سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تغییرات عدد فرود در پایداری سنگدانه ها‏ی اطراف تکیه گاه پل بادیواره عمودی پخ شده در خم رودخانه

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 557

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ABYARI12_210

Index date: 30 July 2016

بررسی تغییرات عدد فرود در پایداری سنگدانه ها‏ی اطراف تکیه گاه پل بادیواره عمودی پخ شده در خم رودخانه abstract

یکی از عمده ترین دلایل تخریب پل ها وقوع آبشستگی در اطراف تکیه گاه پل در مسیرهای قوسی می باشد. قوس رودخانه به خاطر داشتن الگوی خاص جریان بنام جریان حلزونی دا رای فرسایش شدیدتری نسبت به مسیر مستقیم می باشد یکی از روشهای کنترل آبشستگی در اطراف تکیه گاه پل استفاده از سنگ چین است. هدف از این تحقیق بررسی پایداری سنگ چین در اطراف تکیه گاه پل با دیواره پخ شده در موقعیت 70 ‏درجه درقوس 180 ‏درجه رودخانه می باشد. در این مطالعه به منظور بررسی پایداری سنگ چین در اطراف تکیه گاه پل در یک فلوم آزمایشگاهی با قوس 180 ‏درجه (Uشکل) با مقطع مستطیلی به عرض 0/6 ‏متر ، ارتفاع 0/4 ‏متر با انحنای نسبی قوس R/B=4/7 وشعاع مرکزی R= 2/8 ‏متر با قراردادن یک تکیه گاه پل با دیواره عمودی بالدار 45 ‏درجه با نوک دیواره پخ شده ازجنس پلکسی کلاس به همراه سنگ چین در اطراف آن آزمایش ها یی انجام شد .کلیه آزمایش ها در یک چگالی ثابت با چهار قطر متفاوت درچهار دبی در حالت آب زلال مورد بررسی قرار گرفت؛ در هرآزمایش عمق جریان در شرایط آستانه حرکت و شکست اندازه گیری وسپس با استفاده از داده های به دست آمده نمود رهایی ترسیم گردید. نتایج بدست آمده در این تحقیق نشان داد با افزایش عدد فرود عدد پایداری کاهش می یابد.

بررسی تغییرات عدد فرود در پایداری سنگدانه ها‏ی اطراف تکیه گاه پل بادیواره عمودی پخ شده در خم رودخانه Keywords:

بررسی تغییرات عدد فرود در پایداری سنگدانه ها‏ی اطراف تکیه گاه پل بادیواره عمودی پخ شده در خم رودخانه authors

غلامرضا خرم دل

دانشجوی کارشناسی ارشدسازه های آبی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز

علیرضا مسجدی

دانشیار گروه مهندسی آب ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز

علی عصاره

مربی گروه مهندسی آب ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
قربانی ب. حیدر پور م. 1384. کنترل وکاهش آب شستگی ...
کیخانی م. حیدرپور م. موسوی س. ف.1388.بررسی الگوی پوشش سنگ ...
Chiew, Y.M, Melville, B.W. 1987. Local Scour around bridge piers. ...
Melville B. W., Van Ballegooy S., Coleman S. E., and ...
Raudkivi, A. J., Ettema, R. 1983. Clear-water _ at cylindrical ...
Simarro, G., Chreties, Ch. And Teixeria, L. 2011, Riprap sizing ...
Sui, J., Afzalimehr, H., Kabiri Samani, A. and Maherani, M. ...
Zarrati A. R., Nazariha M., and Mashahir M. B. 2006. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تغییرات عدد فرود در پایداری سنگدانه ها‏ی اطراف تکیه گاه پل بادیواره عمودی پخ شده در خم رودخانه" توسط غلامرضا خرم دل، دانشجوی کارشناسی ارشدسازه های آبی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز؛ علیرضا مسجدی، دانشیار گروه مهندسی آب ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز؛ علی عصاره، مربی گروه مهندسی آب ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی دوازدهمین همایش سراسری آبیاری و کاهش تبخیر پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله قوس180 درجه،آبشکستگی،پایداری سنگ چین،عدد فرود،تکیه گاه هستند. این مقاله در تاریخ 9 مرداد 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 557 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از عمده ترین دلایل تخریب پل ها وقوع آبشستگی در اطراف تکیه گاه پل در مسیرهای قوسی می باشد. قوس رودخانه به خاطر داشتن الگوی خاص جریان بنام جریان حلزونی دا رای فرسایش شدیدتری نسبت به مسیر مستقیم می باشد یکی از روشهای کنترل آبشستگی در اطراف تکیه گاه پل استفاده از سنگ چین است. هدف از این تحقیق ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تغییرات عدد فرود در پایداری سنگدانه ها‏ی اطراف تکیه گاه پل بادیواره عمودی پخ شده در خم رودخانه با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.