معرفی دو گونه از خارداران نهشته های ائوسن میانی در جنوب غرب جیرفت (جنوب کرمان) برای اولین بار از ایران
Publish place: The 19th Annual Conference of the Iranian Geological Society and the 9th National Geological Conference of Payame Noor University
Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 512
This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
SGSI19_132
تاریخ نمایه سازی: 12 تیر 1395
Abstract:
به منظور شناخت بیشتر فونای فسیلی نهشته های ائوسن جنوب کرمان، برش تیهوئیه در جنوب غربی شهرستان جیرفت به ضخامت 40 متر مورد نمونه برداری و مطالعه قرار گرفت. سنگ شناسی عمده برش تیهوئیه را لایه هایی از کنگلومرا، مارن، آهک مارنی و سنگ آهک های توده ای تشکیل می دهند. این نهشته ها تنوع خوبی از خارداران، شکم پایان، دوکفه ایها و فرامنیفرها بخصوص نومولیت ها را به نمایش می گذارند. مطالعات انجام گرفته منجر به شناسایی 18 جنس و گونه از خارداران در این برش گردیده است و از میان تاکسون های شناسایی شده دو گونه از خارداران با نام های Brissopsis excentrica و Macropneustes deshayesii که شرح سیستماتیک آنها موضوع مورد بحث این مقاله خواهد بود، برای نخستین بار از ایران گزارش می گردد. نهایتا بر اساس اجتماعات فسیلی تشخیص داده شده در منطقه مورد مطالعه، برای برش تیهوئیه سن ائوسن میانی (لوتسین) پیشنهاد می شود.
Keywords:
Authors
مصطفی محمدی
دانشجوی کارشناسی ارشد گروه زمین شناسی دانشگاه شهید باهنرکرمان
محمدرضا وزیری
دانشیار گروه زمین شناسی دانشگاه شهید باهنر کرمان
احمد لطف آباد عرب
استاد یار گروه زمین شناسی دانشگاه شهید باهنر کرمان
مدینه کیانی شاهوندی
دانشجوی کارشناسی ارشد گروه زمین شناسی دانشگاه شهید باهنرکرمان
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :