سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی ریسک خطوط انتقال گاز با استفاده از روش سامانه شاخص گذاری در محیط GIS

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,586

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCEGIT01_137

Index date: 8 May 2016

ارزیابی ریسک خطوط انتقال گاز با استفاده از روش سامانه شاخص گذاری در محیط GIS abstract

رشد بی سابقه شهرها سبب بالاتر رفتن میزان مصرف گاز و در نتیجه افزایش تراکم شبکه ی خط لوله ی گازشده است با گسترش و متراکم شدن شبکه ی خط لوله سوانح ناشی از نشت گاز نیز افزایش می یابد بنابراین خطوط لوله عامل خطری برای محیط و جامعه ی پیرامون خود می باشند برای برآورد ریسک خطوط لوله ی گاز معمولا از روش سامانه شاخص گذاری استفاده می شود این روش به برآورد ریسک با استفاده از دو شاخص مخاطرات کل و شاخص اثرات نشتی می پردازد هر یک از شاخص ها متشکل از چندین زیر شاخص است که نشان دهنده ی عوامل عمده ی بروز خرابی در شبکه ی خط لوله ی گاز می باشند با به کارگیری تحلیل های مکانی می توان موقعیت وضعیت و نحوه ی تغییرات مکانی هر فاکتور را در مجاورت خط لوله بررسی نمود و براورد ریسک خط لوله ی گاز را ارتقا داد در این تحقیق برای افزایش دقت مطالعات سامانه شاخص گذاری با توانایی های سامانه اطلاعات جغرافیاییGIS یکپارچه شده است همچنین از GIS به عنوان یک موتور محاسباتی برای تولید امتیاز برای هر شاخص استفاده شده است مدل توسعه داده شده بر روی قسمتی از خط لوله ی پنجم سراسری گاز به عنوان بزرگ ترین خط لوله ی انتقال گاز ترش ایران به طول 50 کیلومتر پیاده سازی شد نتایج نشان می دهد که استفاده از GIS سبب افزایش دقت فرایند براورد ریسک شده است

ارزیابی ریسک خطوط انتقال گاز با استفاده از روش سامانه شاخص گذاری در محیط GIS Keywords:

ارزیابی ریسک خطوط انتقال گاز با استفاده از روش سامانه شاخص گذاری در محیط GIS authors

فریده رضایی نوده

دانشجوی کارشناسی ارشد GIS دانشکده مهندسی نقشه برداری دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

محمد کریمی

استادیار گروه GIS دانشکده مهندسی نقشه برداری دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

موسی جباری قره باغ

استادیار گروه ایمنی صنعتی دانشکده سلامت ایمنی و محیط زیست HSE دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

امیر حسین عسگریان

رئیس سیستم جامع خطوط GIS & PIMS لوله شرکت انتقال گاز ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Ma, L., L. Cheng and M. Li, A. "Quantitative risk ...
Muhlbauer, W. K. Pipeline risk management manual: ideas, techniques, and ...
Najafi, Mohammad, and Baosong Ma. "ICPTT 200) Advances and Experiences ...
Han, Z. and W. Weng . "Comparison study on qualitative ...
E. Cagno, F. Caron, M. Mancini, F. Ruggeri, "Using AHP ...
A.S. Markowski, M.S. Mannan, "Fuzzy logic for piping risk assessment", ...
Jamshidi, A., A. Yazdani -Chamzini, S. H. Yakhchali and S. ...
Y. Dong, D. Yu, "Estimation of failure probability of oil ...
David Hawdon, " Efficiency, performance and regulation of the international ...
Gharabagh, M.J., Asilian, H., Mortasavi, S.B., Mogaddam, A.Z., Hajizadeh, E. ...
Montiel, H., J. A. Vilchez, J. Arnaldos and , Casal ...
Ma, Lei, Yongshu Li, Lei Liang, Manchun Li, and Liang ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی ریسک خطوط انتقال گاز با استفاده از روش سامانه شاخص گذاری در محیط GIS" توسط فریده رضایی نوده، دانشجوی کارشناسی ارشد GIS دانشکده مهندسی نقشه برداری دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی؛ محمد کریمی، استادیار گروه GIS دانشکده مهندسی نقشه برداری دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی؛ موسی جباری قره باغ، استادیار گروه ایمنی صنعتی دانشکده سلامت ایمنی و محیط زیست HSE دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛ امیر حسین عسگریان، رئیس سیستم جامع خطوط GIS & PIMS لوله شرکت انتقال گاز ایران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی مهندسی فناوری اطلاعات مکانی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله خط لوله گاز،شاخص مخاطرات کل،شاخص اثرات نشتی،تحلیل های مکانی،خط لوله پنجم سراسری هستند. این مقاله در تاریخ 19 اردیبهشت 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1586 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که رشد بی سابقه شهرها سبب بالاتر رفتن میزان مصرف گاز و در نتیجه افزایش تراکم شبکه ی خط لوله ی گازشده است با گسترش و متراکم شدن شبکه ی خط لوله سوانح ناشی از نشت گاز نیز افزایش می یابد بنابراین خطوط لوله عامل خطری برای محیط و جامعه ی پیرامون خود می باشند برای برآورد ریسک خطوط لوله ی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی ریسک خطوط انتقال گاز با استفاده از روش سامانه شاخص گذاری در محیط GIS با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.