کشور میباشد هدف از این مطالعه، بررسی عوامل مؤثر بر تولید چغندرقند در شهرستان میاندوآب بود که جهت دستیابی به هدف فوق، اطلاعات سری زمانی 0731-0731 شهرستان میاندوآب جمعآوری گردید و از تابع تولید متعالی) ترانسندنتال( جهت برآورد تابع عملکرد تولید و تابع سطح زیرکشت استفاده شد، از نرمافزار) Eviews ( جهت تجزیه و تحلیل دادهها استفاده شده است. نتایج حاصل از برآورد تابع عملکرد تولید نشان میدهد که متغیرهای مستقل شامل بذر، مکانیزاسیون، مقدار بارندگی از لحاظ آماری در سطح 5 درصد معنیدار بودن ولی بیش از حد بهینه استفاده شده است که باعث کاهش محصول چغندرقند شده است. متغیر های توضیحی حدود 39 درصد از تغییرات متغیر وابسته را توضیح میدهند. کشش و بهرهوری نهایی منفی برآورد شده برای متغیرهای بذر، مکانیزاسیون، بارندگی به ترتیب -1010 33× / - ، 1 9-10 95× / 8 و - 4-10 4/81 نشان میدهد. که بازدهی نسبت به مقیاس نزولی و تولید در مرحله سوم میباشد. - × نتایج برآورد تابع سطح زیرکشت نیز نشان میدهد که متغیرهای قیمت چغندرقند و هزینه نیرویکار از لحاظ آماری در سطح5 درصد به عنوان متغیرهای معنیدار شناخته شدهاند متغیرهای توضیحی حدود 78 درصد از تغییرات متغیر وابسته را توضیح میدهند. منفی بودن کشش و بهرهوری نهایی متغیرهای قیمت چغندرقند و هزینه نیرویکار به ترتیب 6-10 - - 4/ 5/1 و 611 × نشان دهنده تولید در مرحله سوم و بازدهی نسبت به مقیاس نزولی میباشد. اصلاح نظام قیمتگذاری، اولویتدهی به برنامهآموزشی و ترویجی و تحقیقاتی، تأمین نهادههای مورد نیاز کشاورزی و راهنمایی و توجیه کشاورزان جهت استفاده بهینه از نهادهها، اصلاح نظام اعتباری در این مطالعه به عنوان راهکار پیشنهاد شده است

بررسی عوامل موثر بر تولید چغندرقند مطالعه موردی شهرستان میاندوآب Keywords:

بررسی عوامل موثر بر تولید چغندرقند مطالعه موردی شهرستان میاندوآب authors

هادی احمدزاده

کارشناسی ارشد علوماقتصادی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
موسی نژاد، محمد قلی و بافنده ایران‌دوست، صادق، تولید چغندر ...
حسینی، سید محمدرضا، 1375، بررسی عوامل موثر بر تولید پنبه ...
رضایی، سهیل، تحلیل بهره وری عوامل تولید در کشت سیب ...
محمد ی، حمید ق مو سو ی، سید نعمت ا ...
آ ذ ربا یجا ن غربی _ مجله کشا و ...
وزارت جهادکشاورزی، 1389، آمارنامه کشاورزی آذربایجان‌غربی، محصولات زراعی و باغی. ...
یز د ا نی، سعید ق رحیمی، رضا، ا ر ...
Philip .j, Dawson and John Lingard. (1989). Measuring farm efficiency ...
Jain, E and Nabi Kumar.(1992). Factor productivity in Punjab agriculture: ...
Mesfin, Mirotchi and Daniel B Taylor.(1993). Resource allocation and productivity ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی عوامل موثر بر تولید چغندرقند مطالعه موردی شهرستان میاندوآب" توسط هادی احمدزاده، کارشناسی ارشد علوماقتصادی نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی پژوهشهای نوین در مدیریت، اقتصاد وحسابداری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تابع تولید، چغندرقند، میاندوآب، کشش هستند. این مقاله در تاریخ 30 بهمن 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 807 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که چغندرقند از نظر تولید و مصرف از محصولات مهمی است که استان آذربایجانغربی بخصوص شهرستان میاندوآب از جمله تولید کنندههای بزرگ آن در کشور میباشد هدف از این مطالعه، بررسی عوامل مؤثر بر تولید چغندرقند در شهرستان میاندوآب بود که جهت دستیابی به هدف فوق، اطلاعات سری زمانی 0731-0731 شهرستان میاندوآب جمعآوری گردید و از تابع تولید متعالی) ترانسندنتال( جهت ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی عوامل موثر بر تولید چغندرقند مطالعه موردی شهرستان میاندوآب با 16 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.