سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی مقاومت فشاری بتن خودمتراکم حاوی نانوسیلیس درمحیط سولفات واب

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 627

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CEUCONF03_159

Index date: 6 September 2016

ارزیابی مقاومت فشاری بتن خودمتراکم حاوی نانوسیلیس درمحیط سولفات واب abstract

ورودمواد پوژلانی جدید درزمینه ساخت وسازسبب بهوبد خواص بتن وحفظ محیط زیست گردیده است . ازجمله موادپوزولانی که سبب بهبود خواص بتن می شودمی توان به نانوسیلیس اشاره کرد. دراین مقاله ازنانوسیلیس به عنوان جایگزین بخشی ازسیمان برای ساخت بتن استفاده شده است وپس ازآن به بررسی چگونگی تاثیرنانوسیلیس برمقاومت فشاری نمونه های مکعبی بتن خود متراکم پرداخته می شود. وهمچنین برخی ازنمونه ها درمحیط سولفات قرارداده می شود تاتاثیر موادافزودنی برمقاومت فشاری بتن خودمتراکم درمحیط سولفات نیز بررسی گردد. ازطرفی اززرین سنگ مصنوعی به عنوان افزودنی دربتن استفاده شده تاتاثیر آن برمقاومت بتن مشخص گردد. دراین تحقیق 5/ 0 تا 5/1 درصد سیمان توسط نانوسیلیس جایگزین شده است . برای این منظور نمونه هایی باابعاد 10. 10. 10 سانتیمتر جهت انجام آزمایشات مقاومت فشاری درسنین 7، 28، 56 و 90 روزه ساخته شده ومقاومت فشاری دردومقاومت فشاری دردومحیط آب وسولفات بررسی شده است . نتایج به خوبی بیانگرآناست که استفاده نانوسیلیس به جای بخشی ازسیمان باموادافزودنی رزین سبب کاهش مقاومت درسنین پایین تروافزایش مقاومت درسنین بالاتر شده است . ازطرفی استفاده ازروان کننده سبب عملکرد مطلوب ترین بتن حاوی نانوسیلیس درمحیط آب درمقایسه بامحیط سولفات شده است .

ارزیابی مقاومت فشاری بتن خودمتراکم حاوی نانوسیلیس درمحیط سولفات واب Keywords:

ارزیابی مقاومت فشاری بتن خودمتراکم حاوی نانوسیلیس درمحیط سولفات واب authors

مرضیه رضاشهرضا

دانشجوی کارشناسی مهندسی عمران - عمران، دانشکه فنی مهندسی ،دانشگاه شهرکرد، ایران

علی حیدری

دانشیارگروه مهندسی عمران، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه شهرکرد ، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ا گلابچی، م، تقی زاده، ک، سروش نیا، ا، (1391)، ...
علی حیدری، مرضیه خواجه علی چالشتری، مرضیه رضاشهرضا، (1394)، مقایسه ...
American Concrete Institute. (2007); 2 S elf- Consolidating Concrete "Reported ...
ASTM C618 (2012); Standard Specification for Coal Fly Ash and ...
ASTM C136 (2014); Standard Test Method for Sieve Analysis of ...
BS 1881: Part 116, Testing concrete. (1983); Method for determination ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی مقاومت فشاری بتن خودمتراکم حاوی نانوسیلیس درمحیط سولفات واب" توسط مرضیه رضاشهرضا، دانشجوی کارشناسی مهندسی عمران - عمران، دانشکه فنی مهندسی ،دانشگاه شهرکرد، ایران؛ علی حیدری، دانشیارگروه مهندسی عمران، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه شهرکرد ، ایران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بتن خودمتراکم، نانوسیلیس ، مقاومت فشاری بتن، محیط سولفات، رزین سنگ مصنوعی هستند. این مقاله در تاریخ 16 شهریور 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 627 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ورودمواد پوژلانی جدید درزمینه ساخت وسازسبب بهوبد خواص بتن وحفظ محیط زیست گردیده است . ازجمله موادپوزولانی که سبب بهبود خواص بتن می شودمی توان به نانوسیلیس اشاره کرد. دراین مقاله ازنانوسیلیس به عنوان جایگزین بخشی ازسیمان برای ساخت بتن استفاده شده است وپس ازآن به بررسی چگونگی تاثیرنانوسیلیس برمقاومت فشاری نمونه های مکعبی بتن خود متراکم پرداخته می شود. ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی چسب و رزین طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی مقاومت فشاری بتن خودمتراکم حاوی نانوسیلیس درمحیط سولفات واب با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.