سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تطبیقی مدائح نبوی در شعر عبدالکریم مدرس و احمد شوقی

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 884

This Paper With 20 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICLCS01_204

Index date: 2 July 2016

بررسی تطبیقی مدائح نبوی در شعر عبدالکریم مدرس و احمد شوقی abstract

مدح و ستایش سرور کائنات حضرت محمد (ص) از ابتدای بعثت آن حضرت آغاز شد. شاعرانی که بهآیین او دلبسته شدند و افتخار پیروی آن حضرت را یافتند، مدایح و مناقب آن حضرت و خاندانش رازینت دفتر خود ساختند از جمله این شاعران در ادب کردی عبدالکریم مدرس و و در ادب عربی احمدشوقی است. پژوهش حاضر که به روش تحلیلی– توصیفی نگارش یافته به بررسی تطبیقی مدائح نبوی دربرخی از قصاید عبدالکریم مدرس و احمد شوقی پرداخته است. نتایج حاکی از آن است که دو شاعر درزمینه های زیادی از جمله اشاره به شکوه و عظمت پیامبر(ص)، اخلاق پیامبر(ص)، امی بودن ایشان ومعجزات و تولد و معراج پیامبر (ص) دارای اشتراک هستند و در اشعار این شاعران موارد افتراقی نیز وجوددارد که به هریک پرداخته شده است.

بررسی تطبیقی مدائح نبوی در شعر عبدالکریم مدرس و احمد شوقی Keywords:

بررسی تطبیقی مدائح نبوی در شعر عبدالکریم مدرس و احمد شوقی authors

مینا پیرزادنیا

استادیار گروه زبان و ادبیات عربی دانشگاه ایلام

کلثوم باقری

کارشناسی ارشد زبان و ادبیات عرب

الهام صحرایی

کارشناسی ارشد زبان و ادبیات عرب

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
-حسنی، علی‌اکبر، (1380)، تاریخ تحلیلی و سیاسی اسلام از دوران ...
- فاخوری، حنا، (13 31)، تاریخ ادبیات عرب، ترجمه عبدالمحمد ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تطبیقی مدائح نبوی در شعر عبدالکریم مدرس و احمد شوقی" توسط مینا پیرزادنیا، استادیار گروه زبان و ادبیات عربی دانشگاه ایلام؛ کلثوم باقری، کارشناسی ارشد زبان و ادبیات عرب؛ الهام صحرایی، کارشناسی ارشد زبان و ادبیات عرب نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی ادبیات و پژوهش های تطبیقی در آن پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مدح نبوی، پیامبر (ص)، عبدالکریم مدرس، احمد شوقی، ادبیات تطبیقی هستند. این مقاله در تاریخ 12 تیر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 884 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مدح و ستایش سرور کائنات حضرت محمد (ص) از ابتدای بعثت آن حضرت آغاز شد. شاعرانی که بهآیین او دلبسته شدند و افتخار پیروی آن حضرت را یافتند، مدایح و مناقب آن حضرت و خاندانش رازینت دفتر خود ساختند از جمله این شاعران در ادب کردی عبدالکریم مدرس و و در ادب عربی احمدشوقی است. پژوهش حاضر که به روش ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تطبیقی مدائح نبوی در شعر عبدالکریم مدرس و احمد شوقی با 20 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.