سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کنترل میزان نور با استفاده از پترن های بایولوژیستی در ساختمان با رویکرد بایومیمکری

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 781

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICSAU03_1055

Index date: 2 July 2016

کنترل میزان نور با استفاده از پترن های بایولوژیستی در ساختمان با رویکرد بایومیمکری abstract

در روزگاران گذشته، انسانها بر این باور و اعتقاد غلط بودند که هر آنچه از زمین حاصل می آید و هر آنچه در آن وجود دارد، قابل استفاده و پایان ناپذیرست. بی تردید دنیا، با بحران عظیم زیست محیطی مواجه است. به همان اندازه کهتولید انرژی، نقش مهم دارد؛ مصرف آن نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است. به همین منظور است که قصد داریم؛ در مورد کاهش مصرف انرژی الکتریکی، به عنوان یکی از اجزاء کوچک اما با اهمیت، بتوانیم در عرصه معماری بایونیک با برخورداری از علم بیومیمکری درعرصه پژوهش، قدم بگذاریم. حال، درک از توابع ارایه شده توسط موضوعات وفرآیندهای موجود در طبیعت؛ می تواند جوامع بشری را به تقلید و تولید، نه تنها فرم بلکه فرآیند و عملکرد مناسب راهنمایی نماید. بیونیک در لغت به معنی زیستشناختی یا بهکارگیری اندامهای ساختگی طبیعی آمده است. در واقع این علم رابطه بهکارگیری دانش سیستمهای زنده در حل مسائل فنی را در حیطه علمی توضیح میدهد که به روابط موجودات زنده و دیگر ساختارها اشاره دارد. این واژه برای نخستین بار توسط جک ای استیل؛ در کنفرانسی با عنوان: الگوهای زنده، کلیدی به سوی فن آوریهای جدیدکه در سال 1691 برگزار شد، به کار رفت. به عبارت دیگر بایونیک؛ به معنای هنر به کاربردن دانش به دست آمده از، ارگانیسمهای زنده برای حل مشکلات فنی است. این علم در پی کپی کردن و یا تقلید که صرفاً از طبیعت نیست بلکه هدف آن الگوبرداری صحیح از دانستههای برگرفته از طبیعت است. علم بایومیمکری 1؛ از ترکیب دو واژهBioبه معنای حیات وMimesis به معنای تقلید کردن است. همچنین به علم نوپایی اطلاق می گردد که در آن، تکنیک ها و ایده های برترطبیعت، بررسی شده و از آن در حل مشکلات مهندسی استفاده میگردد که در بخش های بعدی، به بررسی بیشتر در دیدگاه نخست، در غالب معماری بیومیمکری پرداخته می شود. در نهایت سعی بر این شد تا با توصیف معماری بایونیک با گرایشی از علم بایومیمکری، معرفی پترن های بایولوژیستی، بررسی پترن های موجود در طبیعت، انتخاب یک پترن بعنوان نمونه و پروژه ای که از این پترن پیروی کرده است وهمچنین استفاده آن در اهمیت پوسته ساختمان در مواجهه با استفاده بهینه از تابش مستقیم نور خورشید داشته باشد و همچنین بتواند در کاهش مصرف انرژی نقشی مهم و کاربردی را در عرصه معماری و ساختمان ایفا نماید

کنترل میزان نور با استفاده از پترن های بایولوژیستی در ساختمان با رویکرد بایومیمکری Keywords:

کنترل میزان نور با استفاده از پترن های بایولوژیستی در ساختمان با رویکرد بایومیمکری authors

محسن اسماعیل پور

دانشجوی کارشناسی مهندسی معماری، موسسه معماری و هنر پارس، تهران، ایران.

امیر اله دانه

دانشجوی کارشناسی مهندسی معماری، موسسه معماری و هنر پارس، تهران، ایران.

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
حیدری، ش. معماری و روشنایی، انتشارات دانشگاه تهران، .1391 _ ...
گلابچی، م.، خرسند، م. معماری بایونیک، انتشارات دانشگاه تهران، .1393 ...
قارونی اصفهانی، ف.، معماری بایونیک - طراحی طبیعت، نشر: تهران:فاطمه ...
معماری بایونیک و اندیشه های گرک لین _ مجله معمار ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کنترل میزان نور با استفاده از پترن های بایولوژیستی در ساختمان با رویکرد بایومیمکری" توسط محسن اسماعیل پور، دانشجوی کارشناسی مهندسی معماری، موسسه معماری و هنر پارس، تهران، ایران.؛ امیر اله دانه، دانشجوی کارشناسی مهندسی معماری، موسسه معماری و هنر پارس، تهران، ایران. نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی سومین کنگره بین المللی عمران ، معماری و توسعه شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله معماری بایونیک, علم بایومیمکری, نور, پترن های بیولوژیستی, کاهش انرژی, ارگانیسم های زنده هستند. این مقاله در تاریخ 12 تیر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 781 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در روزگاران گذشته، انسانها بر این باور و اعتقاد غلط بودند که هر آنچه از زمین حاصل می آید و هر آنچه در آن وجود دارد، قابل استفاده و پایان ناپذیرست. بی تردید دنیا، با بحران عظیم زیست محیطی مواجه است. به همان اندازه کهتولید انرژی، نقش مهم دارد؛ مصرف آن نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است. به همین ... . برای دانلود فایل کامل مقاله کنترل میزان نور با استفاده از پترن های بایولوژیستی در ساختمان با رویکرد بایومیمکری با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.