سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کاربرد روشهای هوشمند جهت بررسی موجودی فاز پراکنده در ستون استخراج مایع-مایع کوهنی

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 909

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CHCONF02_266

Index date: 30 July 2016

کاربرد روشهای هوشمند جهت بررسی موجودی فاز پراکنده در ستون استخراج مایع-مایع کوهنی abstract

فرآیند استخراج با حلال امروزه به عنوان یک عملیات جداگانه بالغ محسوب می شود. استخراج با حلال زمانی به کارمی رود که تقطیر عملی نمی باشد، یا بسیار گران تمام می شود. این فرآیند در بسیاری از کاربردهای صنعتی نظیر فرآیند نفتیو پتروشیمی، تولید مواد دارویی، صنایع غذایی، حذف آلودگی ها و به ویژه در صنایع هسته ای و فرآیندهای هیدرومتالوژیکاربرد دارد. جهت طراحی و شناسایی رفتار دستگاه ها و ستون های استخراج مایع - مایع و همچنین دستیابی به متغیرهایعملیاتی جهت افزایش مقیاس، نیازمند بررسی دقیق مشخصات هیدرودینامیکی و انتقال جرمی دستگاه می باشد. موجودیفاز پراکنده از پارامترهای کلیدی جهت طراحی ستون های استخراج می باشد. با توجه به این که داده ها و روابط بسیارمحدودی در این زمینه برای ستونهای استخراجی پره دار به خصوص ستون کوهنی منتشر شده است، لذا در این مقاله بهبررسی این پارامتر در ستون کوهنی پرداخته شده است. به این منظور در این مقاله موجودی فاز پراکنده در ستون کوهنیبه کمک روشهای هوشمند شبیه سازی شده است. از تکنیک های هوشمند شامل شبکه پرسپترون چندلایه، شبکه برپایهتوابع شعاعی و ماشین بردار رگرسیونی جهت شبیه سازی استفاده گردید. به منظور طراحی ساختار شبکه ها و همچنینآموزش و تست از 93 مجموعه داده تجربی استفاده شده است، که این داده ها از مقالات موجود جمع آوری شده است.معیارهای ارزیابی عملکرد و توقف شبکه شامل RMSE, %AARE و (R(2 می باشند که برای سه مدل استفاده شده است.مدل ها تطبیق خوبی با داده های تجربی داشتند. مقایسه کلیه مدل ها نشان داد که مدل ماشین بردار رگرسیونی با داشتن 1/2005، 0/00107 و 0/9998 به ترتیب برای RMSE, %AARE و (R(2 بهترین مدل می باشد.

کاربرد روشهای هوشمند جهت بررسی موجودی فاز پراکنده در ستون استخراج مایع-مایع کوهنی Keywords:

کاربرد روشهای هوشمند جهت بررسی موجودی فاز پراکنده در ستون استخراج مایع-مایع کوهنی authors

منصور شیروانی

دانشیار و عضو هیئت علمی مهندسی شیمی، دانشگاه علم و صنعت ایران

محسن کشاورزترک

کارشناس ارشد مهندسی شیمی، دانشگاه علم و صنعت ایران

مرضیه عابدی

کارشناس مهندسی شیمی، دانشکده فنی، دانشگاه گیلان

احد قائمی

استادیار و عضو هیئت علمی مهندسی شیمی، دانشگاه علم و صنعت ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Oliveira, N. S., Silva, D. M., Gondim, M. P. C. ...
Treybal, R. E. (1968)." Mass-transfer operations." Second edition, McGraw-Hil New ...
Moreira, E., Carneiro, L.L, Mansur, M. B. and Ribeiro J. ...
Rode, S., Durand, A. and Favre, E. (2013). "Flooding characteristics ...
Haunold, C., Cabassud, M. and Gourdon, C. (1990) "Drop Behaviour ...
Unified Correlation for the Prediction of A:ه [6] Kumar, A.and ...
Mjalli, F. S. (2005). "Neural network model-based predictive control of ...
Hassoun, M. H. (1996). "Fundamentas of artificial neural networks." Proceedings ...
Khajeh, M. and Barkhordar, A. (2013) "Modelling of solid-phase tea ...
M ahmo odzadehVazir _ B. and Shahsavand, A. (20 13).:Analysis ...
Zaidi, S. (2012) "Development of support vector regression (SVR) -based ...
Gandhi, A. B. and Joshi, J. B. (2012) "Estimation of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کاربرد روشهای هوشمند جهت بررسی موجودی فاز پراکنده در ستون استخراج مایع-مایع کوهنی" توسط منصور شیروانی، دانشیار و عضو هیئت علمی مهندسی شیمی، دانشگاه علم و صنعت ایران؛ محسن کشاورزترک، کارشناس ارشد مهندسی شیمی، دانشگاه علم و صنعت ایران؛ مرضیه عابدی، کارشناس مهندسی شیمی، دانشکده فنی، دانشگاه گیلان؛ احد قائمی، استادیار و عضو هیئت علمی مهندسی شیمی، دانشگاه علم و صنعت ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی در شیمی و مهندسی شیمی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ستون کوهنی، موجودی فاز پراکنده، شبکه عصبی مصنوعی، رگرسیون بردار پشتیبان هستند. این مقاله در تاریخ 9 مرداد 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 909 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که فرآیند استخراج با حلال امروزه به عنوان یک عملیات جداگانه بالغ محسوب می شود. استخراج با حلال زمانی به کارمی رود که تقطیر عملی نمی باشد، یا بسیار گران تمام می شود. این فرآیند در بسیاری از کاربردهای صنعتی نظیر فرآیند نفتیو پتروشیمی، تولید مواد دارویی، صنایع غذایی، حذف آلودگی ها و به ویژه در صنایع هسته ای و فرآیندهای ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی شبکه عصبی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله کاربرد روشهای هوشمند جهت بررسی موجودی فاز پراکنده در ستون استخراج مایع-مایع کوهنی با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.