سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

افزایش دقت هندسی تصاویر سنجش از دور با استفاده از بازسازی تصویر با الگوریتم تصویر در مجموعه های محدب

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 854

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCEGIT01_078

Index date: 8 May 2016

افزایش دقت هندسی تصاویر سنجش از دور با استفاده از بازسازی تصویر با الگوریتم تصویر در مجموعه های محدب abstract

به دلیل کامل نبودن سیستم تصویربرداری یک نقطه نورانی در تصویر ثبت شده به صورت مجموعه یک دیسک مرکزی و حلقه های روشن و تاریک اطراف دیسک مرکزی تشکیل می شود این دیسک ا پوشش 84%از نور تابیده شده از نقطه ثبت شده در قالب تابع پخش نقطه ای مدلسازی می شود تابع پخش نقطه ای یک سنجنده معیاری از توان تفکیک مکانی آن به حساب می آید این تابع در واقع اثرات تارشوندگی تصویر نسبت به واقعیت مورد انتظار را مدلسازی می کند از این رو تابع پخش نقطه ای سنجنده و یا معادل آن در فضای فرکانس که تابع انتقال مدولاسیون نامیده می شود معیاری مهم از کیفیت هندسی تصویر به شمار می آید این مقاله در ابتدا به تخمین تابع پخش نقطه ای و تابع انتقال مدولاسیون در تشکیل تصویر می پردازد سپس با به کارگیری تابع پخش نقطه ای براورد شده تلاش در بهبود سطح کیفیت هندسی تصویر به روش بازسازی تصویر صورت می گیرد برای بازسازی تصویر روش تصویر در مجموعه های محدب الگوریتم کاچمارز به کار رفته است پس از پیاده سازی الگوریتم و به دست آمدن تصویر بازسازی شده به بررسی و آنالیز دقت تصویر بازسازی شده پرداخته شده است نتایج به دست امده بیانگر آن است که بازسازی تصویر باعث افزایش 15% در تابع انتقال مدولاسیون به عنوان معیار دقت تصویر می شود

افزایش دقت هندسی تصاویر سنجش از دور با استفاده از بازسازی تصویر با الگوریتم تصویر در مجموعه های محدب Keywords:

افزایش دقت هندسی تصاویر سنجش از دور با استفاده از بازسازی تصویر با الگوریتم تصویر در مجموعه های محدب authors

مجتبی منوری

فارغ التحصیل کارشناسی ارشد سنجش از دور دانشکده مهندسی نقشه برداری دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

مهدی مختارزاده

استادیار دانشکده مهندسی نقشه برداری دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

محمد جواد ولدان زوج

دانشیار دانشکده مهندسی نقشه برداری دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Restriction Sets for CBERS-2 Satellite Convexه [3] J. p. Papa, ...
J. Biemond, R. L. Lagendijk, R. M. Mersereau, "Iterative Methods ...
A. D. Hillery, R. T. Chin, "Iterative Wiener Filter for ...
_ Toprak, I. Guler, "Angiograph image restoration with the use ...
B. Suresh, B. A. Shenoi, "New Resuls in Two -Dimensional ...
Wan Y., Nowak R., WAVELE T-BASED S TATISTICAI MODEL FOR ...
Taeyoung C., "IKONOS Satellite _ Orbit Modulation Transfer Function (MTF) ...
R. C. Gonzales, R. E. Woods, "Digital Image Processing", Prentice-Hall, ...
S. Kuo, R. J. Mammone, "Image Restoration by Convex Projections ...
Y. Fung, Y. Chan, _ POCS-Based Restoration Algorithm for Restoring ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "افزایش دقت هندسی تصاویر سنجش از دور با استفاده از بازسازی تصویر با الگوریتم تصویر در مجموعه های محدب" توسط مجتبی منوری، فارغ التحصیل کارشناسی ارشد سنجش از دور دانشکده مهندسی نقشه برداری دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی؛ مهدی مختارزاده، استادیار دانشکده مهندسی نقشه برداری دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی؛ محمد جواد ولدان زوج، دانشیار دانشکده مهندسی نقشه برداری دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی مهندسی فناوری اطلاعات مکانی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بازسازی تصویر،دقت هندسی تصویر،تصویر در مجموعه های محدب،الگوریتم کاچمارز هستند. این مقاله در تاریخ 19 اردیبهشت 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 854 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که به دلیل کامل نبودن سیستم تصویربرداری یک نقطه نورانی در تصویر ثبت شده به صورت مجموعه یک دیسک مرکزی و حلقه های روشن و تاریک اطراف دیسک مرکزی تشکیل می شود این دیسک ا پوشش 84%از نور تابیده شده از نقطه ثبت شده در قالب تابع پخش نقطه ای مدلسازی می شود تابع پخش نقطه ای یک سنجنده معیاری از ... . برای دانلود فایل کامل مقاله افزایش دقت هندسی تصاویر سنجش از دور با استفاده از بازسازی تصویر با الگوریتم تصویر در مجموعه های محدب با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.