سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسه روش آزمایشگاهی و روش شبکه های عصبیب رای تخمین میزان تراوایی سنگ های شکاف دار

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,502

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SMEC06_043

Index date: 22 January 2008

مقایسه روش آزمایشگاهی و روش شبکه های عصبیب رای تخمین میزان تراوایی سنگ های شکاف دار abstract

نفوذپذیری یکی از مهمترین پارامترهای مربوط به خواص سنگ جهت هدایت سیالات می باشد. فرمول های تجربی زیادی جهت برقراری ارتباط بین پارامترهای مختلف سنگ توسط دانشمندان ارائه شده است و اعتقاد بر این است که توسط شبکه های عصبی مصنوعی نیز می توان ارتباط احتمالی بین پارامترهای مختلف را کشف کرد. در این تحقیق از شبکه های عصبی مصنوعی برای تخمین تراوایی استفاده شد. برای این منظور، اطلاعات مربوط به آزمایش تزریق آب در مغزه های شکاف دار و بدون شکاف مورد استفاده قرار گرفت. چهار پارامتر فشار روباره، اختلاف فشار دوسر مغزه، نوع سنگ از لحاظ وجود یا عدم وجود شکاف در سنگ و دبی خروجی به عنوان داده های ورودی و میزان تراوایی به عنوان داده خروجی شبکه به کار رفتند. در نهایت نتایج مربوط به تست شبکه با داده های بدست آمده از طریق آزمایش مغزه مقایسه شدند.

مقایسه روش آزمایشگاهی و روش شبکه های عصبیب رای تخمین میزان تراوایی سنگ های شکاف دار Keywords:

مقایسه روش آزمایشگاهی و روش شبکه های عصبیب رای تخمین میزان تراوایی سنگ های شکاف دار authors

داود فراوش

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی- مخازن هیدروکربوری دانشگاه آزاد اس

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اصدیق عربانی، مجتبی؛ بنی بید هندی مجید؛تخمین تخلخل از روی ... [مقاله کنفرانسی]
V Mural idharan، E.Putra، D.S.Schechter. « Experimental and simulation a1al_ ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مقایسه روش آزمایشگاهی و روش شبکه های عصبیب رای تخمین میزان تراوایی سنگ های شکاف دار" توسط داود فراوش، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی- مخازن هیدروکربوری دانشگاه آزاد اس نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی ششمین کنفرانس دانشجویی مهندسی معدن پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تزریق آب؛ تراوایی؛ شبکه های عصبی مصنوعی؛ سنگ شکاف دار؛ فشار روباره هستند. این مقاله در تاریخ 2 بهمن 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1502 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که نفوذپذیری یکی از مهمترین پارامترهای مربوط به خواص سنگ جهت هدایت سیالات می باشد. فرمول های تجربی زیادی جهت برقراری ارتباط بین پارامترهای مختلف سنگ توسط دانشمندان ارائه شده است و اعتقاد بر این است که توسط شبکه های عصبی مصنوعی نیز می توان ارتباط احتمالی بین پارامترهای مختلف را کشف کرد. در این تحقیق از شبکه های عصبی مصنوعی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسه روش آزمایشگاهی و روش شبکه های عصبیب رای تخمین میزان تراوایی سنگ های شکاف دار با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.