سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی برخی خصوصیات فیزیولوژیک کرچک تحت تاثیر باکتری های محرکرشد، کود نیتروژن و کود گوگرد

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 607

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ISCONF01_091

Index date: 2 July 2016

بررسی برخی خصوصیات فیزیولوژیک کرچک تحت تاثیر باکتری های محرکرشد، کود نیتروژن و کود گوگرد abstract

باکتری های محرک رشد گیاه از طرق مختلف و از جمله افزایش میزان جذب و دسترسی به عناصر غذایی می توانند رشد گیاه را بهبود بخشند.به منظور مطالعه اثر کود نیتروژن، کود گوگرد و باکتری های محرک رشد بر شاخص های رشدی گیاه دارویی کرچک آزمایشی به صورت فاکتوریلدر قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی چاه نیمه وابسته به دانشگاه زابل واقع در شهرستان زهک در سال زراعی 09اجرا گردید. تیمارهای آزمایش شامل باکتریهای محرک رشد در سه سطح (شاهد، نیتروکسین، سوپرنیتروپلاس به میزان 2لیتر در هکتار)،کود نیتروژن در سه سطح (صفر، 150و 200 کیلوگرم در هکتار) و کود گوگرد در دو سطح (صفر و 300 کیلوگرم در هکتار) بود. نتایج این بررسینشان داد اثرات ساده باکتری ( A)،نیتروژن ( B)و گوگرد( C )بر روی صفاتی مانند دوام بیوماس و نسبت سطح برگ در مراحل مختلف رشدیدر سطح %5و 1%معنی دار شد و از لحاظ آماری در گروه های مختلف قرار دارند. بطوری که باکتری نیتروکسین و سوپرنیتروپلاس بترتیب درمرحله 4،1 ،2و ، 2 ،3کود گوگرد در سطح 300کیلوگرم در هکتار در مرحله 1و 2و کود نیتروژن جز مرحله 3در دیگر مراحل بر روی دوامبیوماس تاثیر معنی داری داشتند. باکتری نیتروکسین و سوپرنیتروپلاس در مرحله 1 ،2،4 ،5و کود نیتروژن جز مرحله 1و 5در دیگر مراحلتاثیر معنی داری بر روی نسبت سطح برگ داشتند. همچنین مقایسه میانگین ها نشان داد که اثرات متقابل BC ،AC ،ABو اثرات ABCازلحاظ آماری در گروه های مختلف قرار دارند و معنی دار شدند

بررسی برخی خصوصیات فیزیولوژیک کرچک تحت تاثیر باکتری های محرکرشد، کود نیتروژن و کود گوگرد Keywords:

باکتری های محرک رشد , دوام بیوماس , کرچک , نسبت سطح برگ

بررسی برخی خصوصیات فیزیولوژیک کرچک تحت تاثیر باکتری های محرکرشد، کود نیتروژن و کود گوگرد authors

سکینه قاسمی

دانش آموخته ارشد زراعت، دانشگاه زابل، زابل

سیدمحسن موسوی نیک

دانشیار دانشکده کشاورزی دانشگاه زابل

زهرا آذرشریف

دانشجوی دکتری باغبانی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
قاسمیان، و. 1380. بررسی عناصر کم مصرف مانند آهن، روی ...
Boswell, F.C., J.J .Meisinger, and W.L. Case. 1985 ."Production, marketing ...
Doan, L.G .2004 .Ricin :mechanism of toxicity, clinical manifestations, and ...
Kloepper, J.W., R .Lifshitz, and R .Zablotowicz .1989. "Free living ...
Marschner, H .1990 . "Mineral Nutrition of Higher Plants". Academic ...
Messick, D.L .and C.De Brey, 2002. Sulfur fertilizer-new products add ...
Olnes, S., K.Refsnes, and A .Piohl, 1974 ."Mechanism of action ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی برخی خصوصیات فیزیولوژیک کرچک تحت تاثیر باکتری های محرکرشد، کود نیتروژن و کود گوگرد" توسط سکینه قاسمی، دانش آموخته ارشد زراعت، دانشگاه زابل، زابل؛ سیدمحسن موسوی نیک، دانشیار دانشکده کشاورزی دانشگاه زابل؛ زهرا آذرشریف، دانشجوی دکتری باغبانی نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین کنگره ملی توسعه و ترویج مهندسی کشاورزی و علوم خاک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله باکتری های محرک رشد، دوام بیوماس، کرچک، نسبت سطح برگ هستند. این مقاله در تاریخ 12 تیر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 607 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که باکتری های محرک رشد گیاه از طرق مختلف و از جمله افزایش میزان جذب و دسترسی به عناصر غذایی می توانند رشد گیاه را بهبود بخشند.به منظور مطالعه اثر کود نیتروژن، کود گوگرد و باکتری های محرک رشد بر شاخص های رشدی گیاه دارویی کرچک آزمایشی به صورت فاکتوریلدر قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی برخی خصوصیات فیزیولوژیک کرچک تحت تاثیر باکتری های محرکرشد، کود نیتروژن و کود گوگرد با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.