سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مکان یابی محوطههای گردشگری طبیعی بر اساس اصول معماری منظر کاربرد ترکیبی گروه مباحثه FGD و تحلیل سلسله مراتبی AHP

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,127

This Paper With 16 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICSAU03_1116

Index date: 2 July 2016

مکان یابی محوطههای گردشگری طبیعی بر اساس اصول معماری منظر کاربرد ترکیبی گروه مباحثه FGD و تحلیل سلسله مراتبی AHP abstract

در سال های اخیر به گردشگری طبیعی توجه ویژه ای شده است، مسؤلین، نهادهای مختلف و در راس آن ها باتوجه به گستره پژوهش، شهرداری ها درمناطق مختلف و درمقیاس های گوناگون اقدام به برنامه ریزی و احداث این گونه سایت هاایگردشگری طبیعی کرده اند. با وجود همه این تلاش ها، گاه انتخاب این سایت ها دچاار چاالش اسات و نیااز به یک انتخااب هوشمندانه و مسئولانه که نظرات متخصصین، مسئولان ومردم را جلب کند احساس می شود. به کار گیری پتانسل های موجود و تقویت آن ها جهت ایجاد مراکز گردشگری طبیعی منجر به توسعه پایدار در محدوده طرح خواهد شد، لذا شناسایی پتانسیل-ها و معیار های تاثیر گذار از اهمیت بسیاری برخوردار است، تا به واسطه آن بتوان انتخاب مناسب تاری داشات. در این مقاله برای حصول به نتیجه شیوه مورد پژوهش با استفاده از راهکارهای ترکیبی، استفاده از گروه بحث FGD و فرآیند تحلیل سلسله مراتبی AHP به عنوان ابزار تحقیق استفاده شده که روش جمع آوری اطلاعات با استفاده از بازدید میدانی و کتابخانه ای بوده است همچنین با توجه به گستردگی محاسبات، از نرم افزار Expert Choice استفاده شده است.

مکان یابی محوطههای گردشگری طبیعی بر اساس اصول معماری منظر کاربرد ترکیبی گروه مباحثه FGD و تحلیل سلسله مراتبی AHP Keywords:

مکان یابی , گردشگری طبیعی , روش تحلیل سلسله مراتبی , گروه بحث

مکان یابی محوطههای گردشگری طبیعی بر اساس اصول معماری منظر کاربرد ترکیبی گروه مباحثه FGD و تحلیل سلسله مراتبی AHP authors

حمیدرضا عامری سیاهویی

دانشیار گروه معماری، دانشگاه پیام نور، بندرعباس، ایران،

محمدسعید زارعی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه پیام نور،بندرعباس، ایران،

محسن زارعی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی،بندرعباس، ایران،

مهدی باوقار زعیمی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی،بندرعباس، ایران،

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
لنگ، ج، آفرینش نظریه معماری، ترجمه علیرضا عینی فر، انتشارات ...
زبر دست، ا.، کاربرد فرآیند تحلیل سلسله مراتبی در برنامه ...
Bowex, W., AHP: Multiple Criteria Evaluation, in Klosterman, R. ET ...
توفیق، ف.، ازشیابی چند معیاری در طرح ریزی کالبدی، مجله ...
Lee, C., , Models in Plarning, Oxford: Pergamum Press, 1973 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مکان یابی محوطههای گردشگری طبیعی بر اساس اصول معماری منظر کاربرد ترکیبی گروه مباحثه FGD و تحلیل سلسله مراتبی AHP" توسط حمیدرضا عامری سیاهویی، دانشیار گروه معماری، دانشگاه پیام نور، بندرعباس، ایران،؛ محمدسعید زارعی، دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه پیام نور،بندرعباس، ایران،؛ محسن زارعی، دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی،بندرعباس، ایران،؛ مهدی باوقار زعیمی، دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی،بندرعباس، ایران، نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی سومین کنگره بین المللی عمران ، معماری و توسعه شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مکان یابی، گردشگری طبیعی، روش تحلیل سلسله مراتبی،گروه بحث هستند. این مقاله در تاریخ 12 تیر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1127 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در سال های اخیر به گردشگری طبیعی توجه ویژه ای شده است، مسؤلین، نهادهای مختلف و در راس آن ها باتوجه به گستره پژوهش، شهرداری ها درمناطق مختلف و درمقیاس های گوناگون اقدام به برنامه ریزی و احداث این گونه سایت هاایگردشگری طبیعی کرده اند. با وجود همه این تلاش ها، گاه انتخاب این سایت ها دچاار چاالش اسات و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مکان یابی محوطههای گردشگری طبیعی بر اساس اصول معماری منظر کاربرد ترکیبی گروه مباحثه FGD و تحلیل سلسله مراتبی AHP با 16 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.