چگونگی استفاده از فناوری های نوین ساختمانی در مقابل زلزله (مطالعه موردی :سیستم LSF ، سیستم 3d panel ، سیستم سوپر فریم،سیستم ترمومور)
Publish place: Third International Conference on New Approaches in Science, Engineering and Technology
Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 961
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NSOECE03_098
تاریخ نمایه سازی: 28 اسفند 1394
Abstract:
نیاز گسترده و روزافزون جامعه به ساختمان و مسکن، ضرورت استفاده از سیستم های ساختمانی و مصالح جدید به منظور افزایش سرعت ساخت، سبک سازی، افزایش عمر مفید و نیز مقاوم نمودن ساختمان ها در برابر زلزله را بیش از پیش مطرح ساخته است. حل مشکلاتی نظیر زمان طولانی اجرا، عمر مفید کم و یا هزینه زیاد اجرای ساختمان ها در بخش مسکن نیازمند ارائه راهکارهایی به منظور استفاده عملی از سیستم های ساختمانی نوین و مصالح ساختمانی جدید جهت کاهش وزن، کاهش زمان ساخت، دوام بیشتردر مقابل زلزله و نهایتا کاهش هزینه اجرا می باشد. این اقدامات در دراز مدت موجب بهینه سازی ساخت، افزایش تولید مسکن در کشور و رسیدن به شرایط اجرایی مطلوب خواهد شد. این مقاله ضمن ارائه سیستم های ساختمانی و روش های نوین ساخت و نیز مصالح جدیدی که شر ایط لازم برای کاهش وزن ساختمان ها و نیز مقاوم ساختن آنها در برابر انواع نیروها از جمله زلزله را فراهم می سازد، نسبت به ارائه توصیه هایی به منظور تحقق اهداف فوق الذکر و نیز توسعه و ارتقاء فناوری ساخت مسکن درکشور اقدام می نماید .
Keywords:
Authors
رودابه مهرآفر
دانشکده معماری،دانشگاه آزاد عجبشیر
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :