سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تعیین میزان الودگی فلزات سنگین در پساب ناشی از فراوری سنگ اهن در منطقه بیابانی بافق ( مطالعه موردی:Ag ، Al ، As ،Cd)

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 684

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

DPCONF01_108

Index date: 6 March 2016

تعیین میزان الودگی فلزات سنگین در پساب ناشی از فراوری سنگ اهن در منطقه بیابانی بافق ( مطالعه موردی:Ag ، Al ، As ،Cd) abstract

به دلیل پیشرفت سریع تکنولوژی و رهاسازی فاضلاب ها و پساب های کارخانجات مختلف در طبیعت،آلودگی منابع آبی و ورود آلاینده ها به چرخه زیستی گیاهان و به دنبال آن مربوط به چرخه دام و انسان به یکی از مشکلات بزرگ دنیای امروز تبدیل شده است. با توجه به وجود سایت های معدنی متعدد مهم ترین علت بیابان زایی تکنولوژیک در منطقه واثق، آلودگی ناشی از صنایع و معادن می باشد. تحقیق حاضر با هدف تعیین میزان آلودگی فلزات سنگین در پساب ناشی از فرآوری سنگ آهن در منطقه بیابانی با فقه انجام گردیده است. 16 نمونه طی سال های 1392-1389 از پساب مذکور تهیه و چهار فلز سنگین Ag ، Al ، As ، Be و Cd در آزمایشگاه اندازه گیری و شاخص های PI ، IPI و MCd برای داده های گردآوری شده تعیین گردید. نتایج به دست آمده بررسی شاخص PI نشان داد 100% پارامترها در طبقه آلودگی کم قرار دارند. مطابق نتایج به دست آمده برای شاخص تجمعی IPI نیز 100درصد نمونه ها در طبقه آلودگی هم قرار داشتند و همچنین از نظر شاخص MCd نیز 100درصد نمونه ها در جای خیلی پایین آلودگی را از خود نشان می دهند. لذا در مجموع پساب ناشی از فرآوری سنگ آهن در منطقه بیابانی با فقه به فلزات Ag ، Al ، As ، Be و Cd والدین می باشد. لکن با عنایت به اینکه اکوسیستم های بیابانی حساس و شکننده می باشند پیشنهاد می گردد وضعیت پساب مذکور نسبت به سایر آلاینده های احتمالی جهت تکمیل مطالعات تعیین گردد.

تعیین میزان الودگی فلزات سنگین در پساب ناشی از فراوری سنگ اهن در منطقه بیابانی بافق ( مطالعه موردی:Ag ، Al ، As ،Cd) Keywords:

تعیین میزان الودگی فلزات سنگین در پساب ناشی از فراوری سنگ اهن در منطقه بیابانی بافق ( مطالعه موردی:Ag ، Al ، As ،Cd) authors

عبدالحسین رضایی پورباغدر

دانشجوی دکتری بیابان زدایی،دانشگاه هرمزگان

حسن وقارفرد

عضو هیئت علمی دانشگاه هرمزگان

حمید رضا عظیم زاده

عضو هیئت علمی دانشگاه یزد

حمید غلامی

عضو هیئت علمی دانشگاه هرمزگان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ایاسه، کبری. عظیم‌زاده، حمیدرضا. ستوده. احد و پورشیرزاد، عطا؛ بررسی ...
بی‌همتا، محمدرضا و زارع‌چاهوکی، محمدعلی؛ اصول آمار در علوم مابع ...
رئوف‌دلگشا، سمیه، اخوان‌قالیباف، محمد، مبین، محمدحسین، زارع ارنانی، محمد و ...
شاعری، علی و رحمتی، علیرضا؛ قوانین، مقررات، ضوابط و استانداردهای ...
عنابستانی، ع و قربانی، م؛ نقش واحدهای صنعتی در ایجاد ...
گیتی، ع؛ بیابان بیابان‌زایی و بیابان‌زدایی. انتشارات علم کشاورزی ایران، ...
Alhaji, E., and Ismail I.M.). Trace element concentration in sediments ...
Rajaram, T., & Ashutosh, D. Water pollution by industrial effluents ...
Sartaj, M., Fathollah, i F., & Filizaedh Y. An Investigation ...
Wang, M., Webber, .M., Finlayson, B., & Barnett, J. Rural ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تعیین میزان الودگی فلزات سنگین در پساب ناشی از فراوری سنگ اهن در منطقه بیابانی بافق ( مطالعه موردی:Ag ، Al ، As ،Cd)" توسط عبدالحسین رضایی پورباغدر، دانشجوی دکتری بیابان زدایی،دانشگاه هرمزگان؛ حسن وقارفرد، عضو هیئت علمی دانشگاه هرمزگان؛ حمید رضا عظیم زاده، عضو هیئت علمی دانشگاه یزد؛ حمید غلامی، عضو هیئت علمی دانشگاه هرمزگان نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی پدافند غیر عامل در بخشهای کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست با رویکرد توسعه پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اهن،بیابان زایی،پساب،شاخص الودگی هستند. این مقاله در تاریخ 16 اسفند 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 684 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که به دلیل پیشرفت سریع تکنولوژی و رهاسازی فاضلاب ها و پساب های کارخانجات مختلف در طبیعت،آلودگی منابع آبی و ورود آلاینده ها به چرخه زیستی گیاهان و به دنبال آن مربوط به چرخه دام و انسان به یکی از مشکلات بزرگ دنیای امروز تبدیل شده است. با توجه به وجود سایت های معدنی متعدد مهم ترین علت بیابان زایی تکنولوژیک ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تعیین میزان الودگی فلزات سنگین در پساب ناشی از فراوری سنگ اهن در منطقه بیابانی بافق ( مطالعه موردی:Ag ، Al ، As ،Cd) با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.