سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

حس مکان و ایجاد آرامش در تقویت توریسم درمانی

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,254

This Paper With 10 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ARCHITECTUREUR01_032

Index date: 30 July 2016

حس مکان و ایجاد آرامش در تقویت توریسم درمانی abstract

امروزه با صنعتی شدن کشورها وبروز دردهای مختلف در روح وبدن انسان ها و روی آوردن به عمل های جراحی زیبایی به صورت چشم گیر،بحث توریسم درمانی یکی از بخش های روبه رشد صنعت گردشگری در جهان و ایران به شمار می اید با این وجود در کشورمان این دغدغه وجود دارد که آیا این بخش از توریست به شکوفایی می رسد یا فراموش می شود؟ایران از نظر جاذبه های گردشگری،طبیعی،آب و هوا و معماری باستانی جز 10 کشور برتر جهان است. ولی از بازار توریسم سهمی شاخص نبرده است این در حالی است که از توریسم درمانی به عنوان صنعت سوم جهان نامبرده می شود.این مقاله سعی بر آن دارد تا با روش تحلیل محتوا و استناد به مطالعات کتابخانه ای به نقش موثر معماری مناسب فضاها و بازتاب حس مکان و ایجاد آرامش در جهت جذب توریست و برانگیختن عزم سفرگردشگران بپردازد. در حقیقت گردشگری سلامت، نوعی از گردشگری است که به منظور حفظ، بهبود و حصول مجدد سلامت جسمی و ذهنی فرد به مدتی بیشتر از 24 ساعت و کمتر از یک سال صورت می گیرد. به این ترتیب یک توریست سلامت با مسافرت از محل دائم زندگی خود می تواند از خدمات درمانی مقصد استفاده کند تا سلامت جسمی و روحی اش را به دست بیاورد. تلفیق هنر، صنعت و معماری و خلق المان های شهری برجسته، در راستای حس خاطره و امنیت و آرامش می تواند نظرگاه های دلچسبی را برای مسافرین ایجاد کند و ان ها را برای تأمل بیشتر در آن فضا دعوت کند و حتی به عنوان شاخصه شهری در ذهن گردشگران شکل گیرد. در کل می بایست سعی بر آن باشد که افراد در تعامل شبانه روزی با محیط و فضای شهری به حس خوشایند و دلپذیری برسند که حرکات و مجموعه نظام های پیرامونشان برایشان معنادار باشد و این مهم با تغییر فضا به مکان که هدف وجودی معماری است حاصل میشود

حس مکان و ایجاد آرامش در تقویت توریسم درمانی Keywords:

حس مکان و ایجاد آرامش در تقویت توریسم درمانی authors

هانیه بارانی

کارشناس ارشد معماری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
سازمان توسعه تجارت ایران، معاونت بررسی بازار و بازاریابی، دفتر ...
فلاحت، محمد صادق (1384)، "نقش طرح کالبدی در حس مکان"، ...
روزنامه کیهان، 1386، تاثیر ساخت و سازهای مدرن بر معماری ...
آلما فرامرزی. (11 20)، " توریسم درمانی _ دانشجوی کارشناسی ...
المانهای نوروزی و المانهای شهری جدید تبریز، مارس .2013 ...
الهیاری، امین، "نقش مجسمه ها والمان ها در ارتقاء کیفیت ...
داورپناه، افشین(مهر 91)، "، " درآمدی بر مدیریت و کاربرد ...
سلطانی، لیلا(تیر 92)، نقاط عطف و نشانه های شهری. ...
عبدالحسین ناصری، " طرح جامع توسعه توریسم سلامت ایران " ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "حس مکان و ایجاد آرامش در تقویت توریسم درمانی" توسط هانیه بارانی، کارشناس ارشد معماری نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی مهندسی معماری و شهرسازی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله توریسم درمانی، حس مکان، آرامش، المان هستند. این مقاله در تاریخ 9 مرداد 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1254 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه با صنعتی شدن کشورها وبروز دردهای مختلف در روح وبدن انسان ها و روی آوردن به عمل های جراحی زیبایی به صورت چشم گیر،بحث توریسم درمانی یکی از بخش های روبه رشد صنعت گردشگری در جهان و ایران به شمار می اید با این وجود در کشورمان این دغدغه وجود دارد که آیا این بخش از توریست به شکوفایی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله حس مکان و ایجاد آرامش در تقویت توریسم درمانی با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.