سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تولید نانوالیاف ژلاتین/آلوئه ورا و بررسی خصوصیات نانوالیاف حاصله

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 850

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NTEC10_082

Index date: 30 July 2016

تولید نانوالیاف ژلاتین/آلوئه ورا و بررسی خصوصیات نانوالیاف حاصله abstract

در سال های اخیر تلاش های عظیمی به منظور بهبود ویژگی های منسوجات پزشکی انجام گرفته است و از آنجایی که معمولاً یک زیست ماده به تنهایی قادر به ایجاد تمامی ویژگی های مطلوب در یک منسوج پزشکی نمی باشد، امروز از ترکیبات زیست مواد مختلف با ویژگی های مطلوب موردنظر نظیر مخلوط پلیمر های طبیعی جهت کاربردهای پزشکی استفاده می گردد براده در این پژوهش از مخلوط ژلاتین و آلوئه ورا با هدف تهیه نانوالیاف مناسب جهت کاربرد در ترمیم زخم استفاده شده است.بدین منظور است و غلظت مختلف ژلاتین (15 % و 10 w/v ) که در آن ها مقادیر متفاوتی از آلوئه ورا (5% و 3 w/w) بارگذاری شده بود استفاده گردید. ارزیابی خصوصیات مورفولوژیکی نانوالیاف حاصله نشان می دهد که نانوالیاف تولید شده صاف، بدون دانه تسبیحی و شکستگی می باشند. آنالیز FTIR ، DSC و زاویه تماس به منظور بررسی خصوصیات نانوالیاف تهیه شده به کار برده شدند.

تولید نانوالیاف ژلاتین/آلوئه ورا و بررسی خصوصیات نانوالیاف حاصله Keywords:

تولید نانوالیاف ژلاتین/آلوئه ورا و بررسی خصوصیات نانوالیاف حاصله authors

سمیه باقرصاد

دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تهران، خیابان حافظ

سید هژیر بهرامی

دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تهران، خیابان حافظ

مرضیه رنجبر محمدی

گروه مهندسی نساجی، دانشکده فنی مهندسی، بناب، بزرگراه ولآیت

محمدرضا محدث مجتهدی

دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تهران، خیابان حافظ

مقاله فارسی "تولید نانوالیاف ژلاتین/آلوئه ورا و بررسی خصوصیات نانوالیاف حاصله" توسط سمیه باقرصاد، دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تهران، خیابان حافظ؛ سید هژیر بهرامی، دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تهران، خیابان حافظ؛ مرضیه رنجبر محمدی، گروه مهندسی نساجی، دانشکده فنی مهندسی، بناب، بزرگراه ولآیت؛ محمدرضا محدث مجتهدی، دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تهران، خیابان حافظ نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دهمین کنفرانس ملی مهندسی نساجی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله نانوالیاف، الکتروریسی، آلوئه ورا، ژلاتین، خشک کردن انجمادی هستند. این مقاله در تاریخ 9 مرداد 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 850 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در سال های اخیر تلاش های عظیمی به منظور بهبود ویژگی های منسوجات پزشکی انجام گرفته است و از آنجایی که معمولاً یک زیست ماده به تنهایی قادر به ایجاد تمامی ویژگی های مطلوب در یک منسوج پزشکی نمی باشد، امروز از ترکیبات زیست مواد مختلف با ویژگی های مطلوب موردنظر نظیر مخلوط پلیمر های طبیعی جهت کاربردهای پزشکی استفاده ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تولید نانوالیاف ژلاتین/آلوئه ورا و بررسی خصوصیات نانوالیاف حاصله با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.