سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تاثیر کود ورمی کمپوست بر رها سازی روی در خاک گچی

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 726

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICDAT01_088

Index date: 2 July 2016

تاثیر کود ورمی کمپوست بر رها سازی روی در خاک گچی abstract

سرعت آزادسازی روی از سطوح خاک به محلول فرآیند پویایی است که عرضه مداوم آن، رشد گیاهان را تنظیم میکند. جهت تاثیر کود ورمی کمپوست بر رهاسازی روی در خاک گچی، آزمایشی در دانشگاه جیرفت در سال 1394 انجام پذیرفت. برای این منظور از دشت جیرفت واقع در جنوب استان کرمان، خاک گچی از عمق 0-30 سانتی متر تهیه شد. بررسی ره اسازی روی در دامنه زمانی 0/5 تا 128 ساعت بعد از گذشت 30 روز خوابانیدن، بر روی نمونه ها انجام گرفت. نتایج تحقیق نشان داد که با افزایش سطوح کودی (10 12/5 تا 50 گرم در کیلوگرم خاک) میزان رهاسازی عنصر روی نیز افزایش می یابد. همچنین در هر سطح کودی بطور مجزا میزان رهاسازی عنصر رویروند افزایشی نشان می دهد.

تاثیر کود ورمی کمپوست بر رها سازی روی در خاک گچی Keywords:

تاثیر کود ورمی کمپوست بر رها سازی روی در خاک گچی authors

سمیرا قلندری

دانشجوی کارشناسی ارشد علوم خاک، دانشکده کشاورزی، دانشگاه جیرفت

ناصر برومند

استادیار علوم خاک، دانشکده کشاورزی، دانشگاه جیرفت

صالح سنجری

مربی علوم خاک، دانشکده کشاورزی، دانشگاه جیرفت

راضیه رضوی

استادیار گروه شیمی، گروه شیمی، دانشگاه جیرفت

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ دادی، غ.، اکبری، ع. قهرمانی، ز. تولید ورمی کمپوست ...
فتایی، . مقدمه ای بر مدیریت مواد زاند جامد. اردبیل، ...
احمدآبادی، ز: اثر کاربرد ورمی کمپوست بر برخی ویژگی های ...
برومند، ن. ثواقبی فیروزآبادی، غ. سینتیک آزادسازی روی و روابط ...
شهبازی، ک. سینتیک آزادشدن روی از خاک‌های شالیزاری شمال ایران. ...
. Watson A. Gypsum crusts Ih: Goudie A. S. L., ...
. Dewan ML, Famouri J. The Soils of Ira. FAO, ...
.Fageria NK. Baligar VC. Clark RB. Micromutreit in crop production. ...
. Lindsay WL. Chemical equilibria in soils. John Wiley and ...
. Lindsay WL. Norvell WA. Development of a DTPA test ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تاثیر کود ورمی کمپوست بر رها سازی روی در خاک گچی" توسط سمیرا قلندری، دانشجوی کارشناسی ارشد علوم خاک، دانشکده کشاورزی، دانشگاه جیرفت؛ ناصر برومند، استادیار علوم خاک، دانشکده کشاورزی، دانشگاه جیرفت؛ صالح سنجری، مربی علوم خاک، دانشکده کشاورزی، دانشگاه جیرفت؛ راضیه رضوی، استادیار گروه شیمی، گروه شیمی، دانشگاه جیرفت نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی توسعه با محوریت کشاورزی ، محیط زیست و گردشگری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کود ورمی کمپوست، گچ، روی، جیرفت هستند. این مقاله در تاریخ 12 تیر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 726 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که سرعت آزادسازی روی از سطوح خاک به محلول فرآیند پویایی است که عرضه مداوم آن، رشد گیاهان را تنظیم میکند. جهت تاثیر کود ورمی کمپوست بر رهاسازی روی در خاک گچی، آزمایشی در دانشگاه جیرفت در سال 1394 انجام پذیرفت. برای این منظور از دشت جیرفت واقع در جنوب استان کرمان، خاک گچی از عمق 0-30 سانتی متر تهیه شد. ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تاثیر کود ورمی کمپوست بر رها سازی روی در خاک گچی با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.