سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

درآمدی برنظریه انتخاب عمومی

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,515

This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MEAE01_0106

Index date: 17 March 2016

درآمدی برنظریه انتخاب عمومی abstract

از آنجایی که نظریه انتخاب عمومی یکی از مبانی نظری نهضت اقتصاد نهادی جدید،از جنبه های نهادی مدیریت دولتی جدید است و با توجه به اهمیت نقش دولت در فعالیت های اقتصادی، این نظریه با هدف بررسی اقتصادی نظام های تصمیم گیری غیربازاری یا همان کاربرد روش های تحلیل اقتصادی در سیاست به وجود آمده است و شامل چهار نظریه مهم و رایج (تقاضابرای کالای عمومی، رأی گیری، قانون اساسی یا قواعد رأی گیری و عرضه کالای عمومی) است. در این مقاله سعی شده با روش توصیفی و با استفاده از ابزارهای مطالعه اسنادی و کتابخانه ای ومراجعه به مقالات و تحقیقات صورت گرفته در این زمینه به معرفی این نظریه مهم می پردازیم ودرمی یابیم که براساس این نظریه سیاست مداران، کارگزاران بخش دولتی و مدیران با انگیزه نفعشخصی در مشاغل خود رفتار کرده و منافع خود را بر منافع و مصالح شهروندان محترم می دارند. عوارض ناشی از این نظریه همچون فعالیت های اقناعی و خرید آرا،رانت جویی و تمرکز به فساد و عوارض ناشی از این نظریه همچون فعالیت های اقناعی و خرید آرا، رانت جویی و تمرکز به فساد واثرات آن است که راهکارهای مواجه با آنها در دو بعد سازوکارهای سازمانی شامل تمرکززدایی،خصوصی سازی، برون سپاری و نهادهای جامعه مدنی و راهبردهای درون سازمانی شامل مدیریت عملکرد و اصلاحات در نظام حقوق و دستمزد بیان می شوند که می توانند به عنوان ابعاد سازمانیاصلاحات بخش دولتی مدنظر قرار بگیرند.

درآمدی برنظریه انتخاب عمومی authors

فتاح شریف زاده

استاد گروه مدیریت دولتی دانشکده مدیریت دانشگاه علامه طباطبایی

حسین علی اصغرزاده رومیانی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت دولتی دانشگاه علامه طباطبایی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ Buchanan J.) 2000(_ Politics as Public Choice , Indiana ...
_ Buchanan J. (2003) , " Public Choice : on ...
_ Buchanan J., _ Public Finance and Public Choice "; ...
_ Downs A) 1993(_ As Economic Theory of Political Action ...
_ Downs A.) 1967(_ Inside Bureaucracy , Boston , Little, ...
_ Guning J.P.) 1993(, Enterpreneuri sts and Firmists : Knight ...
_ Niskanen W.A.) 1973(, "Bureaucracy :Servant or Master ?", London ...
_ Olson, Mancur, Jr (1997); _ The Logic "; in ...
_ United Natios / Economic Commission for Africa (2004), Public ...
_ Wintrobe Ronald (1997); "Modern Bureaucrat ice Theory "; in ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "درآمدی برنظریه انتخاب عمومی" توسط فتاح شریف زاده، استاد گروه مدیریت دولتی دانشکده مدیریت دانشگاه علامه طباطبایی؛ حسین علی اصغرزاده رومیانی، دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت دولتی دانشگاه علامه طباطبایی نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس بین المللی مدیریت، اقتصاد، حسابداری و علوم تربیتی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله انتخاب عمومی، کالای عمومی، منافع عمومی، اصلاحات بخش دولتی، سازوکارهای سازمانی هستند. این مقاله در تاریخ 27 اسفند 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2515 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که از آنجایی که نظریه انتخاب عمومی یکی از مبانی نظری نهضت اقتصاد نهادی جدید،از جنبه های نهادی مدیریت دولتی جدید است و با توجه به اهمیت نقش دولت در فعالیت های اقتصادی، این نظریه با هدف بررسی اقتصادی نظام های تصمیم گیری غیربازاری یا همان کاربرد روش های تحلیل اقتصادی در سیاست به وجود آمده است و شامل چهار نظریه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله درآمدی برنظریه انتخاب عمومی با 15 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.