تعارض بین اخلاقیات و کسب و کار در داروخانه های جامعه
Publish place: The first international conference on humanities with a native-Islamic approach and emphasis on new research
Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 666
This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICH01_071
تاریخ نمایه سازی: 9 مرداد 1395
Abstract:
مشاوره بیمار، اساس و مبنای فعالیت داروخانه اخلاقی (داروخانه اخلاق محور) و مراقبت های دارویی با کیفیت بالا می باشد.مشاوره موجب افزایش رعایت رژیم های تجویزی توسط بیمار شده و مانع از تداخلات دارویی و خطاهای تجویز دارو می- شود. در عین حال مشاوره موجب افزایش رضایت آگاهانه شده و داروسازان را از خطرات حقوقی مصون می دارد. با این حال، تغییرات اقتصادی، اجتماعی و فناوری در عملیات دارویی، داروسازان جامعه را مجبور به انتخاب بین ملزومات حرفهای خود برای مشاوره بیماران و اهداف کسب و کار می کنند. قانون گذاران فدرال و ایالتی، قوانینی را تصویب کرده اند که داروسازان را ملزم به مشاوره بیماران می کنند با این حال این قوانین دارای نتایج ترکیبی و مختلفی بودند. این مقاله استدلال می کند که معمای مشاوره بیماران توسط دارو خانه ها می تواند از طریق آموزش اخلاقی بیشتر و باورهای اخلاقی، قابل حل باشد نه اینکه تنها بر ملزومات اجباری قانونی تاکید شود.
Keywords:
Authors
حسین رحیمی کلور
عضو هیئت علمی گروه مدیریت و اقتصاد، دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دانشگاه محقق اردبیلی
رضا کاظم زاده
پژوهشگر روان شناسی، گروه روان شناسی عمومی،دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی، دانشگاه محقق اردبیلی
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :