سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

چشم انداز اسلامی نمادگرایی در هنر و معماری بازشناسی مولفه ها در باغ ایرانی

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 670

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

BGCONF01_032

Index date: 2 July 2016

چشم انداز اسلامی نمادگرایی در هنر و معماری بازشناسی مولفه ها در باغ ایرانی abstract

هنر اسلام دارای گنجینه عظیمی است از معانی عمیق عرفانی و حکمت الهی است این هنر گاه با خلق صورت های جدید و گاه به بهره گیری از تصاویر و فرم های هنری گذشته همچون ایران باستان و ایران قبل از اسلام و با نگرش و معنا بخشی مجدد به آنها به پی ریزی فرهنگی بس غنی و شکوفا در تمدن اسلامی پرداخت مسلمانان ایرانی به دنبال ایجاد فضایی در دنیای مادی نبوده است اگز از نمادهایی متناظر با عناصر بهشت وعده داده شده استفاده نموده و بر آن تاکید کرده به دنبال معنا بخشی و غنا به معماری باغ ایرانی در تمام دوره ها بوده است نتایج حاصل از این پژوهش نشان می دهد که محتوای نمادین هنر اسلامی را آموزه های استعلایی فرهنگ اسلامی یعنی توحید مشخص می کند قرآن برای انتقال مفهوم لذت و شادی مدام بارها به باغ ملکوتی اشاره می کند باغ ایرانی یک نماد سازی از بهشت برین است و انسان مسلمان ایرانی به دنبال شبیه سازی یا ایجاد بهشتی زمینی نبوده است و بر اساس جهان بینی خود این عالم را فانی دانسته و به عالمی باقی معتقد بوده است روش پژوهش در نگارش این مقاله از نوع توصیفی تحلیلی و روش گردآوری داده ها بر اساس روش اسنادی کتابخانه ای می باشد هدف از انجام این پژوهش بررسی معنای نمادین و رمز گونه نمادگرایی به عنوان مولفه شاخص هنر و معماری اسلامی و تجلی این شاخصه های نمادین در فضا سازی و متاظر باغ ایرانی است روش پژوهش در این مقاله از نوع روش توصیفی تحلیلی می باشد که در ابتدا به جمع آوری اطلاعات به روش اسنادی کتابخانه ای پرداخته است

چشم انداز اسلامی نمادگرایی در هنر و معماری بازشناسی مولفه ها در باغ ایرانی Keywords:

چشم انداز اسلامی نمادگرایی در هنر و معماری بازشناسی مولفه ها در باغ ایرانی authors

تورج جلیلی

دکتری تخصصی معماری

فاطمه احمدی بافنده

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری

آرمین جعفری

کارشناسی ارشد معماری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اعوانی، غلامرضا، ‌حکمت و هنر معنوی، تهران، انتشارات گروس، 1375. ...
بوکهارت، تیتوس، هنر مقدس، ترجمه جلال ستاری، تهران، انتشارا ت ...
آرتور، پوپ، معماری ایران، ‌ترجمه غلامحسین صدری افشار، تهران، انتشارات ...
پیرنیا، محمد کریم، آشنایی با معماری اسلامی ایران، تهران، انتشارات ...
پیرنیا، محمد کریم، باغ های ایران، تهران(گفتگوی فرهاد ابوالضیاء با ...
دیبا، داراب و مجتبی انصاری، ((باغ ایرانی)، جموعه مقالات کنگره ...
سلطان زاده، حسین، (تداوم طراحی باغ ایرانی در تاج محل))، ...
سمیع آذر، عیرضا(حکمت کهن منظرجدید))، موزه هنرهای معاصر، تهران، 1386. ...
R. Nicole, "Title of paper with only first word capitalized, ...
Y. Yorozu, M. Hirano, K. Oka, and Y. Tagawa, "Electron ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "چشم انداز اسلامی نمادگرایی در هنر و معماری بازشناسی مولفه ها در باغ ایرانی" توسط تورج جلیلی، دکتری تخصصی معماری؛ فاطمه احمدی بافنده، دانشجوی کارشناسی ارشد معماری؛ آرمین جعفری، کارشناسی ارشد معماری نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی جغرافیا و برنامه ریزی، معماری و شهرسازی نوین پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هنر اسلامی،حکمت الهی،نمادگرایی،عناصر بهشتی،باغ ایرانی هستند. این مقاله در تاریخ 12 تیر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 670 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هنر اسلام دارای گنجینه عظیمی است از معانی عمیق عرفانی و حکمت الهی است این هنر گاه با خلق صورت های جدید و گاه به بهره گیری از تصاویر و فرم های هنری گذشته همچون ایران باستان و ایران قبل از اسلام و با نگرش و معنا بخشی مجدد به آنها به پی ریزی فرهنگی بس غنی و شکوفا در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله چشم انداز اسلامی نمادگرایی در هنر و معماری بازشناسی مولفه ها در باغ ایرانی با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.