سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

نانوبیوسنسورهای بیولوژیکی بیوانفورماتیک و علوم پایه

Publish Year: 1384
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,102

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NBCI04_530

Index date: 20 January 2008

نانوبیوسنسورهای بیولوژیکی بیوانفورماتیک و علوم پایه abstract

کلاسی از سنسور که در ساخت آن از تکنولوژی نانوفیبر استفاده شده است اپتیکال بیوسنسور می باشد. بیوسنسوری ابزاری است که دارای بیورسپتور و عنصر ترنسدیوسر می باشد که اطلاعات مورد دلخواه را به سیگنال های الکتریکی قابل اندازه گیری تبدیل می کند. چون ویژگی بیورسپتورها (آنتی بادی و DNA) بسیار بالا است این سنسورها از سنسورهای شیمیایی برای اندازه گیری های بیولوژیکی مناسبتر می باشند. در این مقاله روی اپتیکال بیوسنسورهایی که قادر به اندازه گیری در حد نانو می باشند بحث شده است. با افزایش تمایل جهت استفاده از نانوتکنولوژی در تحقیقات کاربرد نانوسنسورها جهت اندازه گیری بخش های مختلف سلولی رواج یافت. این نانوسنسورها اندازه گیری دقیق تری از اجزاء سلولی نسبت به روشهای متعارف انجام می دهند. استفاده از نانوفیبرها به ما این امکان را می دهد که هر قسمت از سلول را که می خواهیم بدون نیاز به روش های رنگ آمیزی انادازه گیری کنیم. امکاناتی را که تکنولوژی نانوسنسورها فراهم آورده است موجب شروع انقلابی در علم بیولوژی سلولی مولکولی است. در سر این نانوبیوسنسورها یک پراب Φιβερ−οπτ به ضخامت ۴٠νμ وجود دارد. که در مقیاس ١٠٠٠ برابر نازکتر از موی انسان می باشد. این پراب آنقدر کوچک است که می تواند وارد سلول شود بدون آنکه به سلول آسیبی برسد. در سر این پراب یک ملکول بیورسپتور وجود دارد مانند آنتی بادی و DNA یا آنزیم که می تواند به ملکول هدف درون سلول متصلب شود. بررسی ویدئو میکروسکوپی نشان داده است که پراب بدون آنکه هیچ مشکلی برای سلول ایجاد کند وارد آن شده و خارج می شود. چون پراب Φιβερ−οπτ سرنانوسنسور ۴٠νμ بوده و نسبت به طول موج ۴٠٠νμ نور بسیار کوچک می باشد. اتصال ملکول هدف به بیورسپتور سرپراب موجب تهیج سیگنال لیزری می شود که به سرعت نیز محو می شود.

نانوبیوسنسورهای بیولوژیکی بیوانفورماتیک و علوم پایه authors

مریم تاج آبادی ابراهیمی

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند

راضیه نظری

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Alarie, J.P. and Vo-Dinh, T. (1996) Antibody- based submicron biosensor ...
Cullum, B.M. et al. (2000) Intracellular measurements in mammary carcinoma ...
Diamond, D. (1988) Principles of Chemical and Biological Sensors, Wi ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "نانوبیوسنسورهای بیولوژیکی بیوانفورماتیک و علوم پایه" توسط مریم تاج آبادی ابراهیمی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند؛ راضیه نظری، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم نوشته شده و در سال 1384 پس از تایید کمیته علمی چهارمین همایش ملی بیوتکنولوژی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 30 دی 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2102 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که کلاسی از سنسور که در ساخت آن از تکنولوژی نانوفیبر استفاده شده است اپتیکال بیوسنسور می باشد. بیوسنسوری ابزاری است که دارای بیورسپتور و عنصر ترنسدیوسر می باشد که اطلاعات مورد دلخواه را به سیگنال های الکتریکی قابل اندازه گیری تبدیل می کند. چون ویژگی بیورسپتورها (آنتی بادی و DNA) بسیار بالا است این سنسورها از سنسورهای شیمیایی برای اندازه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله نانوبیوسنسورهای بیولوژیکی بیوانفورماتیک و علوم پایه با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.