سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

استفاده از پیش نشانگر گرما-لرزه ای و کاربرد پالایه موجک در زلزله های زرند (1383 )، راور ( 1383 )، ریگان ( 1389 ) و گوهران ( 1392 )

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 876

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SGSI19_195

Index date: 2 July 2016

استفاده از پیش نشانگر گرما-لرزه ای و کاربرد پالایه موجک در زلزله های زرند (1383 )، راور ( 1383 )، ریگان ( 1389 ) و گوهران ( 1392 ) abstract

در این مقاله سعی شده است که با استفاده از پیش نشانگر دمایی اطلاعات مربوط به پیش بینی زلزله انجام شود. با توجه به لرزه خیزی ایران و قرار گرفتن آن روی کمربند لرزه ای آلپ-هیمالیا، پرداختن به مطالعات زلزله شناسی امری ضروری است. در این مطالعه با استفاده از پیش نشانگر گرما لرزه ای سعی در تشخیص بی هنجاری قبل از زلزله شد. در این راستا با اتخاذ تصاویر ماهواره ای TERRA و سنجنده MODIS و به تبع پژوهش مورد نظر، باندهای حرارتی (باند 31 و 32 ) این تصاویر را مورد بررسی قرار داده و با استخراج دمای ناحیه رومرکز زلزله سری زمانی این زلزله ها تشکیل شد. سپس با استفاده از داده های AT اثر دمای جو از سری زمانی سطح زمین حذف شده و نهایتا پالایه موجک با موجک هار روی این سری زمانی اعمال شد. در نهایت مشخص شد که سری زمانی دمایی قبل از زلزله دارای بیشینه و کمینه قبل از زلزله است.

استفاده از پیش نشانگر گرما-لرزه ای و کاربرد پالایه موجک در زلزله های زرند (1383 )، راور ( 1383 )، ریگان ( 1389 ) و گوهران ( 1392 ) Keywords:

استفاده از پیش نشانگر گرما-لرزه ای و کاربرد پالایه موجک در زلزله های زرند (1383 )، راور ( 1383 )، ریگان ( 1389 ) و گوهران ( 1392 ) authors

سینا صابرماهانی

دانشجوی کارشناسی ارشد ژئوفیزیک، دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی کرمان

محمدرضا سپهوند

استادیار گروه ژئوفیزیک دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی کرمان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Tronin, A.A., Satellite Remote Sensing in Seismology. A Review. Remote ...
Tronin, Hayakawa, and Molchanov, Thermal IR satellite data application for ...
Tronin, A.A., et al, Temperature variations related to earthquakes from ...
Meloni, A. and et.al, Tec tonomagnetics and VLF electro magnetics ...
Saraf, A.K., et al., Advances in understanding of the mechanism ...
Saraf, A.K. and S. Choudhury, Thermal Remote Sensing Technique in ...
Saradjian, M.R. and M. Akhondzadeh, Prediction of the date, magnitude ...
Ouzounov, D. and F. Freund, Mid-infrared emission prior to strong ...
Zuji, Q., X. Xiudeng, and D. Changgong, Thermal an omaly-p ...
M. Talebian, et al., the Dahuiyeh (Zarand) earthquake of 2005 ...
Fugal, D.L., Conceptual Wavelet in Digital Signal Processing. Space & ...
Baili, J., et al. GPR signal de-noising by discrete wavelet ...
Saraf, A.K., et al., Satellite detection of earthquake thermal infrared ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "استفاده از پیش نشانگر گرما-لرزه ای و کاربرد پالایه موجک در زلزله های زرند (1383 )، راور ( 1383 )، ریگان ( 1389 ) و گوهران ( 1392 )" توسط سینا صابرماهانی، دانشجوی کارشناسی ارشد ژئوفیزیک، دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی کرمان؛ محمدرضا سپهوند، استادیار گروه ژئوفیزیک دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی کرمان نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی نوزدهمین همایش سالانه انجمن زمین شناسی ایران و نهمین همایش ملی زمین شناسی دانشگاه پیام نور پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله زلزله شناسی; پیش بینی زلزله; پالایه موجک; سری زمانی; سنجنده MODIS هستند. این مقاله در تاریخ 12 تیر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 876 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله سعی شده است که با استفاده از پیش نشانگر دمایی اطلاعات مربوط به پیش بینی زلزله انجام شود. با توجه به لرزه خیزی ایران و قرار گرفتن آن روی کمربند لرزه ای آلپ-هیمالیا، پرداختن به مطالعات زلزله شناسی امری ضروری است. در این مطالعه با استفاده از پیش نشانگر گرما لرزه ای سعی در تشخیص بی هنجاری ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی زلزله و پیش بینی زلزله طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله استفاده از پیش نشانگر گرما-لرزه ای و کاربرد پالایه موجک در زلزله های زرند (1383 )، راور ( 1383 )، ریگان ( 1389 ) و گوهران ( 1392 ) با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.