سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسه میزان جذب آب و نفوذپذیری بتن های حاوی سنگدانه های مرمریتی در محیط های دریایی و جزر و مدی دریا

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 881

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

RCEAUD01_146

Index date: 2 July 2016

مقایسه میزان جذب آب و نفوذپذیری بتن های حاوی سنگدانه های مرمریتی در محیط های دریایی و جزر و مدی دریا abstract

از آنجایی که اکثر سازه های موجود در محدوده دریا یا ساحل، به صورت سیستم های بتنی اجرا می شوند، لذا کیفیت و دوام این سازه ها در مجاورت دریا و ساحل از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. از طرفی،بتن به عنوان پرکاربرد در مصالح ساختمانی در محیط های دریایی مطرح است ولی بتنی که با استفاده از سیمان پرتلند، اب و سنگدانه های معمولی ساخته می شود، بسته به نوع، محل و کیفیت مصرف، دارای نقاط ضعف فراوانی است.سنگدانه ها که بخش اعظم ساختار بتن را تشکیل می دهند،تأثیر مستقیمی روی کیفیت و خواص بتن خواهند داشت. در مقاله بنا است تا با جایگزینی سنگدانه های مرمریتی خورده شده به عنوان درشت دانه به جای سنگدانه های طبیعی در تهیه بتن به بررسی نحوه و میزان تغییرات به وجودآمده در مقاومت فشاری و کششی بتن حاصل در شرایط محیطی جزر و مد (ساحل) دریای عمان پرداخته شود. پس از تهیه و عمل آوری نمونه های بتنی در آزمایشگاه، برای نگهداری آنها تا زمان شکست، نمونه ها به داخل دریا و ساحل منتقل شود. برای بررسی میزان تغییرات دوام بتن، آزمایش های در صد جذب آب و نفوذپذیری در سنین 28 و 90 روز، روی نمونه ها انجام پذیرفت. بررسی نتایج بیانگر کاهش میزان جذب آب و و نفوذپذیری بتن مرمریتی نسبت به بتن معمولی در هر دو محیط مورد بررسی می باشد. ضمناً شرایط محیطی جزر و مد دریا (ساحل) تأثیرات منفی بیشتری بر دوام (میزان جذب آب و نفوذپذیری) هر دو نمونه بتن معمولی و مرمریتی نسبت به محیط آب شیرین و مستغرق در دریا دارد.

مقایسه میزان جذب آب و نفوذپذیری بتن های حاوی سنگدانه های مرمریتی در محیط های دریایی و جزر و مدی دریا Keywords:

مقایسه میزان جذب آب و نفوذپذیری بتن های حاوی سنگدانه های مرمریتی در محیط های دریایی و جزر و مدی دریا authors

حمید شهرآبادی

عضو هیات علمی گروه مهندسی عمران،دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار،

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
رمضانیانپور ع، . و پیدایش م. "روش های حفاظت بتن ...
شرکت فیروزه سنگ، bttp ://www. fironstone.com ...
شرکت سیمان خاش، .WWW .khashcemen. com ...
سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، آیین نامه بتن ایران ...
صفای نیکو، ح. (1387). "مقدمه ای بر تکنولوژی بتن"، چاپ ...
مستوفی نژاد، د. (1389). "تکنولوژی و طرح اختلاط بتن"، انتشارات ...
Hassan, A.A A. and Hossain, K.M.A. and Lachemi, M. (2008), ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مقایسه میزان جذب آب و نفوذپذیری بتن های حاوی سنگدانه های مرمریتی در محیط های دریایی و جزر و مدی دریا" توسط حمید شهرآبادی، عضو هیات علمی گروه مهندسی عمران،دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار، نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین پژوهشی در مهندسی عمران معماری شهرسازی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله جزرو مد دریا،مستغرق در دریا،سنگدانه مرمریتی،درصد جذب آب،نفوذپذیری بتن هستند. این مقاله در تاریخ 12 تیر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 881 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که از آنجایی که اکثر سازه های موجود در محدوده دریا یا ساحل، به صورت سیستم های بتنی اجرا می شوند، لذا کیفیت و دوام این سازه ها در مجاورت دریا و ساحل از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. از طرفی،بتن به عنوان پرکاربرد در مصالح ساختمانی در محیط های دریایی مطرح است ولی بتنی که با استفاده از سیمان پرتلند، ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسه میزان جذب آب و نفوذپذیری بتن های حاوی سنگدانه های مرمریتی در محیط های دریایی و جزر و مدی دریا با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.