Year: 1394
COI: EMAA03_026
Language: PersianView: 870
This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
فروغ فرخزاد زنی منحصر به فرد در تاریخ ادبیات ایران است. او شاید نخستین زن در تاریخ شعر و ادب مراصر است که با نگاه زنانه به خود و دنیای اطرافش می نگرد و سبک شعری او از برخی جهات در شرر مراصر ایران انقلابی محسوب می شود. شرر او هم حاوی صدایی نو و منحصر به فرد است و هم قالب ها، درونمایه ها و استراره های شرر کلاسیش فارسی را از یاد ن رده است. حتی در شعر های آغازینش که به نظر منتقدان خام و ناپخته است، احساسات، امیال و خواسته های زنی نهفته که بر خلاف سنّت های جامره مرد سالارش صادقانه از تمایلات جسم خود سخن می گوید . در ،( عصیان ) ،( دیوار ) ،( اسیر ) شعر فروغ و مضامین آن روایت زندگی درونی و بیرونی اوست حقیقت، رمان بلند زندگی او از کودکی، نوجوانی تا هنگام مرا است به طور کلی شعر فروغ زندگینامه اوست. این مقاله کوششی در جهت شناختن مضامین شعری فروغ است.
Keywords:
فروغ فرخ زاد، شرر مراصر فارسي، زن، عشق، ط يرت گرايي، غربت
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/451854/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بختیاری، محمد رضا و مردی، فرحناز،1394،مضامین شعری فروغ فرخ زاد،سومین همایش الکترونیکی پژوهش های نوین در علوم و فناوری،کرمان،،،https://civilica.com/doc/451854
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، بختیاری، محمد رضا؛ فرحناز مردی)
برای بار دوم به بعد: (1394، بختیاری؛ مردی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تاثیر ادب فارسی بر ادب جهان
- بررسی سبک شعری و اندیشه سهراب سپهری
- تجلی یاس و امید در شعر فروغ فرخزاد
- The Aesthetics of Influence: Corresponding Voices in the Poetics of Forough Farrokhzad and Female Romantic Sonneteers
- اهمیت روانشناسی در تبلیغات و بازاریابی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.