سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

سولفور زدایی میکروبی

Publish Year: 1384
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,911

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NBCI04_562

Index date: 20 January 2008

سولفور زدایی میکروبی abstract

گازهای H2S، SO2 و SO3 حاصل از سوخت های فسیلی و فعالیتهای آتشفشانی از مهمترین آلاینده های محیطی به شمار می روند. جهت حذف آلاینده های گوگردی و کاهش اثرات ناشی از آنها نقش باکتریهای تیوباسیلوس فرواکسیدانس و تیوباسیلوس تیواکسیدانس در حذف سولفور از سولفید مس بررسی گردید . باکتریها به ترتیب در محیطهای کشت اختصاصی خود رشد داده شدند و حجم های مساوی از آنها در محیط کشت پایه فاقد گوگرد عنصری به سولفیدهای مس اضافه شدند . بعد از گذشت 60 روز رسوب موجود در تیمارها با دی سولفید کربن شسته شد تا گوگرد عنصری موجود جدا شود. مقدار سولفوریک اسید نیز با تیتراسیون محلولها در آغاز و پایان هرآزمایش با محلول 0/01 نرمال اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که باکتری تیوباسیلوس فرواکسیدانس در تولید سولفور کاراتر از باکتری تیوباسیلوس تیواکسیدانس است. تولید سولفوریک اسید بیشتر به فعالیت باکتری تیوباسیلوس تیواکسیدانس نسبت به تیوباسیلوس فرواکسیدانس وابسته بود. مقدار سولفوریک اسید در کشت مخلوط باکتریها بیشتر از کشتهای خالص هر باکنری نشان داد. نتایج حاصل از این تحقیق می تواند زمینه را برای فعالیت در صنعت فراهم کند.

سولفور زدایی میکروبی authors

حسن سالاری

مربی پژوهشی مرکز بین المللی علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی

علی احمدی مقدم

استادیار بخش زیست شناسی دانشگاه شهید باهنر کرمان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
سالاری، حسن. 1383. استخراج بیولوژیکی مس از خاکهای سولفیدی معدن ...
Bosecker, K.. 1997. Bioleaching, metal solubilization by microorganisms. FMES _ ...
Fuseler, K. Krekeler, D. Sydow, U. Cypionka, H. 1996. A ...
Imai, K. 1978. On the mechanism of bacterial leaching, In: ...
Juszczak, A. Domak, F. Kozlowski, M. Wachowska, _ 1995. Microbial ...
Prayuenyong, P. 2002. Coal b iode sulphurization processes. Journal Science ...
Sasaki, K. Tsunekawa, M. Ohtsuka, T. Konno, H. 1995. Confirmation ...
Silverman, M, P. Lundgren, D, G. 1959. Studies on the ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "سولفور زدایی میکروبی" توسط حسن سالاری، مربی پژوهشی مرکز بین المللی علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی؛ علی احمدی مقدم، استادیار بخش زیست شناسی دانشگاه شهید باهنر کرمان نوشته شده و در سال 1384 پس از تایید کمیته علمی چهارمین همایش ملی بیوتکنولوژی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تیوباسیلوس فرواکسیدانس، تیوباسیلوس تیواکسیدانس، سولفورزدایی هستند. این مقاله در تاریخ 30 دی 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1911 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که گازهای H2S، SO2 و SO3 حاصل از سوخت های فسیلی و فعالیتهای آتشفشانی از مهمترین آلاینده های محیطی به شمار می روند. جهت حذف آلاینده های گوگردی و کاهش اثرات ناشی از آنها نقش باکتریهای تیوباسیلوس فرواکسیدانس و تیوباسیلوس تیواکسیدانس در حذف سولفور از سولفید مس بررسی گردید . باکتریها به ترتیب در محیطهای کشت اختصاصی خود رشد داده شدند ... . برای دانلود فایل کامل مقاله سولفور زدایی میکروبی با 3 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.