سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

معرفی نسبت باندی M-ratio و کاربرد آن در تشخیص دگرسانی های گرمابی (مطالعه موردی منطقه رامند در جنوب استان قزوین)

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 698

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SGSI19_048

Index date: 2 July 2016

معرفی نسبت باندی M-ratio و کاربرد آن در تشخیص دگرسانی های گرمابی (مطالعه موردی منطقه رامند در جنوب استان قزوین) abstract

منطقه رامند در جنوب استان قزوین دارای آثار متعددی از فعالیت های گرمابی منسوب به اواخر پالئوژن است که در محل تلاقی گسلها موجب پیدایش رگه های معدنی با آثار کانه زایی فلزات پایه در سازندهای ریوداسیتی متاثر از دگرسانی های رس و اکسیدهای آهن شده است. این تحقیق روش نسبت گیری جدیدی را معرفی نموده که بوسیله آن مناطق دگرسانی گرمابی بر اساس تغییرات طیفی سنجنده ETM+ شناسایی شده اند. مقایسه این روش با تحلیل مولفه های اصلی انتخابی Crosta PCA بیانگر سهولت دستیابی و حصول اطمینان از وجود مناطق امیدبخش معدنی در عکس نقشه های حاصل از نسبت گیری باندی است. بر این اساس تمایز طیفی قابل قبولی برای تشخیص رخساره های ماگمایی-گرمابی منطقه رامند بدست آمده است. از آنجا که توالی رخساره های دگرسانی در عکس نقشه حاصل از روش کروستا قابل تشخیص نیست لذا با استفاده از نسبت باندی ،M-Ratio مکان هندسی هاله های رسی و اکسیدهای آهن با نمود بیشتری شناسایی شده اند که از آن به عنوان ملاکی برای تشخیص ناحیه بندی دگرسانی استفاده شده است. بدین ترتیب، مناطق امید بخش معدنی واقع در جنوب و جنوب غربی رامند مورد مطالعه قرار گرفتند که با استناد بر پردازش های ماهواره ای و بازدیدهای صحرایی به عمل آمده، حاکی از وجود آثار دگرسانی گرمابی و پیدایش رگه های سیلیسی کانه دار در سازندهای ریوداسیتی منطقه است.

معرفی نسبت باندی M-ratio و کاربرد آن در تشخیص دگرسانی های گرمابی (مطالعه موردی منطقه رامند در جنوب استان قزوین) Keywords:

معرفی نسبت باندی M-ratio و کاربرد آن در تشخیص دگرسانی های گرمابی (مطالعه موردی منطقه رامند در جنوب استان قزوین) authors

سید رضا مهرنیا

دانشیار گروه زمین شناسی دانشگاه پیام نور

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
حسنی پاک، ع ا، 1387 اصول اکتشافات ژئوشیمیایی، نشر دانشگاه ...
Crosta, A. P., Moore, J., 1989. Enhancement of Landsat Thematic ...
Ezzati, A.. Mehrnia, R., Ajayebi, K., 2014. Remotely sensed ore ...
Sabins, F. F., 20 02. Remote sensing principls and interpretatio. ...
Loughlin, _ W. P., 1992. _ Analyses for Alteration _ ...
Sabins, F. F., 20 02. Remote sensing principls and interpretatio. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "معرفی نسبت باندی M-ratio و کاربرد آن در تشخیص دگرسانی های گرمابی (مطالعه موردی منطقه رامند در جنوب استان قزوین)" توسط سید رضا مهرنیا، دانشیار گروه زمین شناسی دانشگاه پیام نور نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی نوزدهمین همایش سالانه انجمن زمین شناسی ایران و نهمین همایش ملی زمین شناسی دانشگاه پیام نور پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله دگرسانی گرمابی؛ دورسنجی؛ رامند؛ نسبت گیری باندی هستند. این مقاله در تاریخ 12 تیر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 698 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که منطقه رامند در جنوب استان قزوین دارای آثار متعددی از فعالیت های گرمابی منسوب به اواخر پالئوژن است که در محل تلاقی گسلها موجب پیدایش رگه های معدنی با آثار کانه زایی فلزات پایه در سازندهای ریوداسیتی متاثر از دگرسانی های رس و اکسیدهای آهن شده است. این تحقیق روش نسبت گیری جدیدی را معرفی نموده که بوسیله آن مناطق ... . برای دانلود فایل کامل مقاله معرفی نسبت باندی M-ratio و کاربرد آن در تشخیص دگرسانی های گرمابی (مطالعه موردی منطقه رامند در جنوب استان قزوین) با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.