سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تحلیل تطبیقی سبک شناسی آماری بخش هایی از دو کتاب «کلیله و دمنه» و «الأدب الکبیر» ابن مقفع بر اساس معادله ی بوزبمان

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,548

This Paper With 20 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICLCS01_120

Index date: 2 July 2016

تحلیل تطبیقی سبک شناسی آماری بخش هایی از دو کتاب «کلیله و دمنه» و «الأدب الکبیر» ابن مقفع بر اساس معادله ی بوزبمان abstract

تحقیق در رشته های علوم انسانی غالباً بصورت کیفی بوده و معیاری که با آن بتوان بصورت کمینتایج حاصله را محک زد؛ وجود ندارد. محقق آلمانی بنام بوزیمان روشی را بنیان نهاد که بر اساس آنمی شود نتایج را تا حدودی کمی نموده و با قاعده علمی و با اطمینان بیشتری در مورد یک اثر نظرداد .این فرضیه بنام سبک شناسی آماری بوزیمان معروف گشته و سعد مصلوح نیز این فرضیه را درادبیات عربی بکار برده و پژوهش حاضر سعی دارد بر اساس همین فرضیه، سبک دو کتاب کلیله ودمنه و الأدب الکبیر از آثار إبن مقفع را با هم مقایسه نماید. از آنجا که کلیله و دمنه یک اثر ترجمه ای وادب کبیر اثری تألیفی می باشد و نحوه بیان و عرضه موضوعات نیز در آنها متفاوت است؛ فرض بر ایناست که سبک یکی از آنها به نسبت دیگری ادبی تر باشد .انتظار داریم در پایان پژوهش به این پرسش هاپاسخ گوئیم که سبک کدام کتاب ادبی تر و کدام علمی تر بوده و آیا سبک یک نویسنده در اثر ترجمه -ای وی با سبک او در اثر تألیفیاش متفاوت است یا خیر؟ سبک کتاب تا چه اندازه بر اقبال افراد به یکاثر ادبی مؤثر است؟روش تحقیق یک روش تحلیلی -آماری می باشد. نتایج پژوهش در قالب جدول هایی مدون شده وسپس نتایج حاصله مورد تحلیل قرار گرفته است.

تحلیل تطبیقی سبک شناسی آماری بخش هایی از دو کتاب «کلیله و دمنه» و «الأدب الکبیر» ابن مقفع بر اساس معادله ی بوزبمان Keywords:

ابن مقفع , کلیله و دمنه , الأدب الکبیر , سبک شناسی آماری بوزیمان

تحلیل تطبیقی سبک شناسی آماری بخش هایی از دو کتاب «کلیله و دمنه» و «الأدب الکبیر» ابن مقفع بر اساس معادله ی بوزبمان authors

اکبر رمضانی

دانشجوی دکتری زبان وادبیات عربی دانشگاه خوارزمی

اسماعیل اشرف

دانشجوی دکتری زبان وادبیات عربی دانشگاه خوارزمی. (نویسنده ی مسئول)

فاطمه جهانشاهی جواران

کارشناس ارشد زبان و ادبیات عربی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ ابن المقع عبدالله ؛ (1997): اثار الکامله؛ حققها دتور ...
........... ؛ (1912): الادب الکبیر؛ تحقیق استاذ احمد زکی باشا؛ ...
_ :::: ؛ (1956): کلیله و دمنه؛ وضعه بیدبا کبیر ...
_ _ (1992): کلیله و دمنه؛ تالیف بیدپا فیلسوف هندی ...
............ ؛ (1998): الادب الکبیر؛ دراسه بتحقیق دکتور فهمی سعد ...
_ عبدالجلیل، ج.م؛ (1376): تاریخ ادبیات عرب؛ ترحمه آ.آذرنوش؛ چاپ ...
_ عطوات، محمدعبدالله؛ (1998): عبدالله بن المقع(0142-759م)؛ شخصیته-لغته _ آراوه ...
_ می، احمد؛ (2002) : ابن‌المقفع الکاتب و المترجم و ...
_ افاخوری، حنا ؛ (1378: ترجمه تاریخ الادب العربی؛ چاپ ...
مصلوح، سعد؛ (1992: الاسلوب -دراسه لغویه احصائیه؛ الطبعه الثالثه؛ کلیه ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تحلیل تطبیقی سبک شناسی آماری بخش هایی از دو کتاب «کلیله و دمنه» و «الأدب الکبیر» ابن مقفع بر اساس معادله ی بوزبمان" توسط اکبر رمضانی، دانشجوی دکتری زبان وادبیات عربی دانشگاه خوارزمی؛ اسماعیل اشرف، دانشجوی دکتری زبان وادبیات عربی دانشگاه خوارزمی. (نویسنده ی مسئول)؛ فاطمه جهانشاهی جواران، کارشناس ارشد زبان و ادبیات عربی نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی ادبیات و پژوهش های تطبیقی در آن پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ابن مقفع، کلیله و دمنه، الأدب الکبیر، سبک شناسی آماری بوزیمان هستند. این مقاله در تاریخ 12 تیر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1548 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تحقیق در رشته های علوم انسانی غالباً بصورت کیفی بوده و معیاری که با آن بتوان بصورت کمینتایج حاصله را محک زد؛ وجود ندارد. محقق آلمانی بنام بوزیمان روشی را بنیان نهاد که بر اساس آنمی شود نتایج را تا حدودی کمی نموده و با قاعده علمی و با اطمینان بیشتری در مورد یک اثر نظرداد .این فرضیه بنام سبک ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تحلیل تطبیقی سبک شناسی آماری بخش هایی از دو کتاب «کلیله و دمنه» و «الأدب الکبیر» ابن مقفع بر اساس معادله ی بوزبمان با 20 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.