سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

دستیابی به سامانه تلفیقی سرمایش در راستای افزایش بهره وری سرمایش ایستا در معماری

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 649

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICEASCONF01_389

Index date: 30 July 2016

دستیابی به سامانه تلفیقی سرمایش در راستای افزایش بهره وری سرمایش ایستا در معماری abstract

طبیعت سرمایه ای ارزشمند است که همواره مورد بی مهری انسان قرار گرفته است با پیشرفت صنعت و تکنولوژی و در پی دستیابی به اسایش بیشتر مصرف سوختهای فسیلی افزایش یافت که این امر کاهش ذخایر سوخت فسیلی به دلیل محدود بودن و آلودگی حاصل از مصرف سوختهای فسیلی را به دنبال داشت. امروزه تلاش می شود برای کاهش در مصرف سوختهای فسیلی و حفظ محیط زیست همچون گذشته توجه بیشتری به استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر و راهکارهای استفاده از آنها صورت گیرد. بدین منظور و جهت ارتقاء راهکارهای گذشته میتوان آنها را با فناوری های نوین تلفیق نمود یکی از جنبه های موردتوجه در این زمینه دستیابی به سرمایش ایستا در معماری است این پژوهش دستیاب یه سامانه تلفیقی سرمایش در راستای افزایش بهره وری سرمایش ایستا در معماری را هدف قرار داده و محورآصلی آن بر بررسی توصیفی تحلیل استوار است از این رو براساس مطالعات انجام شده عملکرد سامانه بادگیری به عنوان عنصر معماری موثر در سرمایش با استفاده از انرژی تجدید پذیر باد، انرژی خورشیدی، به عنوان منشا انرژی های گوناگون و فناوری مواد تغییر فاز دهنده به عنوان فناوری کارا در زمینه سرمایش بررس راکارهای ارائه و براساس راهکارهای ارائه شده سامانه تلفیقی سرمایش مطرح می گردد. اساس کار این سامانه عملکرد بادگیری است و امکان ایجاد جریان مصنوعی باد با استفاده از انرژی خورشیدی برای آن فراهم شده است همچنین این سامانه با مواد تغییر فاز دهنده با دمای پافشاری 24 درجه سانتیگراد تجهیز شده است با فراهم آمدن امکان ایجاد جریان مصنوعی باد در نبود جریان طبیعی باد و کاهش دما با استفاده از مواد تغییر فازهنده سامانه تلفیقی سرمایش مطرح شده است .

دستیابی به سامانه تلفیقی سرمایش در راستای افزایش بهره وری سرمایش ایستا در معماری Keywords:

دستیابی به سامانه تلفیقی سرمایش در راستای افزایش بهره وری سرمایش ایستا در معماری authors

مریم افتخارزاده

گروه معماری واحد علوم و تحقیقات خوزستان دانشگاه آزاد اسلامی اهواز ایران

کاوه رستم پور

گروه معماری واحد علوم و تحقیقات خوزستان دانشگاه آزاد اسلامی اهواز ایران

مهدی حمزه ای

گروه معماری واحد علوم و تحقیقات خوزستان دانشگاه آزاد اسلامی اهواز ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
وکیلی نژاد، رزا؛ مهدیزاده سراج، فاطمه و مفیدی شمیرانی، سید ...
محمودی، مهناز و مفیدی شمیرانی، سید مجید. هویت ایرانی بادگیر ...
محمودی، مهناز. 1388. بادگیر، نماد معماری ایرانی، نشر یزدا. ...
بهادری نژاد، مهدی و دهقانی، علیرضا. 1391. بادگیر، شاهکار مهندسی ...
بمانیان، محمدرضا و محمودی نژاد، هادی. 1388. انرژی‌های نو و ...
وب سایت سازمان انرژی‌های نو ایران (سانا). ...
سایت شرکت ساختمانی و تحقیقاتی کاشانه سبز پردیس. ...
آرامی، حمیدرضا و مختاری یزدی، مطهره. ذخیره‌سازی انرژی در ساختمان ...
شیخ جابری، فریبا _ شریعتی نیاسر، مجتبی. استفاده از فناوری ...
Ravikumar M, Srinivasan P. Natural cooling of bilding using phase ...
Markopoulos A. PCM performance optimisation in buildings using active cooling ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "دستیابی به سامانه تلفیقی سرمایش در راستای افزایش بهره وری سرمایش ایستا در معماری" توسط مریم افتخارزاده، گروه معماری واحد علوم و تحقیقات خوزستان دانشگاه آزاد اسلامی اهواز ایران؛ کاوه رستم پور، گروه معماری واحد علوم و تحقیقات خوزستان دانشگاه آزاد اسلامی اهواز ایران؛ مهدی حمزه ای، گروه معماری واحد علوم و تحقیقات خوزستان دانشگاه آزاد اسلامی اهواز ایران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی مهندسی و علوم کاربردی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله انرژی تجدیدپذیر، سرمایش ایستا، بادگیر، انرژی خورشیدی ، مواد تغییر فاز دهنده هستند. این مقاله در تاریخ 9 مرداد 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 649 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که طبیعت سرمایه ای ارزشمند است که همواره مورد بی مهری انسان قرار گرفته است با پیشرفت صنعت و تکنولوژی و در پی دستیابی به اسایش بیشتر مصرف سوختهای فسیلی افزایش یافت که این امر کاهش ذخایر سوخت فسیلی به دلیل محدود بودن و آلودگی حاصل از مصرف سوختهای فسیلی را به دنبال داشت. امروزه تلاش می شود برای کاهش در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله دستیابی به سامانه تلفیقی سرمایش در راستای افزایش بهره وری سرمایش ایستا در معماری با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.