سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ساختار شکست کار و نمودار کارهای پروژه اکتشاف سنگهای تزیینی

Publish Year: 1384
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,809

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IPMC02_095

Index date: 3 January 2006

ساختار شکست کار و نمودار کارهای پروژه اکتشاف سنگهای تزیینی abstract

ایران اسلامی ازلحاظ پتانسیل مواد معدنی وبخصوص سنگهای تزیینی از کشورهای غنی جهان به شمار می رود. اکتشاف واستخراج این منابع ارزشمند وصادرات آنها علاوه بر توسعه اقتصادی باعث افزایش میزان اشتغال در کشور عزیزمان خواهد گردید. نظر به شرایط زمین شناسی متفاوت تشکیل اندیسهای معدنی، سنگهای ساختمانی و محل و موقعیت هرکدام می توان فعالیت اکتشافی سنگهای تزیینی را نه یک "عملیات دوره ای و مداوم" بلکه به عنوان یک "پروژه" تلقی نمود. نظر به پر هزینه وحجیم بودن پروژههای اکتشافی بایستی از الگوی مناسبی جهت شروع وتداوم فعالیتهای اکتشافی بهره گرفت. بکارگیری روشهای مدیریت پروژه توسط مجریان طرحهای اکتشاف باعث کاهش هزینه های اکتشافی ، اجتناب ازپراکندگی و سردرگمی واخذ تصمیم های صحیح در مراحل مختلف این پروژه ها خواهد گردید.قبل از ارایه الگوی اکتشافی و رسم شبکه پروژه اکتشافی بایستی پروژه را تا حد امکان به فعالیتهای کوچک تقسیم وساختار شکست کار آن را تهیه نمود. علی رغم اهمیت پروژه های اکتشافی هنوز چنین ساختاری که دربرگیرنده تمامی اجزاء پروژه باشد در کشور ما ارایه نشده است. جهت تهیه ساختار شکست کار پروژه اکتشافی سنگهای تزیینی ، به منظور شناخت عناصر سطح دوم نمودار پروژه ، از روش تفکیک بر اساس مراحل استفاده شده است. دلیل این امر نیز شروع مرحله بعدی پروژه به شرط موفقیت مراحل قبلی است. با توجه به ماهیت پروژههای اکتشافی ، به منظور تعیین عناصر سطح سوم ، نمودار پروژه اکتشاف سنگهای تزیینی از روش تجزیه پروژه بر اساس موضوعات وکارهای اصلی بهره گرفته وفعالیتهای هر مرحله را لیست نمودهایم. به دلیل ماهیت سازمانی برخی از فعالیتهای اکتشافی ، سطوح دوم و بعد پروژه را میتوان با این شیوه نیز تقسیم نمود. در ادامه نمودار کارهای پروژه فوق رسم شده و در خاتمه پیشنهاد شده که برای سایر مواد معدنی نیز چنین ساختاری تهیه شود تا در برنامه ریزی اکتشافی آنها مورد استفاده قرار گیرد

ساختار شکست کار و نمودار کارهای پروژه اکتشاف سنگهای تزیینی Keywords:

ساختار شکست کار و نمودار کارهای پروژه اکتشاف سنگهای تزیینی authors

یوسف شرقی

دانشجوی دکترای رشته مهندسی اکتشاف معدن، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

حمید سکاکی

استادیار دانشکده مهندسی معدن، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

محمد جعفر محمدزاده

استادیار دانشکده مهندسی معدن، دانشگاه صنعتی سهند

فیروز علی نیا

استادیار دانشکده مهندسی معدن، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
یعقوب پور، عبدالمجید - علی نیا، فیروز"آشنایی مقدماتی باسنگهای تزئینی"، ...
صیادی، احمدرضا "مقدمه‌ای بر بررسیهای فنی اقتصادی پروژه‌های معدنی" انتشارات ...
نادری پور، محمود، "برنامه ریزی وکنترل پروژه"، انتشارات سازمان برنامه ...
نبیان، احمد - فرهادیان، محمدباقر _ برادران، محمود و حمیدی ...
- 15 اسفند ماه 1384 / 2006 6-5 March WWW. ...
O. Selonen a, H. Luodes b, C. Ehlers _ *Exploration ...
D.F Wight and G.F. Bonham Carter، VHMS . Favorability Mapping ...
India ministry of mine .، Mineral Conservation And Development _ ...
_ . _ Technical _ Promorama, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ساختار شکست کار و نمودار کارهای پروژه اکتشاف سنگهای تزیینی" توسط یوسف شرقی، دانشجوی دکترای رشته مهندسی اکتشاف معدن، دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ حمید سکاکی، استادیار دانشکده مهندسی معدن، دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ محمد جعفر محمدزاده، استادیار دانشکده مهندسی معدن، دانشگاه صنعتی سهند؛ فیروز علی نیا، استادیار دانشکده مهندسی معدن، دانشگاه صنعتی امیرکبیر نوشته شده و در سال 1384 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس بین المللی مدیریت پروژه پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ساختار شکست کار، سنگ تزیینی، اکتشاف ، پی جویی ، نمودار پروژه هستند. این مقاله در تاریخ 13 دی 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3809 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ایران اسلامی ازلحاظ پتانسیل مواد معدنی وبخصوص سنگهای تزیینی از کشورهای غنی جهان به شمار می رود. اکتشاف واستخراج این منابع ارزشمند وصادرات آنها علاوه بر توسعه اقتصادی باعث افزایش میزان اشتغال در کشور عزیزمان خواهد گردید. نظر به شرایط زمین شناسی متفاوت تشکیل اندیسهای معدنی، سنگهای ساختمانی و محل و موقعیت هرکدام می توان فعالیت اکتشافی سنگهای تزیینی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ساختار شکست کار و نمودار کارهای پروژه اکتشاف سنگهای تزیینی با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.