سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی اثر تلفیقی کودهای زیستی الی (ورمی و کمپوست) و مرغی بر عملکرد و اجزای عملکرد (Coriandrum sativum L) گیاه دارویی گشنیز

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 513

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MODERNAGR01_024

Index date: 2 July 2016

ارزیابی اثر تلفیقی کودهای زیستی الی (ورمی و کمپوست) و مرغی بر عملکرد و اجزای عملکرد (Coriandrum sativum L) گیاه دارویی گشنیز abstract

هدف از این مطالعه بررسی تاثیر ورمی کمپوست و کود آلی (مرغی) بر عملکرد گیاه دارویی گیشنیز (Coriandrum sativum L) در منطقه شهر قدس بود. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب بلوک کامل تصادفی با سه تکرار در دانشگاه آزاد واحد شهر قدس انجام شد. فاکتور اول ورمی کمپوست (15%)، (30%) و (0%) و فاکتور دوم کود آلی (مرغی)، شامل (10%)، (20%) و (0%) و فاکتور سوم اثر متقابل این دو تیمار بود. نتایج بدست آمده نشان داد که در اکثر صفات مورد بررسی اختلاف معنی داری بین تیمارهای اعمال شده و تیمار شاهد وجود داشت. مصرف ورمی کمپوست و کود آلی (مرغی) باعث افزایش عملکرد دانه و درصد اسانس شد اما در اکثر صفات تیمار ورمی کمپوست دارای بیشترین مقادیر بدست آمده بود. برای مثال بیشترین عملکرد دانه (79/5) در سی درصد ورمی کمپرست بدست آمد. در حالی که این تیمارها حداقل تاثیر را بر وزن هزاردانه، تعداد ساقه در گیاه و شاخص برداشت داشتند. در ارتباط با اثر تلفیقی تیمار ( 30 %) ورمی کمپوست و ( 20%) را نسبت به شاهد داشتند، در حالی که تعداد ساقه در گیاه، عملکرد بیولوژیک، تعداد چتر در بوته و عملکرد اسانس تحت تاثیر تیمارها قرار نگرفتند. نتایج حاصل از این آزمایش نشان داد که استفاده از ورمی کمپوست و کود آلی (مرغی) می تواند نقش موثری در افزایش کارایی تولید در گیاه گشنیز داشته باشد.

ارزیابی اثر تلفیقی کودهای زیستی الی (ورمی و کمپوست) و مرغی بر عملکرد و اجزای عملکرد (Coriandrum sativum L) گیاه دارویی گشنیز Keywords:

ورمی کمپوست , کود مرغی , گشنیز , عملکرد دانه و درصد اسانس

ارزیابی اثر تلفیقی کودهای زیستی الی (ورمی و کمپوست) و مرغی بر عملکرد و اجزای عملکرد (Coriandrum sativum L) گیاه دارویی گشنیز authors

اسماعیل شاکری

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس

بهزاد ثانی

استاد و عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس

حسین حسن پور درویشی

استاد و عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Azizi, M., Lakzian, A. & Bagani, M. 2007. Effect of ...
Ahmadian A., Ghanbari A. And Galavi M. 2006.Effect of animal ...
Darzi M., Ghalavand A., Rejali F. And Sefidkon F. 2008.Effects ...
Darzi.M.T., GhalavandA And Rejali F. 2008. Effect of mycorrhiza, vermicompost ...
Moslemi M., Aboutalebi A., Hasanzade . and Hosseini Farahi M., ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی اثر تلفیقی کودهای زیستی الی (ورمی و کمپوست) و مرغی بر عملکرد و اجزای عملکرد (Coriandrum sativum L) گیاه دارویی گشنیز" توسط اسماعیل شاکری، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس؛ بهزاد ثانی، استاد و عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس؛ حسین حسن پور درویشی، استاد و عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی نخستین همایش ملی کشاورزی مدرن و راه های توسعه آن در کشور پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ورمی کمپوست، کود مرغی، گشنیز، عملکرد دانه و درصد اسانس هستند. این مقاله در تاریخ 12 تیر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 513 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف از این مطالعه بررسی تاثیر ورمی کمپوست و کود آلی (مرغی) بر عملکرد گیاه دارویی گیشنیز (Coriandrum sativum L) در منطقه شهر قدس بود. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب بلوک کامل تصادفی با سه تکرار در دانشگاه آزاد واحد شهر قدس انجام شد. فاکتور اول ورمی کمپوست (15%)، (30%) و (0%) و فاکتور دوم کود آلی (مرغی)، شامل ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی اثر تلفیقی کودهای زیستی الی (ورمی و کمپوست) و مرغی بر عملکرد و اجزای عملکرد (Coriandrum sativum L) گیاه دارویی گشنیز با 3 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.