سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی آزمایشگاهی کاتالیست زیرکون سولفاته شده برای الکیلاسیون ایزوبوتان / بوتن

Publish Year: 1382
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,961

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NICEC08_335

Index date: 27 February 2008

ارزیابی آزمایشگاهی کاتالیست زیرکون سولفاته شده برای الکیلاسیون ایزوبوتان / بوتن abstract

کاتالیست زیر کون سولفاته شده // از تلقیح هیدروکسید زیر کونیوم با اسید سولفوریک ساخته شد. نمونه ها سایت های سوپراسیدی نشان می دادند. فعالیت و گزینش پذیری نمونه های ساخته شده در یک راکتور آزمایشگاهی بررسی شد. نتایج وجود درصد بالایی ترکیب های الفینی در محصول را نشان می داد. گزینش پذیری C9+ نیز بالا بود. این ترکیب محصول با دو دسته دلیل یکی مربوط به خواص کاتالیست و دیگری با شرایط عملیاتی توضیح داده شد. در مورد نخست، پایین بودن فعالیت انتقال هیدرید کاتالیست درماهیت عمدتا الفینی محصول موثر شناخته شد. شرایط عملیاتی که در افزایش جرم مولکولی موثر شناخته شدند غلظت نسبتا بالای الفین در خوراک و زمان ماند طولانی در راکتور بود. بدیهی است رسیدن به بازده بالای تولید الکیلات مستلزم کار روی هر دو جنبه ذکر شده است.

ارزیابی آزمایشگاهی کاتالیست زیرکون سولفاته شده برای الکیلاسیون ایزوبوتان / بوتن Keywords:

ارزیابی آزمایشگاهی کاتالیست زیرکون سولفاته شده برای الکیلاسیون ایزوبوتان / بوتن authors

سعید صاحبدل

دانشگاه صنعتی شریف - دانشکده مهندسی شیمی ونفت

محمد کاظمینی

دانشگاه صنعتی شریف - دانشکده مهندسی شیمی ونفت

علی ایزدبخش

دانشگاه صنعتی شریف - دانشکده مهندسی شیمی ونفت

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Gates, B. C. Catalytic Chemistry, Wiley, New York, 1992. ...
Dartt, C. D. & Davis, M. E., :Catalysis for environmentally ...
_ Chellapa, A. S., Miller, R. C. & Thomson, W. ...
olefin alkylation: Actual situation and future trends?, Catal. Rev.-Sci. Eng., ...
. Das, D. & Chakrabarty, D. K., 4Activity and regenerability ...
_ Corma, A., Martinez, A. & Martinez, C., *Influence of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی آزمایشگاهی کاتالیست زیرکون سولفاته شده برای الکیلاسیون ایزوبوتان / بوتن" توسط سعید صاحبدل، دانشگاه صنعتی شریف - دانشکده مهندسی شیمی ونفت؛ محمد کاظمینی، دانشگاه صنعتی شریف - دانشکده مهندسی شیمی ونفت؛ علی ایزدبخش، دانشگاه صنعتی شریف - دانشکده مهندسی شیمی ونفت نوشته شده و در سال 1382 پس از تایید کمیته علمی هشتمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله الکیلاسیون ، ایزوبوتان ، بوتن ، زیرکون سولفاته شده ، سوپر اسید هستند. این مقاله در تاریخ 8 اسفند 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1961 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که کاتالیست زیر کون سولفاته شده // از تلقیح هیدروکسید زیر کونیوم با اسید سولفوریک ساخته شد. نمونه ها سایت های سوپراسیدی نشان می دادند. فعالیت و گزینش پذیری نمونه های ساخته شده در یک راکتور آزمایشگاهی بررسی شد. نتایج وجود درصد بالایی ترکیب های الفینی در محصول را نشان می داد. گزینش پذیری C9+ نیز بالا بود. این ترکیب محصول ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی آزمایشگاهی کاتالیست زیرکون سولفاته شده برای الکیلاسیون ایزوبوتان / بوتن با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.