آینده نگری تحول بنیادی در علوم تصمیم - بررسی کاربرد شناخت جهان بینی اسلامی در مدیریت تکنولوژی
Publish place: Fourth International Conference on Accounting and Management and First Conference on Entrepreneurship and Open Innovation
Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 534
متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
MOCONF04_260
تاریخ نمایه سازی: 9 مرداد 1395
Abstract:
مدیریت تکنولوژی از رشته های بین رشته ای در علوم مهندسی با علوم انسانی است که در مقاطع تحصیلات عالیه ارشد و دکتری تدریس می گردد استاد شهید مطهری نیز از شخصیتهای برجسته علمی و از چهره های انقلاب اسلامی بوده و آثار و قلم او بی استثناء منفی و مبنای تفکر انقلاب اسلامی گردیده است. انقلاب سلامی ایران بر اساس اسلام شکل گرفته است. اسلام به عنوان دوره جامع ونهایی علوم وحی دارای مشخصات ویژه ای است مشخصات دین خاتم به سه دسته شناخت شناسی، جهان بینی و ایدئولوژی تقسیم می گردد و راز گوناگون نظرات ، تئئوری های ، مکاتب و ارزشهای ناشی در تفاوت هستی شناسی و شناخت شناسی های یافت شده است. ولی مبانی و اموزه های شناخت شناسانه اسلام و انقلاب کدامند؟ این مقاله بررسی و تحلیل و تکمیل مشخصات شناخت مندرج در اثرا استاد شهید مطهری و برآورد و پیش بینی کاربرد و تاثیر آن در مدیریت تکنولوژی است و از روش تطبیق اصل بر فرع و اجتهاد بهره گرفته شده است. تحلیل و کاربرد نشان داد برخی از استانداردهای شناختی از قبیل ابزار، ومنابع و مراحل شناخت دراسلام تاثیر بر مدیریت تکنولوژی دارند. و منجر به تولیدمدلها روش های تحقیق و رویکرهای جدید در مدیریت خواهند شد.
Keywords:
Authors
حسین علی احمدی
استادیار دانشکده مهندسی پیشرفت دانشگاه علم و صنعت ایران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :