سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تجزیه پیکسلهای مختلط به منظور بهبود دقت در روشهای طبقه بندی

Publish place: Geomatics 1381
Publish Year: 1381
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,313

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GEO81_30

Index date: 30 December 2005

تجزیه پیکسلهای مختلط به منظور بهبود دقت در روشهای طبقه بندی abstract

تاکنون کوششهای بسیاری برای تولید نقشه های کاربری و پوششی از تصاویر ماهواره ای انجام گرفته است و در این راستا روشهای مختلفی توسعه داده شده اند. طبقه بندی یکی از معمولترین و درعین حال کاملترین روشهای استخراج اطلاعات موضوعی است. روشهای گوناگونی به منظور طبقه بندی تصاویر ماهواره ای بکار می روند که هر یک توانایی و همچنین نواقص مربوط به خود را داراست با اینکه این روشها ابزار قدرتمندی برای استخراج اطلاعات مفید از داده های چند باندی تصاویری هستند با این وجود یکی از مهمترین مشکلات و محدودیت های موجود در این روشها این است که فرض می کنند همه پیکسل ها خالص بوده یعنی شامل یک نوع پوشش زمینی می باشند که در طبقه بندی هر پیکسل را به یک کلاس اختصاص می دهند در حالیکه در واقع اینگونه نسبت و وجود پیکسلهای مختلط بخصوص در تصاویر با قدرت تفکیک مکانی کوچکتر اثر محسوسی بر روی نتایج طبقه بندی دارد که فرض خالض بودن این پیکسلها یا اغماض از آنها باعث استخراج اطلاعات نادرست در کاربردهای مربوط می باشد.

تجزیه پیکسلهای مختلط به منظور بهبود دقت در روشهای طبقه بندی Keywords:

پیکسلهای مختلط , مدلهای تجزیه , عوارض با ساختار مرزی باریک , عوارض مجزا

تجزیه پیکسلهای مختلط به منظور بهبود دقت در روشهای طبقه بندی authors

حسن امامی

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته فتوگرامتری دانشگاه صنعتی خواجه نصیر طوسی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Wim H. Bakker, Lucas L. F.Janssenn. Miclcnl J.C.Wcir.Ben G.H.Gorte. Clhristine ...
Ali A.Abkar.(1999). L ikel ihood-Bised segmentation and Classification of Remotely ...
Boris Mirkin.(1996). Rutgers universitv. M:tlemitical classification and clustering. ...
C.A. Hlavka and M.A. Spanner(IV95). Unnixing AVHRR ingery .to assess ...
Mixed pixel classification , http\www. _ ntu.gr/mai n/Labs/ rsens/DeC ETI/. ...
M.S. Klein Gebbink, Th.E. Eclouten. Dcconposition of nixcd pixcls based ...
Sasikala K.R.. Petrou M.. Kittler J. Fuzzy classification vitlh a ...
Th.E. Schouten and M.S. klien Gcbbinck(l)95) _ Quality lncasures for ...
Ron Grezier.(1998). Quality casurerS for tlhc ullocation of nixcd pixel. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تجزیه پیکسلهای مختلط به منظور بهبود دقت در روشهای طبقه بندی" توسط حسن امامی، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته فتوگرامتری دانشگاه صنعتی خواجه نصیر طوسی نوشته شده و در سال 1381 پس از تایید کمیته علمی همایش ژئوماتیک 81 پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پیکسلهای مختلط ، مدلهای تجزیه ، عوارض با ساختار مرزی باریک ، عوارض مجزا هستند. این مقاله در تاریخ 9 دی 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1313 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تاکنون کوششهای بسیاری برای تولید نقشه های کاربری و پوششی از تصاویر ماهواره ای انجام گرفته است و در این راستا روشهای مختلفی توسعه داده شده اند. طبقه بندی یکی از معمولترین و درعین حال کاملترین روشهای استخراج اطلاعات موضوعی است. روشهای گوناگونی به منظور طبقه بندی تصاویر ماهواره ای بکار می روند که هر یک توانایی و همچنین نواقص ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تجزیه پیکسلهای مختلط به منظور بهبود دقت در روشهای طبقه بندی با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.