سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تقویت بستر روسازی در مناطق دارای خاک ماسه ی لای دار با استفاده ازالیاف خرما ، سیمان و آهک

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,065

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICSAU03_1490

Index date: 2 July 2016

تقویت بستر روسازی در مناطق دارای خاک ماسه ی لای دار با استفاده ازالیاف خرما ، سیمان و آهک abstract

امروزه بسیاری از خرابی هایی که در سطح روسازی حادث میشود ناشی از ضعف توان باربری بستر روسازی است ، با این حال در بسیاری از مناطق بدون توجه به خاک بستر و مقاومت آن لایه های دیگر روسازی ساخته میشوند. به علاوه دربرخی موارد استفاده از خاک منطقه برای استفاده در لایهی زیر اساس اقتصادیتر است ؛ در این شرایط تثبیت امری ضروری به نظر میرسد. انتخاب نوع مادهی تثبیت کننده به هدف از تثبیت و مسائل اقتصادی بستگی دارد.در این پژوهش از سه افزودنی الیاف خرما ، سیمان ،آهک و ترکیب سیمان و الیاف خرما برای تثبیت ماسهی لایدار استفاده شده است. درصد های مختلفی از هر یک از مواد تثبیت کننده به خاک مورد نظراضافه شده و خصوصیات تراکم ، مقاومت فشاری و نسبت باربری کالیفرنیا در حالتهای خشک و اشباع خاک تثبیت شده مورد ارزیابی قرار گرفته است.نتایج نشان میدهد که با افزایش الیاف خرما از0/5تا1/5درصد، سیمان 5 تا 9 درصد و آهک از 4 تا 6 درصد وزن مخصوص خشک خاک کاهش یافته و درصد رطوبت بهینه افزایش می یابد . مقاومت فشاری و نسبت باربری کالیفرنیا نیز با افزایش افزودنیهای الیاف و سیمان افزایش می یابد این در حالی است که مقاومت فشاری خاک تثبیت شده با آهک تا 6 درصد وزنی افزایش چندانی ندارد. با ثابت بودن 7% سیمان و افزایش درصدهای الیاف مقاومت فشاری تا0/5درصد الیاف افزایش وپس از آن کاهش می یابد.بیشترین افزایش مقاومت مربوط به 9% سیمان است که مقاومت فشاری خاک را ازحدود 0/3به 16/7 کیلوگرم بر سانتی متر مربع میرساند.بعد از آن ترکیب0/5 درصد الیاف و 7درصد سیمان بیشترین مقاومت فشاری را دارد. هرچه درصد الیاف بیشتر میشود درصد توم خاک افزایش مییابد

تقویت بستر روسازی در مناطق دارای خاک ماسه ی لای دار با استفاده ازالیاف خرما ، سیمان و آهک Keywords:

تقویت بستر روسازی در مناطق دارای خاک ماسه ی لای دار با استفاده ازالیاف خرما ، سیمان و آهک authors

پریسا رستگار

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه تربیت مدرس،

امیر کاووسی

دانشیار راه و ترابری دانشگاه تربیت مدرس

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
نادری، .تاثیر سرباره دانه ای کوره بلند ذوب آهن اصفهان ...
S.M. Marandi, M.H.B agheripour, R. Rahgozar, and H. Zare. Strength ...
Yusoff M, Salit M, Ismail N, Wirawan R. Mechanical properties ...
Ahmad F, Bateni F, Azmi M. Performance evaluation of silty ...
_ Zalipah Jamellodin*, Zaihasra Abu Talib, Roslan Kolop & Nurazuwa ...
. EuroSoilStab Development of Design and Construction Methods to Stabilize ...
NCHRP, Recommended Practice for Stabilization of Subgrade Soils and Base ...
Mitchell, J. K. "The properties of Cement- stabilized soils." Proceeding ...
White, W. G. and Gnanendran, C. T. "The influence of ...
0] Balasingam Muhunthan , Farid Sariosseiri, Interpretation Of Geotechnical Properties ...
1] HUNTER, D.(1 988), Lime Induced Heave in Sulfate-Bearing Clay ...
Little, D. N., Males, E. H., Prusinski, J. R. and ...
Beeghly, J. H. Recent Experiences With Lime-Fly Ash Stabilization of ...
Sherwood, P. T. Soil Stabilisation with Cement and Lime. S ...
Arvind Kumar Jha, P.V. Sivapullaiah. Mechanismof improvement in the strength ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تقویت بستر روسازی در مناطق دارای خاک ماسه ی لای دار با استفاده ازالیاف خرما ، سیمان و آهک" توسط پریسا رستگار، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه تربیت مدرس،؛ امیر کاووسی، دانشیار راه و ترابری دانشگاه تربیت مدرس نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی سومین کنگره بین المللی عمران ، معماری و توسعه شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تثبیت خاک ، CBR ، مقاومت فشاری ، الیاف خرما ، سیمان ، آهک هستند. این مقاله در تاریخ 12 تیر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1065 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه بسیاری از خرابی هایی که در سطح روسازی حادث میشود ناشی از ضعف توان باربری بستر روسازی است ، با این حال در بسیاری از مناطق بدون توجه به خاک بستر و مقاومت آن لایه های دیگر روسازی ساخته میشوند. به علاوه دربرخی موارد استفاده از خاک منطقه برای استفاده در لایهی زیر اساس اقتصادیتر است ؛ در این ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تقویت بستر روسازی در مناطق دارای خاک ماسه ی لای دار با استفاده ازالیاف خرما ، سیمان و آهک با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.