سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اثر سینرژیستی آنتی اکسیدان عصاره ادویه های آویشن، دارچین، زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,502

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

FIFIC01_004

Index date: 30 July 2016

بررسی اثر سینرژیستی آنتی اکسیدان عصاره ادویه های آویشن، دارچین، زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز abstract

در جهان امروزی به دلیل صنعتی شدن جوامع، توجه بیشتر به سلامت بدن امری ضروریست. طبق نتایج تحقیقات، رادیکال های آزاد مسئول بروز بسیاری از بیماری های جهان کنونی هستند. بدن دارای مکانیسم های دفاعی متعدد از جمله آنتی اکسیدان هاست؛ ولی بر هم خوردن تعادل میان رادیکال های آزاد و آنتی اکسیدان ها در بدن، شروع مشکلات و ظهور بیماری هاست. ادویه ها یکی از مواد غذایی بوده که دارای آنتی اکسیدان های فراوانی هستند. حال یافتن راهی برای افزایش اثر این آنتی اکسیدان ها، می تواند کمک شایانی در رسیدن ما به هدف از مصرف آنتی اکسیدان ها کند.در این آزمایش با روش DPPH به بررسی قدرت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی ادویه ها به صورت جداگانه و ترکیبات دوتایی، سه تایی، چهارتایی و پنج تایی آن ها پرداخته شد. علی رغم اثر آنتی اکسیدانی فوق العاده زردچوبه، این ادویه در ترکیب با دیگر ادویه ها به صورت آنتاگونیست عمل کرده و کاهش محسوسی در قدرت آنتی اکسیدانی ترکیبات ایجاد می کند. اما دارچین اثر سینرژیستی جالبی از خود نشان داده و قدرت آنتی اکسیدانی ترکیبات را به صورت چشمگیری افزایش می دهد. آویشن، فلفل قرمز و فلفل سیاه هم مقدار کمی اثر سینرژیستی از خود نشان دادند.

بررسی اثر سینرژیستی آنتی اکسیدان عصاره ادویه های آویشن، دارچین، زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز Keywords:

بررسی اثر سینرژیستی آنتی اکسیدان عصاره ادویه های آویشن، دارچین، زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز authors

محمد سلطانی

دانشجوی کارشناسی ارشد شیمی مواد غذایی، گروه آموزشی علوم و صنایع غذایی، دانشکده علوم و فناوری های نوین، واحد علوم دارویی دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران.

مریم ایمان

استاد و عضو هیات علمی، مرکز تحقیقات آسیب های شیمیایی، دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله، تهران، ایران

مریم سلامی

استاد و عضو هیات علمی، گروه آموزشی علوم و صنایع غذایی، دانشکده علوم و فناوری های نوین، واحد علوم دارویی دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
امانی، ر.، نقاش پور، م، آنتی /کسیدان ها در سلامت ...
Cerutti, A.A., Oxidant stress and carcinogenesis, European journal of clinical ...
Machlin, L.J., Bendich, A., Free radical tissue damage: protective role ...
Determination of antioxidant and radical scavenging activity of basil (ocimum ...
free radical method to evaluate antioxidant activity, Leb ensmittel-Ws senschaft ...
Su, L., Yin, J.J., Charles, D., Zhou, K., Moore, J., ...
Liu, D., Shi, J., Ibarra, A.C., Kakuda, Y., Xue, S.J., ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی اثر سینرژیستی آنتی اکسیدان عصاره ادویه های آویشن، دارچین، زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز" توسط محمد سلطانی، دانشجوی کارشناسی ارشد شیمی مواد غذایی، گروه آموزشی علوم و صنایع غذایی، دانشکده علوم و فناوری های نوین، واحد علوم دارویی دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران.؛ مریم ایمان، استاد و عضو هیات علمی، مرکز تحقیقات آسیب های شیمیایی، دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله، تهران، ایران؛ مریم سلامی، استاد و عضو هیات علمی، گروه آموزشی علوم و صنایع غذایی، دانشکده علوم و فناوری های نوین، واحد علوم دارویی دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی نخستین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آنتی اکسیدان، رادیکال آزاد، ادویه، سینرژیست، آنتاگونیست، زردچوبه، دارچین هستند. این مقاله در تاریخ 9 مرداد 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1502 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در جهان امروزی به دلیل صنعتی شدن جوامع، توجه بیشتر به سلامت بدن امری ضروریست. طبق نتایج تحقیقات، رادیکال های آزاد مسئول بروز بسیاری از بیماری های جهان کنونی هستند. بدن دارای مکانیسم های دفاعی متعدد از جمله آنتی اکسیدان هاست؛ ولی بر هم خوردن تعادل میان رادیکال های آزاد و آنتی اکسیدان ها در بدن، شروع مشکلات و ظهور ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی اثر سینرژیستی آنتی اکسیدان عصاره ادویه های آویشن، دارچین، زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل قرمز با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.