سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی الگوهای کالبدی معماری سنتی در ایجاد سرزندگی در فضاهای مسکونی

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 856

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GPACONF03_046

Index date: 8 May 2016

بررسی الگوهای کالبدی معماری سنتی در ایجاد سرزندگی در فضاهای مسکونی abstract

آپارتمان نشینی را می توان از مهم ترین تحولات در فرایند اسکان بشر در شهرها دانست که به فرم غالب مسکن شهری در دوران معاصر تبدیل شده است.مجموعه های مسکونی که زمانی قرار بود با قرار گیری در میان فضای سبز، زیبا وکم تراکم،اجتماعات الگویی را ایجاد کند ، به تدریج به مجتمع های آپارتمانی با تراکم بسیار بالا تبدیل گودیدند.پیشوفتهای صنعتی،ازدیاد جمعیت،تولید شیوه های معماری نوین و مفهوم توسعه عمودی،نیرو هایی بودند که سیر تحول این مجتمع ها به اشکال امروزی را تحت تاثیر قرار دادند. نیاز شدید به مسکن،برنامه ریزان محلی و ملی را بر آن داشته که سرعت تولید مسکن را در این شهر افزایش دهند. این سرعت تولید ، در بسیاری از مواقع سبب توجه به کمیت و غفلت از کیغیت شده است . قرار دادن کیفیت در درجه دوم اهمیت سبب از بین رفتن رضایت مندی و ایجاد کسالت روحی و جسمی استفاده کنندگان از مسکن در این بخش شده است. روزگاری خانه های قدیمی تلفیقی بودند از سردر ورودی ،سکوها،هشتی ها،ایوان ها،دالان ها،حیافها و اتاق ها،حوض ها آشپزخانه هاو آبویزگاه.سکوها بیرون از فضای خانه و چسبیده به در ورودی و ... که باعث ایجاد سرزندگی در افراد می شد زمانی خانه های ایرانی بیش از ده ها فضا را در بو می گوفت اما در حال حاضر این فضاها کاهش پیدا کرده است. لذا عواملی که ذکر شد سبب گردید تا این پژوهش با هدف ایجاد سرزندگی در فضاهای مسکونی توسط عوامل کالبدی معماری خانه های سنتی و با تکیه بر مطالعات ارزشمندانه نظریه پردازان روانشناسان محیط انجام شود. ‏واژه کای گیدی ه ایارتمان،رضا یتمندی،سررندگی،حانه های سنتی،کالبد

بررسی الگوهای کالبدی معماری سنتی در ایجاد سرزندگی در فضاهای مسکونی Keywords:

بررسی الگوهای کالبدی معماری سنتی در ایجاد سرزندگی در فضاهای مسکونی authors

سمیرا رحیمی

دانشجوی کارشناسی ارشد،گروه معماری،واحد زنجان،دانشگاه آزاد اسلامی،زنجان،ایران

زهره ترابی

استادیار، گروه معماری، واحد زنجان، دانشگاه آزاد اسلامی، زنجان، ایران

آتوسا بیات

استادیار، گروه معماری، واحد زنجان، دانشگاه آزاد اسلامی، زنجان، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
[عزیزی، محمد مهدی، محمد نژاد، صارم، بررسی تطبیقی دو الگوی ...
آلنگ، جان، افرینش نظریه ی معماری، ترجمه علی رضا عینی ...
دلال پورمحمدی، محمدرضا، برخی ملاحظات برنامه ریزی و طراحی در ...
عزیزی، محمد مهدی، محمد نژاد، صارم، بررسی تطبیقی دو الگوی ...
لینچ، کوین، تئوری شکل شهر، ترجمه سید حسین بحرینی، انتشارات ...
متوسلی، محمد، ارزیا _ سیاست باند مرتبه سازی مسکونی در ...
قبادیان، وحید، تطبیق مسکن با اقلیم، معماری و شهرسازی، شماره ...
ا دی کی، مارک؛ برون، جی .ضد، 1386، ص124 ...
بینا، محسن1387، ص28 [11 پارسی، فرامرز، 1387 ...
_ mmary. blogfa. com[1 2] 133 آیوازیان، سیمون، 1377، ص88 ...
پیرنیا، ‌محمدکریم، آشنایی با معماری اسلامی ایران، چاپ یازدهم، تهران ...
معماریان، ‌غلامحسین، آشنا یی با معماری مسکونی ایران:گونه شناسی درونگرا، ...
[محمودی، مهناز، مفیدی، مجید، 1387، ص27 ...
حایری مازندرانی، 1388، ص130 ...
Landry, charls, 2000, urban vitality, anew _ of urban comp ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی الگوهای کالبدی معماری سنتی در ایجاد سرزندگی در فضاهای مسکونی" توسط سمیرا رحیمی، دانشجوی کارشناسی ارشد،گروه معماری،واحد زنجان،دانشگاه آزاد اسلامی،زنجان،ایران؛ زهره ترابی، استادیار، گروه معماری، واحد زنجان، دانشگاه آزاد اسلامی، زنجان، ایران؛ آتوسا بیات، استادیار، گروه معماری، واحد زنجان، دانشگاه آزاد اسلامی، زنجان، ایران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم جغرافیا و برنامه ریزی، معماری و شهرسازی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آپارتمان،رضایتمندی،سرزندگی،خانه های سنتی،کالبد هستند. این مقاله در تاریخ 19 اردیبهشت 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 856 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که آپارتمان نشینی را می توان از مهم ترین تحولات در فرایند اسکان بشر در شهرها دانست که به فرم غالب مسکن شهری در دوران معاصر تبدیل شده است.مجموعه های مسکونی که زمانی قرار بود با قرار گیری در میان فضای سبز، زیبا وکم تراکم،اجتماعات الگویی را ایجاد کند ، به تدریج به مجتمع های آپارتمانی با تراکم بسیار بالا تبدیل ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی الگوهای کالبدی معماری سنتی در ایجاد سرزندگی در فضاهای مسکونی با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.