روش ساخت کانال پیش ساخته بتنی در جهت بهره برداری بهینه از منابع آب (مطالعه موردی: پروژههای احداث شبکه های آبیاری در دشت سیستان)

Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 3,239

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

ICDAT01_152

تاریخ نمایه سازی: 12 تیر 1395

Abstract:

کانالهای پیش ساخته بتنی و متعلقات آن جهت احداث شبکههای کانالهای آبیاری، به صورت هوایی، مورد استفاده قرار میگیرند و هدف اصلی از احداث این سیستم شبکهای، بهرهبرداری بهینه از منابع آب در فرآیندهای مختلف کشاورزی میباشد. شایان ذکر است که استفاده از نیم لولههای پیشساخته بتنی، باعث امکانات مدیریت صحیح تنظیم و توزیع آب و جلوگیری از توزیع بیرویه آب و همچنین ایجاد سهولت دسترسی به آب و اطمینان خاطر برای کشاورزان میشود. کانالهای پیشساخته بتنی به صورت متمرکز در کارخانههای تولیدی که متولی اً باید طبق عملیات گفته شده انجام گیرد، تولید میشوند: تهیه قالبهای فلزی، تهیه شبکه های جوش شده و خم نمودن آنها، روغن کاری سطوح داخلی قالب زیرین، نصب قالب روئی، تهیه بتن، ریختن بتن داخل قالب و مرتعش نمودن آن، صافکاری و پوشش سطح آزاد بتن، عمل آوری سریع بتن جهت تسریع در گیرش اولیه نیم لوله های پیشساخته، باز کردن قالب، غوطه ور نمودن در استخر آب، خارج نمودن از استخر و انبار نمودن آنها در محل دپوی مربوطه، آبپاشی مداوم. در این مقاله سعی بر آن شده است تا روش ساخت و مونتاژ نیم لوله های پیشساخته بتنی به علاقه مندان این مبحث شرح داده شود.

Authors

زینب سادات میرجهانشاهی

کارشناس ترویج و اقتصاد کشاورزی، ناظر ترویج جهاد کشاورزی استان س و ب

علی هرمزی

کارشناس ارشد مهندسی و مدیریت ساخت، مسئول فنی شرکت ساختمانی ماگما

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :