سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی فرسایش پذیری و تغییرات مکانی فعالیت آنزیم فسفاتاز در موقعیتهای مختلف شیب در اراضی شیبدار جنگلی لاهیجان

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,332

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

WATERSHED04_032

Index date: 18 January 2008

بررسی فرسایش پذیری و تغییرات مکانی فعالیت آنزیم فسفاتاز در موقعیتهای مختلف شیب در اراضی شیبدار جنگلی لاهیجان abstract

فلاسفه قدیم جهان را ترکیبی از عناصر اربعه پنداشتند که خاک یکی از آنها بوده برای این عنصر که از ارکان عالم وجود هستی تلقی شده طبیعتی سرد و خشک قائل بوده اند [.7] تاریخدانان و دانشمندان علوم اجتماعی مهد تمدن و مدنیت بشری را در دل خاکهای حاصلخیز جستجو میکنند و معتقدند تمدنهای بابل، آشوردر بینالنهرین، فراعنه در مصر،هخامنشیان در فارس، آزتکها در قاره آمریکا، همگی مدیون خاکهای حاصلخیز این نواحیاند و بطور کلی مدنیت را رهĤورد آن میدانند . خاکها در توزیع سیارهای جمعیت نیز نقش عمدهای ایفا میکنند و علیرغم اینکه کانونهای جمعیتی بواسطه گسترش صنایع در عصر ما تا حدودی استقلال و ظاهرا یافتهاند،ً تمرکز و وابستگی خود را به خاک از دست دادهاند، ولی یک نگاه اجمالی به نقشه پراکندگی جمعیتی دنیا به خوبی این حقیقت را نشان میدهد که خاکهای وسیع حاصلخیز، محور اصلی شکلدهی این کانونها بوده و هستند [.7] اما در عصر متمدن امروز اگرچه بشر، به تکنولوژی، مصنوعات و دست پروردههای بسیاری دستیابی دارد ولی خاک جایگاه خود را از دست نداده چرا که بیش از %80 تولیدات خام در عصر فعلی بدون واسطه یا با واسطه از خاک بدست میآید و از همین رو بخشهای کشاورزی، دامپروری، جنگلداری، صنایع غذایی بصورت مستقیم و دهها بخش صنعتی دیگر به صورت غیر مستقیم فعالیت خود را مدیونفرآیندهایی هستند که در محیط خاک صورت میگیرد . بالاخره اگر از دیدگاه جغرافیدانان و خاکشناسان به خاک نگاه کنیم این عنصر مهم جهان هستی در واقع مجموعهایی از مواد طبیعی بر روی سطح زمین است که نگهدارنده و بستر رویش گیاه میباشد . خاکها که به دلیل تأثیر عاملهای گوناگون آب و هوایی، موجودات زنده، پستی و بلندی و در خلال زمانهای گوناگون خصوصیات فیزیکی و شیمیایی وخصوصاً بیولوژیکی مختلفی پیدا میکند به بیان سادهتر خاک یک جسم سه بعدی دارای ویژگیهای دینامیک در حال تغییر است

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
(1)- زرین کفش، منوچهر، (1380) . خاک‌شناسی جنگل، انتشارات موسسه ...
(2)- صالحی، علی، (1383). بررسی تغییرات خصوصیات فیزیکی و شیمیایی ...
(4)- لکزیان، امیر. 1383. میکروبیولوژی خاک(ترجمه). انتشارات سخن گستر، مشهد، ...
(5)- علی اصغر زاده، ن. 1385. روش‌های آزمایشگاهی در بیولوژی ...
(8)- Bandick, A. K. and Dick, R. P., 1999. Field ...
(9)- Campos, A. and TiessenT H. 2007. Seasonal Effected on ...
(13)- Doran, J. W. 1980. Soil microbial and biochemical change ...
(14)- Pagi, A. L. IN: Metods of soil analysis. 1982. ...
(15)- Brubaker, S _ C _ , A.J. Gones, D ...
(16)- Daniel, W. L., J. Evereet and L. W. Zelazny. ...
(17)- Dick, R .p., Myrold, D. D. and Kerele, E. ...
(20)- Gerrarred, J.1992.Soil geomorphology an integration of pedology and ge ...
(21)- Jones, A. J., N. Mieleke, C. A. Bartles, and ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی فرسایش پذیری و تغییرات مکانی فعالیت آنزیم فسفاتاز در موقعیتهای مختلف شیب در اراضی شیبدار جنگلی لاهیجان" توسط نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی چهارمین همایش ملی علوم و مهندسی آبخیزداری ایران مدیریت حوزه های آبخیز پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 28 دی 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1332 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که فلاسفه قدیم جهان را ترکیبی از عناصر اربعه پنداشتند که خاک یکی از آنها بوده برای این عنصر که از ارکان عالم وجود هستی تلقی شده طبیعتی سرد و خشک قائل بوده اند [.7] تاریخدانان و دانشمندان علوم اجتماعی مهد تمدن و مدنیت بشری را در دل خاکهای حاصلخیز جستجو میکنند و معتقدند تمدنهای بابل، آشوردر بینالنهرین، فراعنه در مصر،هخامنشیان ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی فرسایش پذیری و تغییرات مکانی فعالیت آنزیم فسفاتاز در موقعیتهای مختلف شیب در اراضی شیبدار جنگلی لاهیجان با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.