سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی عددی اثر شیب سطح زمین بر ظرفیت باربری شالوده سطحی واقع بر حفره زیرزمینی

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,091

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SMEC06_032

Index date: 22 January 2008

ارزیابی عددی اثر شیب سطح زمین بر ظرفیت باربری شالوده سطحی واقع بر حفره زیرزمینی abstract

همزمان با رشد جمعیت و در پاسخ به نیازهای موجود ، تقاضای حفر تونل برای حمل و نقل های شهری و بین شهری به سرعت افزایش یافته و این تونل ها خصوصاً در مناطق شهری ممکن است در مجاورت و یا زیر شالوده های سطحی قرار گیرند . حفر تونل ها در خاک معمولاً در اعماق کم صورت می گیرد و تاثیر آن میتواند تا سطح زمین گسترش یابد و باعث ایجاد نشست سطح زمین گردد. این نشست ها موجب کاهش ظرفیت باربری پی سطحی واقع در نزدیکی تونل ها می گردد . تاکنون مطالعات متعددی در زمینه اثر حفره زیرزمینی بر ظرفیت باربری شالوده سطحی واقع بر آن انجام شده است . لیکن این مطالعات تنها در زمینهای مسطح بوده و پی بر روی سطح افقی قرارداشته است . در این مقاله برای اولین بار اثر شیب زمین نیز بر ظرفیت باربری شالوده سطحی واقع بر حفره زیرزمینی با کمک روش عددی اجزاء محدود با در نظر گرفتن رفتار غیر خطی خاک ، مورد بررسی قرار گرفته است. این تحلیلها برای سه نوع خاک مختلف و به ازای شیب های مختلف سطح زمین با فرض قرارگیری یک پی نواری مشخص بر روی یک حفره با ابعاد هندسی ثابت صورت گرفته است . در این بررسیها ، تونل با پوشش بتنی (Lining) بوده و شالوده به صورت صلب و اتصال آن با خاک زبر فرض شده است . نتایج حاصل از مطالعات پارامتریک انجام شده حاکی از آن است که اولاً با افزایش شیب سطح زمین ظرفیت باربری پی سطحی واقع بر آن در هر دو حالت وجود حفره و بدون حفره کاهش می یابد وثانیاً روند تغییرات ظرفیت باربری با افزایش شیب در دو حالت وجود حفره و بدون وجود حفره مشابه است.

ارزیابی عددی اثر شیب سطح زمین بر ظرفیت باربری شالوده سطحی واقع بر حفره زیرزمینی Keywords:

ارزیابی عددی اثر شیب سطح زمین بر ظرفیت باربری شالوده سطحی واقع بر حفره زیرزمینی authors

محمود قضاوی

دانشیار دانشکده مهندسی عمران ، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی،

علی طال ساز

کارشناس ارشد، دانشکده مهندسیعمران، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدینط

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
AtkinsonJ; Cairncross A.; "Collapse of Shallow Tunnel in Moh _ ...
AtkinsonJ; Brown E:; Fotts D:; "Collapse of Shallow Unlined Tunnels ...
AtkinsonJ; Potts D.M.; «Stability of Shallow Circular Tunnel in a ...
Baus R. L; _ Stability of Shallow Continuous Footing Located ...
Baus R. L_; wang M. C:; "The Bearing Capacity of ...
Badie A:; wang M. C:; «Stability of Spread Footing above ...
wang M. C; Badie _ «Effect of Underground Void on ...
wang M. C:; Jao M; «Stability of Strip Footing Above ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی عددی اثر شیب سطح زمین بر ظرفیت باربری شالوده سطحی واقع بر حفره زیرزمینی" توسط محمود قضاوی، دانشیار دانشکده مهندسی عمران ، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی،؛ علی طال ساز، کارشناس ارشد، دانشکده مهندسیعمران، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدینط؛ ali_talsaz۵۸@yahoo.com نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی ششمین کنفرانس دانشجویی مهندسی معدن پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله حفره زیرزمینی، شب سطح زمن، پی سطحی، ظرفیت باربری هستند. این مقاله در تاریخ 2 بهمن 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2091 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که همزمان با رشد جمعیت و در پاسخ به نیازهای موجود ، تقاضای حفر تونل برای حمل و نقل های شهری و بین شهری به سرعت افزایش یافته و این تونل ها خصوصاً در مناطق شهری ممکن است در مجاورت و یا زیر شالوده های سطحی قرار گیرند . حفر تونل ها در خاک معمولاً در اعماق کم صورت می گیرد ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی عددی اثر شیب سطح زمین بر ظرفیت باربری شالوده سطحی واقع بر حفره زیرزمینی با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.