سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مروری بر تحقیقات اخیر در زمینه بایندرهای پرانرژی گلیسیدیل آزید پلیمر (GAP)

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,327

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CHCONF02_146

Index date: 30 July 2016

مروری بر تحقیقات اخیر در زمینه بایندرهای پرانرژی گلیسیدیل آزید پلیمر (GAP) abstract

در سالهای اخیر، تلاش های زیادی در جهت گسترش بایندرهای پرانرژی به منظور بهبود خواصمکانیکی، حرارتی و افزایش ایمنی کار با پیشرانه های جامد مرکب و مواد منفجره، صورت گرفته است. ازمیان پلیمرهای آزیدی شناخته شده تاکنون، گلیسیدیل آزید پلیمر (GAP) به علت ویژگی هایی چون عدمحساسیت، تولید انرژی بالا و پایداری حرارتی مورد توجه قرار گرفته است. یک بایندر پرانرژی غیرحساس،یکی از مهمترین اجزاء فرمولاسیون مواد منفجره و پیشرانه پیشرفته به شمار می آید. پیشرانه های جامدمرکب بر پایه بایندر پرانرژی گلیسیدیل آزید پلیمر (GAP)، از عملکرد بهتری نسبت به پیشرانه های برپایه بایندر خنثی پلی بوتادی ان با هیدروکسیل انتهایی (HTPB) برخوردار هستند. در این مقاله تحقیقاتاخیر در زمینه سنتز، میزان حساسیت، پایداری حرارتی، خواص مکانیکی، ویژگی های رئولوژیکی و نحوهاتصالات عرضی تعدادی از ترکیبات GAP و تاثیر آن بر خواص نهایی پیشرانه ها و مواد منفجره بررسی شدهاست. بررسی ویژگی های GAP چهارعاملی در مقایسه با GAP دوعاملی، هموپلیمر GAP با پلی 3-آزیدومتیل -3- متیل اکستان (PAMMO) و پلی (وینیل، 2،4،6- تری نیترو فنیل استال) -g- گلیسیدیل آزید پلیمرها (PVTNP-g-GAPs)، موضوعات محوری این مقاله محسوب می شوند.

مروری بر تحقیقات اخیر در زمینه بایندرهای پرانرژی گلیسیدیل آزید پلیمر (GAP) Keywords:

بایندر پرانرژی , پیشرانه جامد مرکب , گلیسیدیل آزید پلیمر (GAP) و خواص مکانیکی

مروری بر تحقیقات اخیر در زمینه بایندرهای پرانرژی گلیسیدیل آزید پلیمر (GAP) authors

میلاد قانع قره باغ

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مهندسی شیمی، دانشکده و پژوهشکده فنی و مهندسی، دانشگاه جامع امام حسین (ع) تهران

عباس کبریت چی

استادیار، گروه مهندسی شیمی، دانشکده و پژوهشکده فنی و مهندسی، دانشگاه جامع امام حسین (ع) تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_، اس‌م‌ایل ع‌م‌ر‌ی، م هرداد م‌ح‌م‌ودی. دوره 6 شم‌اره 3پطفز ...
کاوسی قاضلو محمدحسین، غفوری مرتضی. "مروری بر روش های بهبود ...
Mura, Claudio, et al. "Synthesis of GAP and PAMMO Homop ...
Z. Yang, L. Xin-Ping, and Z. Qing-Xuan, "Simulation study of ...
morphologies of energetic block copolymers based on glycidyl azide polymer, ...
Soman, R. R., et al. "Synthesis, ch aracterization and rheology ...
tetrafunctionl glycidyl azide polymer vis-a-vis difunctional GAP." Polymer Bulletin 73.2 ...
Jin, Bo, et al. "Synthesis, Characterizati _ Thermal Stability and ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مروری بر تحقیقات اخیر در زمینه بایندرهای پرانرژی گلیسیدیل آزید پلیمر (GAP)" توسط میلاد قانع قره باغ، دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مهندسی شیمی، دانشکده و پژوهشکده فنی و مهندسی، دانشگاه جامع امام حسین (ع) تهران؛ عباس کبریت چی، استادیار، گروه مهندسی شیمی، دانشکده و پژوهشکده فنی و مهندسی، دانشگاه جامع امام حسین (ع) تهران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی در شیمی و مهندسی شیمی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بایندر پرانرژی، پیشرانه جامد مرکب ،گلیسیدیل آزید پلیمر (GAP) و خواص مکانیکی هستند. این مقاله در تاریخ 9 مرداد 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1327 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در سالهای اخیر، تلاش های زیادی در جهت گسترش بایندرهای پرانرژی به منظور بهبود خواصمکانیکی، حرارتی و افزایش ایمنی کار با پیشرانه های جامد مرکب و مواد منفجره، صورت گرفته است. ازمیان پلیمرهای آزیدی شناخته شده تاکنون، گلیسیدیل آزید پلیمر (GAP) به علت ویژگی هایی چون عدمحساسیت، تولید انرژی بالا و پایداری حرارتی مورد توجه قرار گرفته است. یک بایندر ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مروری بر تحقیقات اخیر در زمینه بایندرهای پرانرژی گلیسیدیل آزید پلیمر (GAP) با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.